|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   februar 2005
9.11.2004 11:52:34   
maja&m
Ojla!

A ima katera predviden datum poroda 19.2.2005 in ali je iz okolice Celja?
Pišite kako ste, kako se počutite, ali vas kaj muči....

Pa lep nosečniški pozdrav

Maja:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   februar 2005
9.11.2004 12:05:03   
bivka
Draga Maja,
lepo, da nas spomniš, da si malo pišemo in izmenjamo izkušnje.

Jaz imam datum poroda 23.02.2005 in pričakujemo punčko! :bravo::bravo::bravo:
Naša je zelo živahna in jo čutim kadarkoli. Pa na desnem boku mi ne pusti spati.
Moje počutje je super, le vse mi pada iz rok. Zredila sem se 5 kg in imam že lepi trebušček, ki ga ponosno kažem okoli.
Kupili smo že voziček, pa komodo za previjenje, pa bodije, plišaste pajacke, zoknčke, banjico... Malo po malo.
Sem iz Maribora.

Vsem :nosecka: želim še naprej lepo nosečnost
in javite se še kaj!

LP
B :nosecka: in :duda: :roza: (25t)

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   februar 2005
9.11.2004 12:15:36   
dana
Jaz imam rok 18.2.2005.

Spola nisva želela vedeti tko da še bolj nestrpno čakava tisti dan ko bomo našo pikico prvi videli.

Drugač se pa kar dobro počutim, mi pa trebuh kar dostikrat otrdi, ampak ker ga ne spremljajo bolečine menda ni nevarnosti.

Imam pa za svojih 25 tednov kar velik trebuh in malokdo sploh ne more verjeti da bom rodila šele februarja. Sicer imam zdaj 68 kg ampak sem v glavnem pridobila predvsem na trebuhu.

Mi smo tudi že kupili vožiček, previjalno bo naredil moj mož, ker jo bo treba malce preurediti, da bo šla v kopalnico.

Zanima me pa kaj so to "zoknčki"?

Se še slišimo do februarja !

dana:nosecka: in :duda:

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   februar 2005
9.11.2004 12:20:31   
bivka
Dana,
zoknčki=zokenčki=nogavičke.

Pri meni se takoj vidi, da sem iz Mb.
Se bom drugič bolj potrudila.

Lp
B

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   februar 2005
9.11.2004 13:32:09   
Anonimen
Fočkam Mino1:)-:)-:)- Rok ima 20.2., imeli bodo :modri:!

A bo kšna rodila 24.? A bo, a bo?:)- Ker 24.2. je zelo zelo lep datum...pa fajn :fis: smo takrat! :)-

lp,:fis:

(odgovor članu maja&m)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   februar 2005
9.11.2004 13:38:10   
dana
Bivki hvala za odgovor.

Zoknčki - to mora biti potem štajerski izraz, kajti jaz ga prvič slišim. Sem pa iz okolice Domžal. Je pa tako da ima vsaka regija kak poseben izraz.

lep dan :rozica:

dana

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   februar 2005
9.11.2004 14:09:07   
maja&m
Kako vam velja,da že veste kaj boste imele. Jaz namreč še sedaj ne vem. V 20 tednu mi g. ni "hotel" povedati in je rekel, da je dete še premajno. Skoraj vsi pa so mi rekli, da se takrat že vidi. No v petek sem imela spet kontrolo, tokrat sem prišla k svoji ginekologinji, pravo nasprotje tistega dedca. Seveda me je vprašala, če že vem spol, pa sem odvrnila, da mi ni povedal. In kot nalašč je naše dete tako ležalo,da je imelo eno nogico pokrčeno,drugo iztegnjeno in si potem ni upala napovedati. No saj spol ni toliko važen,samo firbec me pa vseeno matra ali sem zadela spol (da bo :modri:).

Tudi naše dete je zelo živahno,ampak je zvito-kadar položi fant roko na trebušček, da bi začutil brce, skoraj vedno preneha. heheheh Kot da ga zajbava.
:grrr:

Pri nas še nič ne kupujemo. Moj pravi,da je še čas in da kolikor pozna svojo žlahto,da bodo oni ful nabavili. No kinderpet že imava, kengurujčka mi bo prijateljica podarila, voziček nama bodo kupili njegovi starši, ostalo pa.... hm Najbrž vsak po malem.

Pa lep dan še naprej

Maja

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   februar 2005
9.11.2004 15:43:15   
Špacka
Še ena :nosecka: se javlja, ki ima rok februarja in sicer ga lovim za rep 28.02.05.
Počutje je še vedno super, buši pridno raste se mi zdi kar velik, sem pa to zadnjič omenila sestri na pregledu pa je rekla, da kaj bi pa rada saj sem že v drugi polovici nosečnosti. Sem si mislila. če ti tako rečeš se pa že ne bom več sekirala...
Za spol :duda: ne bova vprašala, ampak punce mene je tako začelo zanimati, da nisem več prepričana, da bom zdržala do februarja...
Sem pa v zadnjih 14 dneh dobila 3 kompletke za :duda: in ko sva jih z mojim dragim lepo razstavila po spalnici sva se kar razjokala od sreče naenkrat je vse postalo tako realno...

pa-pa lepo se mejte

Špacka

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   februar 2005
9.11.2004 16:29:09   
Yasmina
Lepo pozdravljene vse nosečke. Jaz imam rok 10.2. in bom naslednji teden že urejala na CSD za porodniško, moj pa za očetovski dopust. Se mi pa zdi do februarja še fuuul daleč.
Drugače je tudi z mano in mojo :duda: vse v redu. Čeprav zadnje tri dni nekam nežno brca. Prej je bil močnejši. Upam da ni kaj narobe. Zredila sem se pa že za 10 kg :ups::ups::ups:!!! Me prav zanima koliko bo šlo gor še v teh treh mesecih :zmeden:.
Lepo se imejte, pobožajte svoje :duda:.

P.S. Sem skor pozabla povedat da bo najin :duda: po vsej verjetnosti :modri:.

LP Yasmina (28t)

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   februar 2005
9.11.2004 16:42:43   
Tina26
Ojla
Jaz bom praznovala 19.02 :darilo: svoj RD.
Rok mam pa 01.02. Verjetno bomo dobili :roza: :duda:
Oblekice imam ze vse, ravno tako posteljo, banjico, vozicek,... Sem dobila nekaj od svakinje nekaj pa mi je posodila prijateljica.
Zredila sem se pa že za 11 kg :sloncek:
Komaj cakam na februar :sloncek:

Lep pozdravcek

Tina in :roza: :duda: 27(7/7)

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   februar 2005
9.11.2004 17:34:58   
Lu
Ojla!

Pa naj se še jaz pofočkam.

Rok imam 13.2.04. Za spol pa nisem vprašala. Mislim, da tudi ne bom. Zredila sem se že cca 11 kg. Seveda je šlo največ v trebušček, ostalo pa saj veste kam ( zadnjico in stegna :(() Bo že.

Voziček nama je kupila moja teta, stolček za v avto moja starša, njegova bosta posteljico. Previjalno bo naredil njegov brat. Ostalo bova pa v večini dobila. Super a ne. Prababica je že rekla, da bo kar dinarčke dala :bravo:

Yasmina zakaj greš pa tako hitro že na CSD??? Samo nekaj mi ni še jasno. Samo 3 dni imave rok narazen pa sem sama sedaj v 26t ti pa že v 28t. Se je mogoče kdo od G zmotil? Imaš morda kaj prej rok??? Ne vem.

Vsem pošiljam po eno :rozica:. Komaj čakam sneg. Me že kar razganja.

papa Lu in brcajoč :duda:
26t:love:

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   februar 2005
9.11.2004 20:03:22   
Ani 2
Pozdravljene!

Tudi jaz imam rok februarja in sicer 16.2.2005 in
za enkrat se počutim dobro in upam da bo tako še naprej.9nebesa
Z mojim dragim se bova pustila presenetit in za spol nisva vprašala-včeraj sva bila na UZ in se je :duda:tako lepo videl-enkratno doživetje.

Lepo se imejte!
Ani:sloncek:.

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   februar 2005
10.11.2004 8:09:18   
Venera
Evo še mene!:bravo::nosecka:

Rok, 16.2.2005. Počutje fantastično, brez večjih problemov! Baje bi naj imeli :roza:. Ni pa seveda 100%, ker je ging. rekle samo, da jajčk ne vidi:)-:)-:)-:)-:)-.
Pustimo se presenetit!

Naša pikica pridno brca, to je res nekaj najlpešega:rozica:.

Tudi jaz sem kupila že prve zoknčke:)-:)-:)-:)-:)- Za tiste, ki niso iz Štajerskega konca, prihaja ta popačenka iz besede Socke,n, kar pomeni v nem. nogavica. In ker znamo mi štajerci vse prevzet, smo tudi to!:)-:)-:)-
Drugače pa imamo že voziček, pa veliko oblačilc, ki smo jih dobili na posodo ter že nekaj novih. Pa rvega medvedka in knjigico MALI JAZ!:)-, pa še bi se kaj našlo...

Drage moje, lepo nosečnost še naprej in se beremo!
lp
Venera :nosecka: in :duda: 25t6d

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   februar 2005
10.11.2004 10:01:45   
atinav
Evo še ena :nosecka:, rok imam 2.2.2005. Tudi moje počutje je za enkrat enkratno :sloncek:.
Za spol nisem vprašala in mislim da tudi ne bom...ker bi rada kar počakala do konca, da bo presenečenje še večje;).
Kupljeno imamo posteljico in previjalno, pa par oblačil sem dobila na posodo od prijateljice...v šoping pa se še nismo odpravili, čeprav komaj čakam ta dan :metulj:.
Kile tudi kar lepo rastejo, do zdaj sem jih nabrala že 9:ups:...no pa saj se niti ne sekiram preveč, uglavno da je z našo :duda: vse O.K.

Lep pozdrav vsem :muca:

papa
:)

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   februar 2005
11.11.2004 12:35:39   
SMaja
Ojla:)-
Tut jaz praznujem svoj :torta: februarja. 4.2 imam rd, 5.2. pa rok poroda. Kaj bo, pa še ne vemo, se bomo pustili kar presenetit. Do zdaj gin. ni bila prepričana. Kljub mojemu kar velikemu trebuščku, pa sem do sedaj pridobila le 5 kg. Meni se zdi malo, ampak gin. me je kar pohvalila. Drugače je pa :duda: kar živahen. Brca kar velik. Pa že dol je obrnjen, sem ravno včeraj bila pri gin. in mi je povedala da je glavica že spodaj. Po vozička greva pa danes- rezervirat v Infantino- se tok veselim, k sem tapravega našla:bravo:
Lepo božajte svoje bušije, Majč 28t in :duda:

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   februar 2005
11.11.2004 12:38:02   
SMaja
Aja, sem ta tut jaz iz Lj.:pujs:

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?