ursikazala
|
Čao, evo mene s Primorske... sem malo na počitnicah pri starših (hehe, kako se to sliši pri mojih rosnih 37 ). Z mojim sva si ta vikend vzela 'frej' - on je šel na morje na naš vikend - lovit ribe (to je njegov glavni hobi, tako da imamo vedno na krožniku zdravo prehrano), jaz pa malo se crkljat k staršem. Vglavnem - včeraj smo imeli pod Ankaranom na fuzbal placu rave party in si lahko mislite... celo noč nažiganje bumbumbum (pa itak meni house ni nikoli potegnil), tako da hvalabogu za ušesne zamaške, drugače ne bi spala pet minut Z mami se potem nisva odpravili v Udine kot sva najprej načrtovali, ker bi bilo preveč utrudljivo zame... pa sva skočili le do Torri - tam pa bolj kriza, kar se tiče otroških štacun. Sem kupila samo en tak kouterček oz. dekico za v voziček (ima te barve notri, ful luškano).. pa zase potem ene par stvari - en tak lep puder roza šal in zraven torbico za večerno opravo (za k črni oblekci recimo - ful lepo), pa bižuterijo... Potem sva šli pa v Koper v Baby Center- tam so bili brez elektrike prej eno uro in pol... in je bilo v trgovini 35 stopinj... skoraj bi padla skupaj. Mi je še celo ena prodajalka prijazno prinesla kozarec vode, ko sem dobila napad kašlja... Seveda imam preveliko posteljico (80x150) in niso imeli nobenega kompleta posteljnine, tako da sem kupila ene par malenkosti, en kompletek za iz porodnišnice, nepremočljive podloge za posteljico, ostalo bom pa v Ljubljani. Nisem mogla več tam zdržat. Hvalabogu imajo eni naši prijatelji tu hišo z bazenom in smo se šli potem malo namakat proti večeru - je pasalo za znort No, zdaj pa dosti nakladanja, še moji podatki: PDP 5.10. / Ursikazala (Ayatutaya), Ljubljana, , Nika, 8.8.07 Sicer imam še posvet pri prim. Cerarju 2.8. zaradi mojih napadov kašlja... imam nekaj med astmo in Kopb, pa bomo videli, če me bodo morali kaj bolj pod drobnogled vzeti med porodom. Zna se zgoditi, da bom načrtovano šla noter, s stalno prisotnostjo anestezista in EA (ker bogve, kako bo z mojim predihavanjem popadkov, ki mi bodo samo povzročali napade kašlja in s tem oteževali dihanje...). Ašun, držim pesti za torbo da bosta tudi z Žano lahko šminkirali okrog.
|