Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a je res tolk težko??? 25.7.2007 8:16:50
|
|
|
|
ElaM
|
http://www.stat.si/imena_redko_imena_crke.asp Na tem linku lahko vidite, da je domišljija staršev res brezmejna. Izvzeta so muslimanska imena, da se razume.
|
|
RE: a je res tolk težko??? 25.7.2007 11:00:55
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Magi* ... pravi mož naj bo Las Vegas A to se bi naj skupaj pisalo Lasvegas ali ločeno? sem ga vprašala, pa je rekel, da seveda tako kot se napiše Brusli ali Jamesdin, torej skupaj. ja ja saj se mi je zdelo
|
|
|
|
RE: a je res tolk težko??? 28.7.2007 9:46:51
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Še dobro, če bi bil fant, bi moral biti Zoro. Tak se je meni obrnilo. Imela sem izbrano ime Jana za punčko, za fantka pa nisem imela pojma kaj bi bil. Nobeno ime mi ni bilo všeč. Pa je prišel fantek in iz Jane je nastal Jani Hitro smo rešli problem No vidiš, LuLu. Samo pri tebi zveni čist normalno, pri meni bi pa Zoro malce izstopal
|
|
RE: a je res tolk težko??? 28.7.2007 12:48:53
|
|
|
|
Sash
|
Ja imena svojih otrok je res lahko težko izbrat. Čeprav midva nisva imela problemov. Jaz sem izbrala za fanta, moj pa za punčko. Potem pa je bil problem rešen in sva čakala katero ime je prišlo v "finale".
|
|
RE: a je res tolk težko??? 28.7.2007 22:49:13
|
|
|
|
sonchica
|
NE To nama sploh ni delalo težav
|
RE: a je res tolk težko??? 28.7.2007 22:53:56
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA No vidiš, LuLu. Samo pri tebi zveni čist normalno, pri meni bi pa Zoro malce izstopal Pa saj bi si našel prave prijatelje Bruslija, pa Jamesdina, pa bi bili prava strah vzbujajoča banda
|
|
|
|
RE: a je res tolk težko??? 29.7.2007 16:44:49
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana Če bi jaz sama izbirala ime za otroka, bi ga imel v manj kot minuti. Ampak je seveda treba upoštevat tud partnerjeve želje, pri nas se tukaj zatakne, ker imava čist drugačen okus za imena. Zato so potem polemike. ------------------------------------------------ Se popolnoma strinjam. ud pri nama je tako. Sicer za sva se uspela dogovort, za (na kar pa zdaj bolj kaže) pa še ne in bo še trajal nekaj časa, da se uskladiva. Mislim, da je pa kar luštno prebrat te razpravice o imenih. Sicer pas je to stvar vsakega posameznika, kaj bo pisal in kaj bral na foromu.
|
|
RE: a je res tolk težko??? 29.7.2007 17:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* pravi mož naj bo Las Vegas a me zdaj razumete zakaj zbirama še druge ideje?
|
|
|
|
RE: a je res tolk težko??? 29.7.2007 19:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana Če bi jaz sama izbirala ime za otroka, bi ga imel v manj kot minuti. Ampak je seveda treba upoštevat tud partnerjeve želje, pri nas se tukaj zatakne, ker imava čist drugačen okus za imena. Zato so potem polemike. Pri nama je enako in ne vem kako bo... Bliža se PDP, midva pa ne najdeva skupnega jezika.
|
|
|
|
RE: a je res tolk težko??? 29.7.2007 22:04:56
|
|
|
|
birdy
|
Če je težko se odločit za ime otroka? ITAK! Sej, če se odločaš sam ni težko, ampak če se še s partnerjem pa je! Obstaja pa rešitev v tem primeru, za enega otroka pove očka ime, za drugega pa mamica. Pol je pa hudič če sde odločta sam za enga otroka Majo pa eni res taka čudna imena, da kar mal pogledaš. Samo sej to je ubistvu njihova stvar. Ker "normalnost" imena je tud od časa odvisna. Na primer: včasih je bil ime Janez najbolj pogost, pa običajen. Danes praktično malih otrok s tem imenom ni več. Skratka, ne obremenjujte se
|
|
RE: a je res tolk težko??? 29.7.2007 22:42:33
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* hehe, naša nesojena pupa naj bi bila Viva (ime je določila naša Zarja). ker bo, kot vse kaže fantek, pravi mož naj bo Las Vegas a me zdaj razumete zakaj zbirama še druge ideje? ojej, šele zdaj vidim, da sem napisala ZBIRAMA no, tak je vpliv štajerksega dela rr na lublanske srajce
|
|
RE: a je res tolk težko??? 31.7.2007 12:21:00
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Pa saj bi si našel prave prijatelje Bruslija, pa Jamesdina, pa bi bili prava strah vzbujajoča banda No, če bom kdaj imela trojčke, so pa lahko Brusli, Jamezdin in Zoro
|
|
RE: a je res tolk težko??? 31.7.2007 20:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Še dobro, če bi bil fant, bi moral biti Zoro. Tak se je meni obrnilo. Imela sem izbrano ime Jana za punčko, za fantka pa nisem imela pojma kaj bi bil. Nobeno ime mi ni bilo všeč. Pa je prišel fantek in iz Jane je nastal Jani Hitro smo rešli problem No vidiš, LuLu. Samo pri tebi zveni čist normalno, pri meni bi pa Zoro malce izstopal
|
|
|
|
RE: a je res tolk težko??? 31.7.2007 22:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, izbira imena je delikatna zadeva. In zato je za vsakega starša težavna - najprej se morata strinjati partnerja, potem je fajn, če je ime všečno tudi okolici... Z imenom otroka zaznamuješ. In ni hujšega kot otrok, ki je nesrečen zaradi imena. Prejšnjič je ravno bila debata o tem, kdo je zadovoljen s svojim imenom... Malce si jo oglejte.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2007 12:52:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?