maja&m -> februar 2005 (9.11.2004 14:09:07)
|
Kako vam velja,da že veste kaj boste imele. Jaz namreč še sedaj ne vem. V 20 tednu mi g. ni "hotel" povedati in je rekel, da je dete še premajno. Skoraj vsi pa so mi rekli, da se takrat že vidi. No v petek sem imela spet kontrolo, tokrat sem prišla k svoji ginekologinji, pravo nasprotje tistega dedca. Seveda me je vprašala, če že vem spol, pa sem odvrnila, da mi ni povedal. In kot nalašč je naše dete tako ležalo,da je imelo eno nogico pokrčeno,drugo iztegnjeno in si potem ni upala napovedati. No saj spol ni toliko važen,samo firbec me pa vseeno matra ali sem zadela spol (da bo :modri:). Tudi naše dete je zelo živahno,ampak je zvito-kadar položi fant roko na trebušček, da bi začutil brce, skoraj vedno preneha. heheheh Kot da ga zajbava. :grrr: Pri nas še nič ne kupujemo. Moj pravi,da je še čas in da kolikor pozna svojo žlahto,da bodo oni ful nabavili. No kinderpet že imava, kengurujčka mi bo prijateljica podarila, voziček nama bodo kupili njegovi starši, ostalo pa.... hm Najbrž vsak po malem. Pa lep dan še naprej Maja
|
|
|
|