Pia73
|
Pozdravljene! Pa sem si še jaz vzela čas, da se vam še zadnjič takole javno oglasim,.... Pika74 je v najinem imenu že napisala kako in kaj. In tega se bova vseekakor držali! Jaz razumem, da ima forum pravila ampak ta pravila naj veljajo za vse enako pa ne bo hude krvi. Punce, vam bom napisla kaj je pisalo v tistem postu; nekako takole: Naslov: Pika74 Pika74 pozdravljena.Vidim, da si gor. Čeprav vem, da kršim pravila te želim samo pozdraviti, ker grem kmalu dol,.... LP Pia73 Drugi post: joooooooooooj Nato pa je bila tema zbrisana,.....:grrr: Vesna, ja res je, malo sem izzivala ampak to je bil samo moj (in zame značilen odziv) na tvoje postavlanje pravil. Če bi se malo poglobila bi videla, da sem jaz na forumu že kakšno leto in da z mano ni bilo nikakršnih problemov, kar kot veš ne bi mogli reči za vse sodelujoče. Ne vem zakaj na postih kjer so se res pojavljale grde besed nisi uporabila tistega čudežnega gumbka??? Ali si res hotla pokazat, da imaš prevlado nad nami??? Pri nama ti žal ne bo uspelo. Pisati s strahom, da te bo kdo zbrisal, NE to pa ne želiva. Vem, da ti je vseeno, če odideva, to si jasno pokazala z naslednjim stavkom: PS: V kolikor ne želite več sodelovati na forumih in na RR, se zaenkrat lahko 'odregistrirate' tako da pošljete mail na info@ringaraja.net . Ampak ne zavedaš se, da s takimi ukrepi škoduješ forumu, ne nama. Jaz sem se po tehtnem premisleku odločila, da ostanem prijavljena zaradi punc, ki so mi blizu. Pogovarjala pa se bom samo privat, čeprav se mi zdi, da bi lahko z izkušnjami marsikateri pomagala,.... Ti pa itak veš, da so vsak dan novi uporabniki zakaj bi se sekirala zaradi dveh,.... Pa še glede tistega posta, ki si ga tako HITRO izbrisala: verjetno svojega dela ne opravljaš zelo dobro, saj so se včasih iz podobnih postov razvile zelo zanimive in brane debate. Nadaljevanje ZA NAS se je začelo tudi z mojim imenom, naše debate ob petkih zvečer prav tako,.... In čeprav kot sem že napisala priznam, da sem s postom malo izzivala, sem ga napisala samo v pričakovanju kake ponovne dobre debate. In punce, ki me pozanjo TO VEDO. Rada sem imela RR, rada sem se družila z vami, tu sem dobila prijateljice za vse življenje, potem pa dajo Vesni gumbek moči,... Še enkrat ponavljam, Vesna, nisi storila prav: npr. teme se naj ne bi ponavljale na več forumih in ravno kimi, ki se je tudi tu oglasila in pametovala o pravilih,... je dala svoje fotomontaže najmanj na dva foruma,.... Da ne govorim o Kiri, ki je zadnjič eni zabrusila, da če rabiš darovalčevo semenčico je isto, če kar skočiš z nekom med rjuhe,... Groza, da to govori ženska, ki je verjetno dala marsikaj skozi za svojega otročka. Da ne govorim kako prizadeta je bila osebas, ki bo ta postopek morda potrebovala,...Pa nič ni kazalo, da bi se Kira šalila,... Vidiš Vesna, tu bi bil potreben gumbek moči. Na žalost ali srečo, kdo bi vedel, pa ga nimamo vsi,... In ti ga uporabljaš po svoji pameti,... Rada sem brala tudi druge forume, predvsem Naš vsakdan in Prvič noseča,... Zelo rada sem brala komentarje Lepe Ane, pa ribice,... Tako je to! Punce, najlepša vam hvala za vso podporo, tako to, ki je bila izrečena javno kot tisto na privat. Ampak tako je pač življenje, če se pogumno spopadam s problemi z nezanositvijo pa sem preživela že 2 s.s. ni hudič, da bom tudi pritisk na magičen gumbek preživela,... Punce jaz še kar upam, da vam čimprej uspe. Od srca si to želim za vse in za vsako posebej. Morda se srečamo na kakšnem drugem, do uporabnikov prijaznejšem forumu. Predloge pa mi le na privat pošljite, ker lahko, da bi bila tema izbrisana,... ŠE VEDNO VAS IMAM RADA!!! Pia73
|