|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:21:42   
pika74
Drage punce,

Skupaj s Pio73 vas obveščava, da sva se odločili, da na forumu RR javno ne sodelujeva več.

V nedeljo zvečer sva doživeli neprijeten dogodek - brisanje teme. Brez kakršnegakoli komentarja se je zgodilo. Mogoče je katera od vas celo opazila. Pia73 je namreč objavila novo temo z naslovom Pika74 in še nekaj, jaz pa sem se na to odzvala s kratkim sporočilom. Takoj v naslednjih minutkah se je zgodilo - POBRISANO. Teme ni bilo. Čudežno je izginila.

Takoj po tem dogodku sva se vprašali, ZAKAJ in glede na zadnje napotke s strani RR Teama, da se je potrebno izogibati javnim pogovorom v dvoje, nama je kaj kmalu postalo jasno. Vendar vseeno ostaja grenak priokus. Glede na to, da je Pia73 na RR že debelo leto, jaz pa od junija dalje, meniva, da si zasluživa malce več. Saj ne zahtevava nekega luksuza na RR. Samo to, da se naju ne briše. Žal meniva, da sva preveč pomembni, da bi naju kdorkoli brisal iz obličja. Prav tako sva mnenja, da - če že obstajajo neka nenapisana pravila za sodelovanje na forumu, potem je le-ta potrebno upoštevati - vendar za VSE ENAKO. Ali boste potem brisali tudi vse nove teme, ki se čudežno pojavijo na večih forumih hkrati?!

Za vsak slučaj sva preverili obstoječa pravila obnašanja na RR in se vprašali, če sva morda grešili in prekršili katero od teh - kopirava obstoječi pravilnik:

Nekaj splošnih napotkov za prijetnejše sobivanje na RR:

na forumih lahko sodeluje vsak, bodisi z vprašanjem, odgovorom, mnenjem, komentarjem, informacijo, predlogom,...

izogibajmo se nepotrebnim obračunavanjem in žalitvam, to rešujte zasebno

seveda je uporaba grdih besed nezaželjena

v kolikor naletite na težave ali neprimerno obnašanje, se vzdržite komentarja (glej zgornji dve točki) in obvestite nas – na mail info@ringaraja.net, ali pošljite osebno sporočilo na JakaRR, AlešRR ali VesnaRR

prosimo, da po svojih najboljših močeh poskrbite, da se bo prav vsak član v naši družini počutil prijetno in varno. Verjemite, ta občutek se vam bo povrnil! Več kot enkrat!

Po vsem tem lahko zaključiva, da morda nisva zaželjeni na RR in lepo pozdravljava vse sodelujoče na RR, saj je to sporočilo namenjeno predvsem tistim, ki so uspešno pobrisali najino temo.

Še enkrat se opravičujem vsem, če morda tale tema ni ravno na pravem delu foruma, vendar meniva, da je prav, da seznaniva vas, punce, s katerimi sva nemalokrat delili dobro in slabo na tem forumu. Bilo nama je lepo - vse dokler naju niso pobrisali. Vse ima svoje meje.

Iskreno vam želiva vse najlepše in da bi čimprej zagledale :modri:+:roza:. Vsem v pričakovanju :nosecka: želiva čim lažjo nosečnost in vsem mamicam čimbolj zdrave otroke:duda:.

Pa vsem skupaj še naprej en lep dan.

:rozica::rozica:

Pia73 in Pika74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:26:40   
Janja5
Moram rečt da mi je žal da sta se tako odločili, ker vaju bom resnično pogrešala. Mogoče se pa še kdaj vrneta. Nima pa smisla da vaju prepričujem da ostanita na RR ker je to vajina odločitev in jo spoštujem.

Uživajta in hvala vama za vse spodbudne besede in lepe želje ki sta jih delili.

Srečno!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:27:20   
pupika
Tole se mi pa res ni zdelo fer da so vaju kar zbrisali, zakaj pa se ne i smeli pogovarjati tako samo vidve, če vama je tako zapasalo. Sicer pa kolko se jaz spomnim, so rekli, da bodo zaenkrat še pustili pogovor na forumu, dokler se ne pojavi čvekalnica.

Res ni pošteno.

Pia in Pika upam, da se nama bosta kmalu pridružili in da se vama bodo opravičili.

LP
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:27:33   
KIRA
Uh, so nekateri hitro užaljeni. Že mogoče da se 100% ne moreš držat pravil ampak da se zaradi tega delajo zamere...
Jaz se bom probala držat kolkor se bom mogla. Se čisto strinjam z Vesno in ostalimi, da je zasebne razgovore treba opravit drugje, razen, če je taka tema, da ti kdo drug lahko pomaga. Ampak s tem pogovor postane javen a ne?
RR pa predlagam, da opozori kršitelje, predno dokončno izbrišejo temo. Mislim, da bi tak način bil boljši.. Ali pa da temo prekategorizirajo v privat in jo vržejo v privat sporočila dol s foruma...

LP in lepo sodelovanje vsem...:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:28:04   
kimi
jaz pa mislim da vaju niso kar zaradi tega zbrisali ali pač? Vendar mislim da tudi malo pretiravata zato ker so zbisali en čalnek ne bosta več gor? Zakaj pa to? Namesto da pokažeta da se ne pustita kar tako. Ali mislita da bosta zdržali? Samo vprašam no če vaju ne bo več pa lep pozdravček in obili sreče

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:28:35   
anadejka
!!!!!!!!!!!!!!!!NE MOREM VERJET!!!!!TO PRESEGA VSE MEJE!!!PA KAJ POL ČE JE PIA ODPRLA FORUM S TVOJIM IMENOM!!!SEJ POL SODELUJEJO TUT DRUGE PUNCE!

KAJ NAJ REČEM,MOGLE BI VSE PUNCE SKUP STOPT IN SE UPRT TEMU.
SEJ VESNA JE ZADNČ PISALA NEKA PRAVILA,AMPAK JE S TEM NARDILA SAM PREPIH IN RAZDOR MED NAMI,KER JE BILO VEČINA PUNC PROTI TEMU,LE NEKAJ PA ZA.

UPS TUT JEST PA TA NOVEM ZDEJ KRŠIM PRAVILO,KER BAJE KRIČIM.
EJ PIKA ČIST MOŽNO DA BO TUDI TO IZBRISANO.

SE SPLOH NE SEKIRAM,BOMO ŠLE PA NA DRUG PRIJAZNEJŠI FORUM!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:31:18   
saba
sej sem vedla, JAZ SEM TO VEDLA DA SE BO TO DOGAJALO...PA TOLIKO SEM IMELA ZA POVEDAT TISTI DAN KO SE JE GOSPODIČNA VESNA RR POJAVILA S PRAVILNIKOM.

SVINJARIJA NE MOREM REČT DRUGEGA.

DRAGE MOJE PIA73 IN PIKA74 NE NAS PROSIM ZAPUSTITI, VEM TO JE GROZNO KAR SO VAM NAREDILI, SEJ MENE BODO TUDI IZBRISALI SAJ KOT VIDITE PIŠEM Z VELIKIMI ČRKAMI - KER -- KRIČIM:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

ZADNJIČ SEM POPIZDLA (OPROSTITE IZRAZU) ZDEJ PA SEM ZNORELA KO TOLE BEREM. JAZ SEM TUDI TUKAJ OD MAJA LETOS IN TA PRAVILNIK MI NE DIŠI. Z VAMI SEM SE JOKALA KO IZ MESECA V MESEC NI BILO:modri::roza:, POTEM SE VESELILA KO SO BILE, POTEM SPET JOKALA ZARADI SS, ZDAJ SE PA TOLAČIM DA SEJ BO KMALU.....NO SAMO TO POVEM, DA MI NEKDO TO VZAME, TOLAŽBO, PRIJATELJICE, KI JIH SPLOH NE POZNAM A ZA VSAKO BI MOLILA CELE DNEVE, DA SE JI LE URESNIČI NAJVEČJA ŽELJA, ENA:duda:

PUNCE ŠE TAKO TRPIMO, KER NAS ŽIVLJENJE TEPE, POL PA NAS ŠE RR TEAM NE PUSTI NA MIRU

HVALA RR-TEAM

LP
SABA

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:35:48   
kimi
Punce ali se opazile da imAte privat sporočila da ima forum več tem v katere se piše željeno poročilo. Ker to vsi mešamo, se žalimo in še kaj drugega popolnoma razumem Vesno, ki ima dela čez glavo zaradi nas. Verjetno milijonkrat na dan dobi pritožbe in je treba ukrepati saj nas ni malo tukaj če ne bo reda se bo vse še bolj mešalo

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:36:38   
kimi
No pa se sicer sploh ne mislim spet v prepire vmešavat

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:38:26   
anadejka
MA DEJ KIMI,SEJ NISMO NEPISMENE!!!!V PRIVAT SPOROČILIH LAHKO SODELUJEJO SAMO DVE!!!
TAKO PRAVILO NAJ RR POSTAVI(ČE ŽE MORA),KO ČVEKALNICA ODPRTA!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:41:55   
saba
Draga vesna rr ima polno dela....razumem

naj pa malo prosim rr team razume tudi nas:

tukaj smo punce, katere nas življenje malo tepe. želimo si otroka in ga ne moremo imeti kar na 1,2,3,....smo take, ki smo prebolele ss, nekatere večkrat, take ki jim je prvi otrok umru, take ki se trudijo z vsemi možnimi preiskavami že več kot eno leto, .....in še bi lahko naštevala

......ne izbiramo barve vozičkov, ne izbiramo vrsto dudic, ne izbiramo posteljic..............ne vem če me razumete................

tukaj smo same žalostne bodoče mamice, ki se pogovarjajo s prijateljicami z istimi izkušnjami, se tolažijo, da grejo lažje dnevi, meseci ali pa leta mimo, da vemo , da v naši nesreči nismo same

hvala za razumevanje

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:50:32   
Anonimen
Jaz sem pa žalostna, da se vama je to zgodilo in vsekakor ni kar za spregledat. Od obeh sem veliko novega zvedela in vsekakor to ni bila primerna gesta. Saj ni toliko novih forumov na dan odprtih, da bi se to spregledalo. Očitno, če je ena pisala drugi na javnem forumu ni želela tega napisat samo njej, temveč v ogled vsem puncam, saj si konec koncev delimo izkušnje s pogovorom in BRANJEM forumov.
Tole kliče po javnem opravičilu obem puncam in seveda postaviti od danes naprej pravila, TOČNA PRAVILA, kaj se sme in kaj ne!

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nasvidenje RR
9.11.2004 12:51:23   
biba77
Jaz vaju bom OBE POGRESALA!!!!:(( :(( :(( Javita se mi privat, da si izmenjamo e-mail naslove!!! :(:(:(:(:(
biba77

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:09:16   
saba
pa še to da povem - vse ste pokvarili s tem pravilnikom

moje mnenje in konec:hudicek:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:11:26   
anadejka
Točno tako je tut moje mnenje.
Preveč je blo luštn,da bi trajal.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:15:13   
meeryana
Meni še je zdaj lušno.....ena taka stvar vas pa ja ne sme iz tira vrečt.......noooo borke moje....kaj zaj???

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:20:42   
Neža81
Jaz bi se pridružila andrejki in sabi ter dodala, naj nekatere izmed nas premislijo s kom držijo, al z nami - babikami ali pa z RR timom. Razumeti bi nas morale sploh tiste, ki že imate otroka in veste, kako je hudo nam, ki se trudimo dobiti :duda:. Pa zakaj koga ti dialogi motijo? Mogoče je javni pogovore med dvema osebama tudi dobrodošel kakeri babiki izmed nas; mogoče pa le izve kaj iz njega.

Zato prosim, da mnenja ki nasprotujejo nam babikam raje ne pišete, ker ko bomo me skupaj potegnile, vam bo trda predla ... :)-:)-:)- To ravno ne, ampak res - ne nas živcirat, ker smo imamo že dovolj svojihj problemov.

LP, Neža

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:30:15   
KIRA
a se zdej greš cenzuro? jaz pogovorov med samo 2 udeležencema ne berem, ker se mi zdi to vtikanje v osebne zadeve. groziš pa lahko sama sebi. tudi meni je bilo hudo in težko malo dobit, pa so mi punce pomagale. ne bi mi pa mogle, če ne bi bilo RR.
TU SE NE GRE KDO S KOM DRŽI. RR SMO V S I S K U P A J!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:42:03   
Neža81
Jaoooooo kira, a to je za tebe grožnaj ? A ne vidiš, da so zraven :)-:)-:)-?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:43:28   
KIRA
eh, jaz take zadeve resno vzemem. ne maram prepiranja pa PIKA.
bi blo fino če bi na vse skup vsi pozabli in bi probali bit danes VSI dobre volje, ko pa zunaj sneži

LP:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:44:11   
Neža81
O.k. Pozabljeno z moje strani!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:48:02   
Alexandra
Punce, ne se kregat, saj nismo na MED-u. Tok nam je fino tuki na RR, zakaj bi se brez veze neki kregali, pa bi užaljeni, jezni. Saj je mal kruto tole vse skupi, ampak kok stvari je treba v življenju požret. Mejmo se radi. Pia & Pika gremo v nove zmage skupaj. :bravo:

L.P.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:48:39   
anadejka
Ejjj Kira cenzura se je že zgodila,ko so njun pogovor zbrisali!!!Pa ne vem zakaj imaš občutek da se vtikaš,sej če je pogovor na javno...pol je JE JAVNO.

A zdej pa nimaš tega občutka?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:51:08   
KIRA
ne. tu nas sodeluje več, ne pa 2.

mogoče pa je vse skup blo pomotoma. še vedno čakamo na obrazložitev...

pa sem že enkrat rekla. NE MARAM KREGANJA. take stvari se da zmenit, ne pa da se zdaj gremo kdo bo koga.

RR smo VSI SKUPAJ in jaz sem se ravno zato pridružila, ker se punce tako lepo razumejo med sabo, ne kot na med.over.net.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Nasvidenje RR
9.11.2004 13:52:10   
anadejka
Aja Kira,pa brez nas Ringaraje NI !!!!

pa lep dan še naprej

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?