Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prodaja stanovanja / nakup hiše 19.7.2007 20:20:26
|
|
|
|
hubi
|
V prodajni pogodbi sama določiš datum izselitve. Seveda mororaš najti kupca, ki se bo s tem strinjal. Poznam nekaj takih primerov, kjer so to izpeljali brez problema.
|
|
|
|
RE: Prodaja stanovanja / nakup hiše 20.7.2007 9:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pač pogoj pri prodaji daš da se lahko izeliš šele čez tolk in tolk časa
|
|
|
|
RE: Prodaja stanovanja / nakup hiše 20.7.2007 9:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Se da v prodajni pogodbi - mi smo imeli 4 mesece časa, vendar na koncu ni zneslo, tako da smo se morali še za pol leta preseliti kot podnajemniki. Kupili smo hišo v četrti podaljšani fazi, pa je bilo pol leta absolutno premalo, saj s temi mojstri in zidarji, keramičarji in parketarji nikoli ne veš pri čem si...
|
|
|
|
RE: Prodaja stanovanja / nakup hiše 20.7.2007 10:01:09
|
|
|
|
Katja 271
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA ja pač pogoj pri prodaji daš da se lahko izeliš šele čez tolk in tolk časa Ja, in v tem primeru ti kupec takoj plača celotno kupnino pol leta vnaprej? Kako so pa banke oz. nepremičninske agencije pripravljene sodelovat? Miša99, ravno tega se jst bojim. Ne bi se rada v parih mesecih 2x selila. Z majstri pa vem da je .
|
|
|
|
RE: Prodaja stanovanja / nakup hiše 20.7.2007 10:57:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo stanovanje prodali nekje marec/april, izselili ap smo se septembra. kuPNINA JE BILA 5% are takoj ob podpisu pogodbe, 90% čez en mesec, in 5% na koncu, ko smo se izselili. Dan danes se povečini tako dela, sja ne moreš prodat in takoj it not, ob tem pa ima kupec enake problem, mora tudi kupit in it nekam not. Da oba uskladita točne datume je malo težko. S pogodbo, pa se lahko vse določi. Kupec pa ali sprejme, ali pa iščete drugega kupca, ki bo sprejel vaše pogoje. Včasih ap tudi malo popustite. Jaz sem delala v nepremičninksi agenciji in nikoli ni bil to problem, oz ravno iz tu imam take izkušnje dela. Drugače pa vsa se velik selila in sva vedno svoje veliko prej prodala, kot pa dobila novo. Nova nikoli niso bila uštimana, ker so bile novograndje, pa kaj, par dni sva spala na jogijih, kuhala pa sva na plinskem gorilniku (za kampirat). Vse se da, smao da imaš vodo, elektriko in gretje v stanovanju. Midva še enkrat nisva niti gretja imela, pa sva s pečko reševala problem.
|
|
|
|
RE: Prodaja stanovanja / nakup hiše 23.7.2007 12:50:40
|
|
|
|
Katja 271
|
MIŠEK13, full hvala za izčrpen odgovor. Torej upam, da bova našla kakšnega strpnega in potrpežljivega kupca. Pa seveda tudi prodajalca.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?