|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:52:18   
KIRA
neža81 ti pošiljam eno :rozica:, da boš imela lepši dan... ;), a se mi še katera pridruži?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:52:20   
KIRA
neža81 ti pošiljam eno :rozica:, da boš imela lepši dan... ;), a se mi še katera pridruži?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:53:21   
meeryana
Kira....absolutno se ti pridružujem!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:54:28   
Anonimen
Moje mnenje je, da ste oboji napačno reagirali. Upam, da se bo rešilo tako, da bo dobro za vse.

Pika74, a CD še velja?:rozica:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:55:27   
Alexandra
ZA VSE RR-jevke

:rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica:

PA NE SE KREGAT!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Nasvidenje RR
9.11.2004 14:00:55   
vesnaRR
Samo tole bom napisala.

1. Eno je izzivanje, drugo je pogovor dveh oseb.

2. Pravila veljajo za vse sodelujoče na forumih.

Lp, Vesna

PS: V kolikor ne želite več sodelovati na forumih in na RR, se zaenkrat lahko 'odregistrirate' tako da pošljete mail na info@ringaraja.net

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Nasvidenje RR
9.11.2004 14:02:36   
ZARA
:((:((:((:((:((:((:((:((:((
NEEEEEE NOOOOOOOOO Pika74 pa PIA73!!!!!!!!!!!!!
Men bo dpolgcas po vaju...S kom se bom pa hecala, matr...
Pa zakaj se spet krtegate???A ste se po men vrgle??:)-:)-:)-:)-:)-
Sm vedla da bom brez zeninov ostala!!!:hudicek:

AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Tko sm jezna...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Nasvidenje RR
9.11.2004 14:04:13   
saba
končno sej e pojavila vesna rr

mislim da se tukaj ne kregamo ampak samo pišemo svoja mnenja.

ne vem, kaj sta si mogli punci kaj takega pisat, da je bil post cenzuriran?

lp
saba

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Nasvidenje RR
9.11.2004 14:06:08   
Neža81
Mene tudi zanima Vesna RR zakaj sta bili naši babiki ukinjeni?

Pa daj nooo, saj pa nista nobenga žalili, samo pogovor je tekel med njima.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Nasvidenje RR
9.11.2004 14:16:30   
anajmad
Mi je žal:(,da se je to zgodilo. Ampak jaz mislim, kot RR,bi lahko uredil chat klepetalnico, če že gre nekomu tako na živce pogovor dveh oseb na forumu. Marsikje drugje imajo to urejeno, tu pa......
Lepo se imejte moji dami, želim vama čimprej:modri:ali:roza:.
pa še nekaj:malo tolerance še nikomur ni škodilo.
en lp:morje:
D.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Nasvidenje RR
9.11.2004 14:16:42   
pupika
ZAKAJ, ZAKAJ, ZAKAJ!!!!

Ni mi jasno, da ju lahko kar tako zbrišejo.
Punci ne se pustit in vstrajajta na RR.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Nasvidenje RR
9.11.2004 14:21:00   
Neža81
Anajmad ... se ti pridružujem, pupika tebi pa tudi

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Nasvidenje RR
9.11.2004 15:13:58   
saba
jaz še vedno čakam odgovor od g. Vesne RR, torej le kaj takega so si pisale, da ste pogovor izbrisali?

lp
saba:zmeden2:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Nasvidenje RR
9.11.2004 15:16:40   
Neža81
jaz mam tudi čas.... se bom poleg sabe vsedla in bom zraven nje en :kava: spila, pa boma mogoče dočakale Vesnin odgovor :bravo::bravo::bravo:

.... pa naj bo hitro , ker sem zelooooo :zaspan::zaspan:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Nasvidenje RR
9.11.2004 15:34:23   
balaena
Zdravo!

Jaz se pa kar malo bojim pisat na tale post, ko pa je toliko vroče krvi, da mi kdo ne prilepi črne pike tam zgoraj. Sicer itak bolj malokrat kaj napišem, pa zato rada vsak dan berem (ravno včeraj o MM nogavicah pod fancy kostimom).

Danes sem se že malo zjokala od zavidanja in sreče, da nekaterim le uspe, ko sem prebrala novico lane5, zdaj se pa sicer ne jokam, mi pa tudi ni prav, ko berem kaj se dogaja.

Klepetalnica bi morda marsikaj rešila, ampak isto kot forum pa to le ni. Tam moramo vsi hkrati ves čas sedeti in sodelovati, tu pa si vzameš čas takrat, ko ga pač imaš.

Čeprav te zasvoji tako, da si ga jaz jemljem še takrat, ko ga nimam (se moram učit) :)

Upam, da se bo vse skupaj le kako rešilo tako, da se P&P vrneta in bomo vse zadovoljne!

LP VSEM :rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Nasvidenje RR
9.11.2004 15:40:35   
saba
joj neža81, tolko že čakava

a čva naročit kar že drugo kavo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Nasvidenje RR
9.11.2004 15:42:01   
KIRA
saj bi se tudi jaz vsedla, pa bi vrgle en "šnops", pa ne vem, v keri oštariji sta, hehe...:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Nasvidenje RR
9.11.2004 15:44:17   
saba
raje refošk....ki je martinovo........šnops pa pol, več ksno
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Nasvidenje RR
9.11.2004 18:31:17   
pravljica
to pravilo naj drži šele takrat, ko bodo usposobli ČVEKALNICO!!!...potem se bomo pa lahko vse take stvari tam zmenle, in forum bo res tisto, kar bi naj bil, za "pomembna" vprašanja...ne moreš pa čvekalnice primerjat s privat sporočili, alo vsi odgovorni... HOČEMO ČVEKALNICO!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Nasvidenje RR
9.11.2004 19:35:44   
Pia73
Pozdravljene!

Pa sem si še jaz vzela čas, da se vam še zadnjič takole javno oglasim,....

Pika74 je v najinem imenu že napisala kako in kaj. In tega se bova vseekakor držali! Jaz razumem, da ima forum pravila ampak ta pravila naj veljajo za vse enako pa ne bo hude krvi.

Punce, vam bom napisla kaj je pisalo v tistem postu; nekako takole:
Naslov: Pika74
Pika74 pozdravljena.Vidim, da si gor.
Čeprav vem, da kršim pravila te želim samo pozdraviti, ker grem kmalu dol,....
LP Pia73
Drugi post: joooooooooooj
Nato pa je bila tema zbrisana,.....:grrr:

Vesna, ja res je, malo sem izzivala ampak to je bil samo moj (in zame značilen odziv) na tvoje postavlanje pravil. Če bi se malo poglobila bi videla, da sem jaz na forumu že kakšno leto in da z mano ni bilo nikakršnih problemov, kar kot veš ne bi mogli reči za vse sodelujoče. Ne vem zakaj na postih kjer so se res pojavljale grde besed nisi uporabila tistega čudežnega gumbka??? Ali si res hotla pokazat, da imaš prevlado nad nami??? Pri nama ti žal ne bo uspelo. Pisati s strahom, da te bo kdo zbrisal, NE to pa ne želiva. Vem, da ti je vseeno, če odideva, to si jasno pokazala z naslednjim stavkom:
PS: V kolikor ne želite več sodelovati na forumih in na RR, se zaenkrat lahko 'odregistrirate' tako da pošljete mail na info@ringaraja.net . Ampak ne zavedaš se, da s takimi ukrepi škoduješ forumu, ne nama. Jaz sem se po tehtnem premisleku odločila, da ostanem prijavljena zaradi punc, ki so mi blizu. Pogovarjala pa se bom samo privat, čeprav se mi zdi, da bi lahko z
izkušnjami marsikateri pomagala,....
Ti pa itak veš, da so vsak dan novi uporabniki zakaj bi se sekirala zaradi dveh,....

Pa še glede tistega posta, ki si ga tako HITRO izbrisala: verjetno svojega dela ne opravljaš zelo dobro, saj so se včasih iz podobnih postov razvile zelo zanimive in brane debate. Nadaljevanje ZA NAS se je začelo tudi z mojim imenom, naše debate ob petkih zvečer prav tako,.... In čeprav kot sem že napisala priznam, da sem s postom malo izzivala, sem ga napisala samo v pričakovanju kake ponovne dobre debate. In punce, ki me pozanjo TO VEDO.
Rada sem imela RR, rada sem se družila z vami, tu sem dobila prijateljice za vse življenje, potem pa dajo Vesni gumbek moči,... Še enkrat ponavljam, Vesna, nisi storila prav: npr. teme se naj ne bi ponavljale na več forumih in ravno kimi, ki se je tudi tu oglasila in pametovala o pravilih,... je dala svoje fotomontaže najmanj na dva foruma,....
Da ne govorim o Kiri, ki je zadnjič eni zabrusila, da če rabiš darovalčevo semenčico je isto, če kar skočiš z nekom med rjuhe,... Groza, da to govori ženska, ki je verjetno dala marsikaj skozi za svojega otročka. Da ne govorim kako prizadeta je bila osebas, ki bo ta postopek morda potrebovala,...Pa nič ni kazalo, da bi se Kira šalila,...
Vidiš Vesna, tu bi bil potreben gumbek moči. Na žalost ali srečo, kdo bi vedel, pa ga nimamo vsi,... In ti ga uporabljaš po svoji pameti,...

Rada sem brala tudi druge forume, predvsem Naš vsakdan in Prvič noseča,... Zelo rada sem brala komentarje Lepe Ane, pa ribice,...
Tako je to!

Punce, najlepša vam hvala za vso podporo, tako to, ki je bila izrečena javno kot tisto na privat. Ampak tako je pač življenje, če se pogumno spopadam s problemi z nezanositvijo pa sem preživela že 2 s.s. ni hudič, da bom tudi pritisk na magičen gumbek preživela,...

Punce jaz še kar upam, da vam čimprej uspe. Od srca si to želim za vse in za vsako posebej. Morda se srečamo na kakšnem drugem, do uporabnikov prijaznejšem forumu. Predloge pa mi le na privat pošljite, ker lahko, da bi bila tema izbrisana,...

ŠE VEDNO VAS IMAM RADA!!!

Pia73

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Nasvidenje RR
9.11.2004 20:01:00   
Mandarin
Forum pač ni namenjen klepetanju v dvoje. Če nekdo napiše temo "Pia73", mi ta naslov nič ne pove, ni namenjen meni in ga zato seveda ne odprem, hkrati pa trati prostor, ki je namenjen forumu.
Vesna je zadnjič objavila pravila foruma, ki so v glavnem čisto logična in nič posebnega.
Ker se je pač prvič zgodilo brisanje ni treba skočit "v luft", ampak se pač preseliš na privat sporočila, saj je bila tema odprta očitno za privat pogovor.

Vesna bi lahko po moje le prej opozorila, saj še nismo navajeni reda, saj so nas predolgo razvajali.

... moje mnenje.
lp in :rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Nasvidenje RR
9.11.2004 20:15:30   
emaa
Sem post odprla, preden je bil zbrisan, pa bi verjetno kaj napisala, če bi se kakašna debata lahko razvila. Sem nova na RR, a ravno tako berem poste kot je bil npr kaj je z Bojano26, čeprav o njej ne vem nič.
LP

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Nasvidenje RR
9.11.2004 20:32:15   
Pia73
Mandarin, saj post ni bil namenjen takim kot si ti,...zato je bil tako naslovljen,... vse, ki naju s Piko74 poznajo so vedle kaj se lahko za takim postom skriva in takim je post bil namenjen. Sicer pa ti težko sodiš, ker se sicer ne vlkjučuješ na tem forumu,...
Ja in vso pravico imam skočit v luft!!!

LP Pia73

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Nasvidenje RR
9.11.2004 21:01:26   
KIRA
Pia73,
JAZ NIKOMUR NIČ NE ZABRUSIM! IZRAŽAM SVOJE OSEBNO MNENJE.
ti si pa očitno zelo nezrela, če kaj takega vzameš osebno, ali pa sem slučajno zadela ahilovo peto pri tebi?
pa da veš: jaz bi dosti raje šla k drugemu moškemu kot pa v ta postopek, ker je bil zame NEKAJ NAJBOLJ GROZNEGA kar sem doživela. tako da veš. hujši je bil samo še CR, ampak to je druga zgodba.

vsi pravijo, kako da je lepo, ko spočenjaš otroka. zame je bila samo BOLEČINA IN BOLEČINA IN BOLEČINA.

mene so na živo, brez zdravil, brez narkoze 2x poskusili z IVF oplodit, pa so me tako ranili, da sem imela vnetje in izcedek več kot mesec dni. v drugem postopku IVF so na živo zbadali po moji notranjosti z 2 različnima katetroma, 3 različni zdravniki v treh ločenih poskkusih. nisem dobila nobenih zdravil, bolelo me je pa 100x bolj kot pri punkciji.

tretjič je sam dr. prof. Vlaisavljevič poskusil z drugim katetrom, sestra me je pa za roko držala, ker me je tak obolelo. vse sestre so me pohvalile, da sem se korajžno držala. zato od takih nezrelih oseb kot si očitno ti, ne bom poslušala žalitev!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Nasvidenje RR
9.11.2004 21:03:04   
Natka1
Hello vsem,

meni se zdi tole vse skupaj neumno prepiranje in predvsem preveč slabe volje in nezadovoljstva na enem mestu, na RR-ju, kjer ste si sicer vse v oporo.

Premislita kaj dobrega vama je RR dal in kaj je tisto slabo. Na koncu bosta verjetno našli več + kot - in ostali bosta z nami, česar pa, verjamem, bomo vse zelo vesele.

Jutrišnji dan bo drugačen od današnjega.

Pa prijetno in lahko noč želim vsem RR-kam.

Natka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?