|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje ste spoznale svoje lubije?
9.11.2004 22:09:55   
niki5
Midva pa v službi (kaj že pravijo o teh službenih zabavah :)-:)- ), čeprav sva potem ugotovila, da sva pred 10 leti pri skupni prijateljici praznovala novo leto :)-

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.11.2004 22:50:56   
nikitta
Na treningu...borilnih veščin! Jaz sem bila bolj "neizkušena", on se je trudil, da bi mi pokazal pravi prijem:)-:)-:)- Naslednji trening...sva oba komaj čakala. Skupaj sva skoraj 4 leta in pričekujeva 2. otročka. sredo 17.11 se bova poročila!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.11.2004 22:58:42   
mala Zala
V diskoteki, pred skoraj 14 leti:):)-

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.11.2004 0:00:44   
Anonimen
Na faksu, ko sem ga vprašala, če mi lahko na ircu pokaže, kako se pogleda ena lepa slikica, ki mi jo je nekdo poslal in sem jo sprejela. :)- No, pa ni bila slikica, ampak virus. 8) Delal se je jeznega, ker ircarji uničujemo šolske računalnike, jaz pa sem ga vprašala, če bo bonbon. In mu ponudila Smint, zraven pa še dejala: "No smint, no kiss."

Sva celo leto potem prijateljevala, preden sva šla na prvi zmenek.

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
10.11.2004 2:46:21   
LEJLA
Midva sva bila pa sosolca na faksu. Prvo leto se nisva glih veliko druzila, drugo leto pa malo bolj, ker sva bila edina kadilca v razredu in pol sva zmerej kej debatkala med odmori. Kasneje sva se zacela dobivat na jutranjih kavicah in hodit na kosila (na bone seveda...kje so ti casi:)- in bila sva par na vseh vajah. Doma so me ze moji sprasval , ce sem ziher,da med nama ni nic, ker sem baje zmeraj govorila...Andrej je pa reku/naredu...:)- no pol po letu in pol(sredi 3. letnika) pa je pri meni praznoval novo leto pa sem mu mal namigvala pa ni hotu "izkoristit" ker smo kao mal prevec spil. Potem pa so sledile zimske pocitnice in prvi dan pocitnic(=ponedeljek) smo mogli opravljat se ene vaje, ki so trajale cel dan in potem smo sli vsi skupaj (cela skupina cca15ljudi) na eno pijacko. Pa sem jest hotla zeksat in pol laufat na zadnjega grosupeljcana (bus) pa se je on ponudu da me pelje domov. Pa me je pripelju in zjutraj smo srkali :kava: z mojo mami9nebesa:love:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.11.2004 7:22:02   
TARA in MAJ
Na silvestrovanju :love::love:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.11.2004 7:48:35   
Donja
Na kopališču v bazenu.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.11.2004 7:57:22   
VITA74
Na morju - Rovinj, preko moje sošolke iz faksa (sedanje sodelavke)...... Morska ljubezen :) :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.11.2004 8:14:43   
branka-11
Na plesnem tečaju (skupine). On je bil --Učitelj.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.11.2004 8:38:22   
tina a
A povem po resnici? Ko sem bila v 4 razredu, on pa v 5. Najini sestri sta se poznali in sva se midva spoznala preko nijudveh. Šmirat pa sva začela ko sem imela 17 let (3letnik sr.šole). Drugo leto praznujeva 10 let, od tega pa sva poročena 6 oz. skoraj že 7 let.
:muca::muca::sloncek::kuza:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.11.2004 9:00:52   
JASNA D
Pred skoraj 12 leti na študentu. Jaz brucka, on pa asistent na faksu.

Potem pa je zgodba takšna, da prekaša celo mehiške limonade, tako da je ne bom razlagala. Po nekaj letih pa sva zopet prletela skup (samo v teh parih letih vmes se je dogajalo med nama marsikaj) tako kar brez zveze (jaz sem imela tipa, on punco), potem pa se je "po pomoti" Markec zgodil.....

Skratka, lahko napišem scenarij za našo slovensko limonado s 526 deli.....

Jasna

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.11.2004 11:46:16   
Blink1
hihi...midva sva se spoznala na poslovilni čagi mojega bivšega....Sta bila sodelavca in je bil povabljen....bla bla bla... To je bilo pred petimi leti...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.11.2004 12:17:24   
Pinja
Ja, tkole je blo. Je bila njemu všeč moja najbolša prijateljica, on pa njej ne. Bil je znan po tem, da se izogiba resnim zvezam (slabe izkušnje). Pa smo šli parkrat k njemu na pijačo, je delal kot kelnar, pa mi je v uč padu, v smislu, sej ni slab (je 7 let starejši od mene):love:. Pa sem začela letat okol njega, k čebelca okol cveta :)-. So mi vsi govoril, da nej ne pričakujem preveč, da ni ulovljiv. Pa me je vse to še bolj podžgal,sem si rekla, ta bo moj :hudicek:. Po dveh mesecih :kava:, žurov (je bil glih december), en dan pred mojim rojstnim dnevom, je pa podlegel skušnjavi. Za moj RD sva uradno začela in zdej je moj že skor 7 let. Skupaj živiva že 6 let in pol, 31.12.2004 pa pričakujeva prvo :duda:.

Še zdej prav, da sem pravi :hudicek:, ker zmeri dosežem, kar hočem :)-

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.11.2004 12:42:33   
Pilar
Joj, je luškano brat, kje vse ste se spoznali in kako.

Midva sva pa klasična: Spoznala sva se uradno februarja 1994 ( sama sem ga vidla v hrbet oktobra 1993 in sem si ga ful zapomnila, ker so ga nekaj opravljali), aprila 1994 sva pa začela najino zvezo, za katero sem bila skoraj 100%, da ne bo dolgo trajala....

Letos septembra sva se pa poročila :love:, decembra pa čakava najino prvo :duda:!

lp :muca:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 39
10.11.2004 13:11:03   
Tiki
Spoznala sva se na kopališču, potem sva "hodila" 14 dni in ugotovila da sem še premlada (imela sem 14 let in 9 mesecev :). Po 10ih letih mi je za božič poslal SMS voščilo, ker je mislil, da sem še v tujini, pa je bilo ravno 2 dni kar sem se vrnila in sem mu odpisala... čez dva dni sva šla na pijačo in od takrat sva bila vsak dan skupaj. Do danes je minilo dobri 2 leti in pol, pa imava že dva sončka :)
Lp

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.11.2004 15:00:30   
puncica
Hja tud pri nas je bil IrC odločiln, tako sva se spoznala, en mesec dopisovala potem pa je prišel z gorenjske k meni v Celje na dejt (110 km), iskrice so se takoj kresale, seveda sem se jaz že prej zalubla v njegovo sliko ki mi jo je poslal. Kljub razdalji sva se videvala ob sredah in za vikende, tako je nardil zame tolk kilometrov da verjetno vsi fantje ki so bli z mano niso:)-. Hodila sva tri leta, se poročila in čez 9 mescov se je rodila najina Janja. Jaz se preselila na Gorenjski konc, kjer je prekrasno, vseeno pa mal pogrešam Celje

Je pa res, da folk kr ne razume, kako sva se prek "interneta" spoznala, kr mal debel in začuden gledajo.

Še največja fora pa je da sva se eno leto prej vidla na letalskem mitingu v Levcu, on je bil v vojski in je stražil en vojaški helikopter, jaz pa seveda mal lutala tam okol, saj sem ful palila na uniforme, pol mi pa še vojaško slikco pošlje pol sem pa kr dol padla:)-

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.11.2004 15:44:53   
Urša
Joj, kaj je dobr to brat! Sm čist raznežnena! :love::love::love:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.11.2004 17:19:16   
Jančika_
Ja, to je bla fajn ideja za debato!:bravo:

Midva sva mal obudila spomine, Joe se je spomnil predvsem na mojo obupno trajno:)-:)-:)-, ampak kaj češ, to so bila zgodnja devetdeseta, jaz sem se sama seb ful dopadla z njo:)-.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 43
10.11.2004 20:10:14   
tina.nika
Pred več kot 9 leti na poslovilni fešti mojga in njegovega prijatla. Počasi sva napredovala in jaz sem se pred petimi leti preselila k njemu, sedaj pa sva tri leta v svojem "gnezdu":love:.
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.11.2004 22:13:48   
mnjam
Midva pa na absolventskem izletu na Kreti. Oba nažgana k maura :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?