Anonimen
|
spet ta druga anonimna.Rada bi še nekaj dodala,ko ene govorijo,češ jaz bi ga skoz vrata vrgla.Verjemite mi,da ni tako lahko.Midva sva več kot 10 let skupaj,marsikaj dala skoz,na začetku nisem sama bila briljantna,moj partner ni znal kazat čustev,zato sem vedno iskala tisto nekaj in bi lahko rekla da sem ga varala.Zato marsikaj tud po sebi sodim.No,pač povedati želim da v življenju težko naletiš na osebo,pa je to moški ali ženska,ki ti bo 100% zvest.Marsikatera bi za svojega moškega dala roko v oogenj,tud jaz bi jo še do prekratkim,ampak sem šla do konca,mu čekirala tel.vohunla,pa čeprav ni bilo nobenega vzroka za to.Sem pa zvedela.Ampak ne prizna.Ne vem samo,zakaj ostaja z mano,občutek imam,kot da se je na novo zaljubil vame,res tako res noro se obnaša do mene.Ali je možno,da je po vsem sranju res spoznal kako me ljubi? Res ampak če bi po sebi sodla,če bi mi tud ljubimec sedel v srce,bi se moja čustva do partnerja vsaj malo ohladila.Verjemite mi,dekleta,fantje so eni veliki hinavci,ne rečem da vsi,ampak velika večina.Zase vem,sem vredu dekle,vem da lahko skoraj vsakega dobim,marsikaj sem v življenju dala skoz,vem kaj počne marsikater poročen moški,njihove žene pa lepo v miru živijo in nič ne slutijo.Zato je nesmiselno si sploh glavo belit kdo vara in kdo ne,ker varajo itak vsi.Problem pa je samo v nas samih,koliko želimo vedet,kajti kot pravijo"če hočeš izvedeti resnico,jo moraš znati prenest"
|