Jančika_ -> Kje ste spoznale svoje lubije? (9.11.2004 19:19:41)
|
Midva sva se pa spoznala v srednji šoli. Moj Joe je bil takrat prvi letnik, jaz pa tretji, in pri eni ful dolgocajtni uri sem se podpisala na mizo. Naslednjič je zraven mojega imena pisalo "Katera pa?", pa sem mu pod mizo pustila listek. Potem sva si tako en čas dopisovala, nakar naju je je skupen znanec predstavil. Joooooooj, jaz mu ful nisem bila všeč:)-:)-:)-:)-! Sej se ne čudim, sem imela trajno takrat, pa ful sem bila naspidirana:)-. Takrat sem itak hodila z enim drugim, ampak se mi je vseeno brezveze zdelo, ko sem videla, da mu nisem všeč:hudicek:! Par let se sploh nisva več videla, pol sva se pa enkrat srečala v gledališču. Takrat nisem mela več trajne:) in sem se mu že bolj dopadla. Še nekaj let kasneje pa sem šla žurat v najbolj zakotni lokal v Celju in sem ga videla stat v kotu in zelo resno gledat okoli. Sem ravno dovolj spila, da sem bila ful pogumna:hudicek: in sem mu šla zatežit, da ko bo velik, bo večji šef kot Franek (pač en tip, ki se mi je takrat kar dopadel...). Joooj Jana:)-:)-:)-! Ampak je palilo in zdaj sva skupaj šest let, od tega pet poročena:love::love::love:. Pa verjetno mi ni treba posebej omenjat, da je bil že takrat in je še vedno mnogo večji šef kot Franek:).
|
|
|
|