|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sem srečka nosečka!!!
26.7.2007 15:54:27   
Erin
Lu33 - držim pesti zate in pa...dobrodošla! user posted image

Da bomo vse čimprej zibale...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 51
30.7.2007 11:38:07   
sonček33
hmm - kako si? dobro počutje? kaj pa hormon sreče?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 52
30.7.2007 21:55:40   
hmm
sonček33, hvala za vprašanje user posted image . Hormon sreče deluje, se pa meša z drugimi maj prijaznimi hormoni, tako da razpoloženje kar niha, od sreče, da v meni raste najino drobno bitjece, pa do zaskrbljenosti, če je vse kot mora biti in če bo z user posted image  vse v redu, pa kako se bo spremenilo življenje, pa kako bo moje telo preneslo vse spremembe, 100 vprašanj in skrbi... Nekaj mešanega torej, a menda je to normalnouser posted image . Včasih pa se počutim, kot da sploh nisem noseča, ampak da sem samo pacientka s sončarico, ki so ji pomotoma opravili še operacijo na prsihuser posted image user posted image user posted image , saj imam od znakov samo vrtoglavico, malo glavobola in povečane in občutljive prsi. Slabost še čakam, sem jo imela v obeh nosečnostih in si težko predstavljam nosečnost brez nje, prav tako pa še čakam, da se bom lahko naročila na prvi pregled, moja g. je namreč do 20. avgusta na dopustuuser posted image .

Vsaki dan pa še vedno pokukam sem gor in navijam za vas in komaj čakam, da zagledam še kakšno veselo novičkouser posted image user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 53
30.7.2007 22:14:32   
LuNa73
user posted image Č E S T I T A M !!!!!! user posted image Sem res vesela zate in ne boš vrjela, ampak nek občutek sem imela, da ko pridem z dopusta, da bo pisalo, da si srečka nosečka! user posted image  Res ti želim lepo lepo nosečnost... predvsem, pa da bo vse tako kot more biti! user posted image  

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 54
30.7.2007 22:43:07   
Naša črtica koraka
HMM,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iz vsega srca ti čestitam!!!

Hvala, ker si delila zgodbo z nami, vsaj jaz rada poslušam zgodbe s srečnim koncem user posted image  user posted image , kot je tvoja. Hkrati pa je ta konec tudi  začetek nečesa hmmmm, lepega, srečnega user posted image  in zdravega user posted image !

user posted image  ah, sem srečna! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 55
30.7.2007 22:51:35   
sonček33
Hmm in sploh nisem vedela, da že imaš dva sončka. Ja bravo in jupi za tretjega. Vse lepo vam želim. In brez skrbi vsi ti mešani občutki bodo izginili, z vaskim dnem jih bo manj... Vse bo kot mora biti. 

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
30.7.2007 23:40:23   
hmm
sonček33, taprva dva sta že tako velika, da sem mislila, da sem že bolj za v penzijo kot v porodniško, no, zdaj pa vidim, da še nisem za v staro šarouser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala vsem za prijazne besede in držim pesti za vas in upam, da se čimprej srečamo na forumu nosečnost.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še to vam moram povedat. Ko zjutraj navsezgodaj zakurblam svoj PC, me mož vpraša kaj je tako nujnega, jaz pa rečem, da moram it na forum pogledat, če je že kera noseča.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 57
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?