|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem srečka nosečka!!!
25.7.2007 9:45:20   
hmm
Punce, ne morem verjet, da lahko tudi jaz to napišem, a danes sem že sigurna, da sem srečka user posted image ! Po štirih mesecih sem ugledala magični user posted image !! Saj še vedno ne morem prav dojet, sploh po tem, kar so mi hormoni zadnji teden počeli, se mi zdi, da user posted image  še vedno lahko pride, pa me je še kar malo strah, po drugi strani pa sem že čisto nora od srečeuser posted image .

Vse skupaj je bilo zelo čudno, bom malo napisala kaj se je dogajalo, mogoče bo kateri kaj pomagalo, da ne bo prehitro obupala, ko ji bodo hormončki pred user posted image  nagajali kot so meni. Na 28. dan (in ravno na moj rojstni dan! in 10 dni po O) me je začelo boleti, kot da bom dobila user posted image  in me je bolelo in bolelo, zvečer pa sem zagledala čuden roza izcedek, prav tako naslednji dan in sem bila že čisto obupana in sem že kar jokala in se spraševala, pa zakaj ravno za roj. dan, pa zakaj ravno sedaj na dopustu mora prehitro prit in mi vso veselje vzet, komot bi lahko prišla tudi prepozno, samo da bi lahko uživala v dopustu. In sem se tolažila, no vsaj na testih bom prišparala ta mesecuser posted image . Potem pa je vse skupaj nehalo, le prsi so me še bolele, da sem komaj po skalcah plezalauser posted image user posted image , pa BT sem imela še kar povišano, kar mi je bilo pa še najbolj čudno in mi je spet prineslo malo upanja. Čez dva dni pa je pritisk v prsih popustil, pa nervozna sem postala in na 31. dan me je spet vse bolelo in sem možu na biciklu razlagala, da ne morem v taki hrib gonituser posted image , pa da si moram v hlačke pogledat, ker imam sigurno že vse krvavo, celo vložek sem si dala za vsaki slučaj notuser posted image user posted image . Pa od user posted image  nič, BT pa še kar visoka, pa tudi bolečine so naslednji dan popustile. No, na 33. dan zjutraj pa se je začelo z vrtoglavico in slabostjo, na 34. dan sem naredila BC in zagledala čiiiiisto rahlo user posted image , danes pa mi je first sign pokazal že malo bolj močni user posted image , smo očitno user posted image  na dopustu švercaliuser posted image user posted image . Je pa ta user posted image  zaenkrat kar milosten z mano, da mi je šele zadnji dan dopusta slabo postalouser posted image user posted image user posted image .

Joj, sem se razpisala, a ne morem pomagatuser posted image user posted image user posted image , sem tako srečna. Pa hvaležna za ta forum in vam puncam, ker ste tako krasne in pozitivne, da sem se vedno lahko potožila tu, ko je bilo hudo.
Vsem vam želim, da čimprej zagledate user posted image  in navijam za vasuser posted image user posted image user posted image  in vam pošiljam polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem srečka nosečka!!!
25.7.2007 9:47:58   
Naty*
čestitke hmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!! Želim ti 9 mesecev s čimmanj slabosti in drugo leto zdravega, pridnega dojenčka user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2007 9:48:41   
bumbum
Hmm, krasno! Iskrene čestitke! Lepo nosečnost in zdravega otročka!

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2007 9:54:18   
Felicity
Iskrene čestitke, lepo user posted image  in zdravega user posted image  ti želim.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2007 9:55:22   
Špelca21
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2007 9:55:53   
fragola
Čestitke hmm in uživaj tvojih 9 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2007 9:58:58   
afnica mala
Super, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image  Prav luštno je brati in se veseliti s teboj.user posted image

A prsi praviš, da so te najprej bolele, potem pa nehale. Zanimivo. Potem je še upanje tudi zame.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2007 10:05:04   
Anonimen
polno sreče, malo pridobljenih kilogramov, nič slabosti in seveda...zdravega dojenčka...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2007 10:11:13   
majci23
o, super hmm!! Kako si to lepo čustveno napisalauser posted image user posted image . sem vesela zateuser posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2007 10:16:29   
sonček33
hmm - sreča te je našla. Čestitam in se veselim s tabo.

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2007 10:23:46   
hmm
Hvala za čestitke in lepe besede! Jaz se še kar bojim, da bo user posted image  prišla, ne vem, kdaj me bo to minilouser posted image .

afnica mala, jaz mislim, da je še veliko upanja, da si user posted image , mene so prsi po par dneh skoraj čisto nehale bolet, le nekako polne so ostale. Držim pesti!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2007 10:24:28   
talika81
čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

mirno  user posted image  in zdravega user posted image  ti želim.

user posted image  user posted image    user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2007 10:34:10   
lunca2
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo in mirno user posted image , ter zdravegauser posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2007 10:36:59   
torcica
user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2007 10:45:48   
brina_3
čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2007 10:47:37   
80kaja
user posted image
uživaj trenutke

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.7.2007 10:48:22   
mukla
Tudi jaz ti želim lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image ! Veliko sreče, da bi bilo vse OK!user posted image  

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.7.2007 10:50:59   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čim lepšo user posted image in zdravo user posted image . Pa pridruži se nam kaj v klepetu pri marčevkah.

(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.7.2007 11:10:50   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Super, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image  Prav luštno je brati in se veseliti s teboj.user posted image

A prsi praviš, da so te najprej bolele, potem pa nehale. Zanimivo. Potem je še upanje tudi zame.

Pa zame tudiuser posted image .

A te je kaj špikalo v jajčnikih?

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 19
25.7.2007 11:36:32   
bekyca
hmm-mika user posted image user posted image user posted image  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čestitam ti za veselo novico in želim ti čim bolj brezskbno user posted image  ter zdravo pikico pokico user posted image user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.7.2007 11:36:55   
afnica mala
Špikalo me je in me še- samo zelo malo. Pri prejšnjih dveh neuspešnih user posted image  me je veliko bolj. Sem komaj hodila. Pa prsi me niso nehale boleti vse do ss.
Samo ženske tukaj gor  pravijo, vedno je drugače ,jaz  pa še Dabroston jem in imam itak cel cikel (že 4 mesece) mal drugačen (močnejše ms, nič špikanja ob ovulaciji, prsi po ovulaciji ne bolijo- al je pa nimam- ovulacije mislim).
Mislim, da tokrat nilč ne bo. user posted image  naj se že ulije, ker moram imeti že odpete hlače v službi (hvala bogu, da imam danes tuniko), ker sem čist napihnjena.
Pa ti? So te prsi bolele, zdaj pa nehale, al kako? Kaj pa ostalo?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.7.2007 11:53:14   
murkica
Ja so me bolele in nehale sedaj pa me spet bolijo. Drugače pa mi je slabo, špika me v jajčnikih, imam čudne želje po hrani, veliko hodim na stranišče, vrti se mi in še sigurno bi se kaj našlo. Tako, da še nisem obupala in imam še vedno upanje, da bova uspela že v prvo in je to to.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 22
25.7.2007 11:54:01   
baja*
user posted image user posted image Čestitke!user posted image user posted image  Zdaj se pa le sprosti in uživaj v nosečnosti...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
25.7.2007 12:20:04   
Shani
user posted image user posted image user posted image hmm ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image vse naj vuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.7.2007 12:21:33   
Lupita
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za zgodbico, to je pa super brat!

Uživaj in lepo nosečnost ter vse kar spada zraven.... user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.