|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Še ena več...
19.7.2007 9:05:37   
Anonimen
No jaz sem bila pa na tud že na "drugi strani" pa vam bom tole povedala... Pa nima veze kako se je med nama zapletlo ali razpletlo... Ampak je moj tudi dolgo časa skrival. Pa da sva samo kolega. Pa jo pustil verjet, da jaz skačem za njim - pa nisem. Pa ga tud nisem nikol klicala, nikol sms-ja poslala. Me je pa vsakič on poklical, ko je žena hrbet obrnila. Pa da ne bo pomote: ljubila sem ga. Zato sem sploh bila za njim. Ni bila to zame samo avantura ali kakšno obetanje koristi... Potem ji je povedal. Pa je zaradi otrok še vedno tam... In imata lepo mrtev zakon, brez intime, pač zaradi otrok sta skupaj. Možek bi še vedno za mano skakal, ampak ne more več, ker sem se umaknila, ker mi je strl srce (sem si sama kriva - pustimo to)... Se ni niti "boril" zanjo. Samo za otroka. Ampak se je ženska očitno sprijaznila s tem, da je to "bolje za otroka", da sta skupaj, pa čeprav nista srečna... Jaz ne vem, ampak po mojem to ni to.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
19.7.2007 9:10:38   
Taula
Jaz ne vem, ampak po mojem to ni to.

Zame to ni to kar želim od življenja..za določene pač je. 

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.7.2007 9:14:21   
kirsten
se strinjam s Timotejo... POPOLNOMA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.7.2007 9:18:51   
Taula
Verjetno bom zdele kar od koga popljuvana, ampak meni osebno se zdi zadeva takšnale:prvo, kar je, se odločiti v enem dnevu za ločitev, pa so vmes še majhni otroci, je kr hudo. Vse tiste, ki ste kot iz topa ustrelile: pusti ga, loči se, verjetno niste doživljale travm ločitve starše, jaz, moja sestra in moj polbrat pa smo vse te strese in travme doživljali, posledice imamo še dandanes, familje kot take v bistvu nimamo, posledično tudi moj otrok oz. njihova vnukinja nima marsičesa, kar imajo njeni vrstniki.

Moji starši so ločeni. In ločitev ni bila ''lepa'' ampak sem vesela da so ločeni. Zakaj? Ker ju imam raje ločene in srečne z drugimi partnerji kot nesrečne skupaj. Sej otrok ni neumen..sej čutiš da nekaj ni OK med starši, čuti napetost...itd. In ta občutek kot sama veš za otroka ni prijeten.
Vsak pač po svoje doživlja dejstvo da se starši ločijo oz. ne ločijo.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.7.2007 9:29:23   
Anonimen
Dodajam še tole iz lastnih izkušenj: možek bo rekel vse, da ga ne boš zapustila. Ker če bi tko rad imel "drugo žensko " bi že šel. Dejansko se pa ne bo boril zate, niti ne boš nikol vedela kdaj je s kako drugo in kdaj ne. Ali hočeš to preživljati ? Ali hočeš da tvoj otrok kot pravi Taula ve, da nista srečna skupja? Da pač bivata tam, ker si ne znata (ta moment) predstavljat biti narazen. Ja je težko, ampak ne vem kako lahko človeka, ki tako izrabi tvoje zaupanje in se tako nespoštljivo obnaša do tebe še ljubiš. Kaj točno je to kar ljubiš na njem? Mogoče to, da je sedaj v vmesni fazi poln obljub in se trudi. Ko se bo nehal, kar se sigurno bo, bo vse po starem in spet ne boš vedela kje in s kom je... Pa te bo sčasoma požrlo...
To vse vem, ker sem bila in prevarana in tako neumna, da sem se spustila v razmerje kot druga ženska. Še sreča, da sem zdej malo bolj pametna...
  Neposredna povezava do sporočila: 30
19.7.2007 9:32:48   
Taula
Kdo drug kot ti.user posted image

Splošen odgovor:

Odvisno od osebe do osebe..za določene je TO lahko še vedno TO (pod določenimi pogoji seveda in po nekam času)..za določene nikoli več. (kljub trudu) Vsak sebe najbolje pozna in ve ali ali je možno ali ni.

Neposredna povezava do sporočila: 31
19.7.2007 9:36:50   
Taula

Ok..npr. tip prevara žensko, ona nič ne ve o tem. Živi lepo svoj life dalje v blaženosti da jo ljubi. Odvisno zakaj jo je prevaral, koliko časa jo je varal..je šlo samo za porivanje..ali so bila čustva vmes. Če je šlo samo za porivanje+če ima slabo vest+če čuti neki love do žene+če je žena neumna in nič ne vidi+če se tip potrudi..pol on mogoče spet začuti TO in mogoče se spet preda zvez...in mogoče jima uspe. Je miljon pogojev.

Happy?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
19.7.2007 9:36:57   
Mina1
Recimo.. da TI (vsak ki to bere.. ne samo Mina) prevara.. in nic ne pove.. in hoce tko zivet naprej v svoji familiji.
A je TO lahko se vedno TO.. ali ne?

komplikatoruser posted image user posted image user posted image : glej, če jaz ne bi vedela, da se nekaj dogaja, ne bi nič slutila, pol bi bilo itak vse v redu ne, pa da je z njegove strani vse ok, potem bi bilo to še vedno to, ne, tako pa, ko imamo ta prave ženskeuser posted image  tisti šesti ali sedmi čut, da nekaj dogaja, nekaj, kar ni v redu in se pol izkaže, da imamo prav...to potem ni več to ne...

user posted image user posted image  

I don't care what they say, I just wanna live my life
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.7.2007 9:38:51   
Taula
tisti šesti ali sedmi čut, da nekaj dogaja, nekaj, kar ni v redu in se pol izkaže, da imamo prav...to potem ni več to ne...

To je res. Čeprav ene si nočejo priznati in raje živijo v nevednosti.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.7.2007 9:40:25   
itata
 Sej dokler ti ne povejo, da imaš rada se tud ne sekiraš glede tega?
Eni bolje prikrivajo eni slabše. Po mojem odvisno tudi koliko imajo drugo osebo radi - oziroma kako "globoko zabredejo". Večina teh ki varajo jim je to postranska dejavnost in pač skrivajo, ker jim je ali še vedno bolje doma zaradi otrok ali pa ne vem zakaj pač to počnejo. Pa verjetno si vsak zatiska oči kako bo to drugega prizadelo in kakšne bodo posledice, zato pa pač skriva afero, seveda ve, da je potem varianta, da drugi tega ne bo mirno požrl in je opcija, da ga zapusti... Brezveze razpravljat a je to to, dokler so skrivalnice, a ni?
Tudi služba je tebi lahko sanjska, dokler ti direktor ne pove, da ni zadovljen s tabo... Pol ti pa najbrž ni več. Sam, da jo eni zamenjajo, eni se pa trudijo, da bi jim uspelo - pa vedno z grenkim priokusom.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 19.7.2007 12:29:50 >
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.7.2007 9:41:12   
itata
Ops tist na začetku je raka in ne "rada" user posted image  v prejšnjem postu

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.7.2007 9:43:11   
Taula
Pa ja..tudi če jo je varal 1 leto, pa je ljubil ljubico..pa sta šla narazen, pa je žena tupa in nič noče videti...pa pač on prileze nazaj k njej..pa je spet samo z ženo, pa počasi preboli ljubico..pa se mogoče spet zaljubi v ženo. Mogoče. Mogoče pa je žena vmes celo ugotovila da jo vara in se spremenila. (ampak on ne ve, da ona veuser posted image )

A to je hipotetično.

Neposredna povezava do sporočila: 37
19.7.2007 9:44:46   
itata
Po mojem je isto vse odvisno od tega ali ima mož to drugo žensko rad - če je zadevo tako dolgo skrival jo verjetno ima, ali gre za skok brez čustev - pol mu je mogoče bilo samo dolgčas in tudi zelo težko žena kaj takega opazi, pa itak bolš, da ji niti ne pove.
Jaz se s tabo čist strinjam Taula.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.7.2007 10:29:13   
Taula
To je res kar je rekla Kuba. Ker je tudi odvisno od osebe do osebe. Jaz npr. bi deca ki me prevara brcnila ven skozi zaprta vrata, druga joka da ga noče izgubiti. Sto ljudi, sto čudi ali kako se reče.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 39
19.7.2007 10:36:53   
Taula
Pobi se vzivet v to vlogo.. in odgovor..

OK...sem ženska iz tvoje vloge.. ki vara deca, imava otroke..ljubimca ljubim..grem narazen...odgovor je pa..ja hipotetično je možno.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.7.2007 10:37:41   
Taula
Pa kaj je s tabo?

Samo vzivi se v vlogo in odgovor ze enkrat.. Zakaj noces?

Gor ti piše.

Neposredna povezava do sporočila: 41
19.7.2007 10:46:40   
Taula
Tu se pa strinjamo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 42
19.7.2007 12:40:49   
Wahoo RR
Brisana so vsa sporočila, ki so želela bit zbrisana, poleg tega tudi odgovori nanje.

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.7.2007 17:13:14   
sizor
Da še malo bluzim... zakaj me je prevaral...? Pravi, da nisem kriva jaz, niti najin odnos... Našel se je na točki življenja, kjer sam pri sebi ni bil zadovoljen s svojim življenjem... poiskal je lahko pot, lahko rešitev, uteho drugje, kjer ni obveznosti... Kjer se ne rabi dokazovati kot dobri partner, kot dober oče, kjer ni pritiskov... počuti se kot slabič zaradi tega dejanja. Obžaluje, iskreno, zato mi je tudi povedal... Brez težav bi lahko vozil takole dalje... Če ga ne bi slaba vest skoraj požrla... Ni se zaljubil VANJO, ampak v idejo brezskrbnega, čeprav trenutnega življenja... Ona ga ni niti enkrat vprašala zame, za njegovo družino... Ampak nje ne krivim, ona nima nobene obveznosti do mene, do najine družine. ON jih ima! In me je izdal. In je spušil vso zaupanje... In kaj jaz??? Na nek čuden, izkrivljen način sem vesela, da se je vrnil!!! Da želi biti z mano!!! To me jezi, kaj se nimam dovolj rada? Nikoli si ne bi mislila, da bom po prevari (ki je zame največja izdaja) občutila to!!! Nisem pripravljena, da kar naenkrat živim brez njega, saj je že dolgo v mojem življenju in dolgo me je osrečeval! Nisem pripravljena na tak "poraz", čeprav se zavedam, da sem prav zdaj poraženka. Zmedena sem kot še nisem bila nikoli in nikakor si ne znam urediti misli. Ne in ne in ne vem...

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 44
19.7.2007 18:12:02   
Anonimen
spet ta druga anonimna.Rada bi še nekaj dodala,ko ene govorijo,češ jaz bi ga skoz vrata vrgla.Verjemite mi,da ni tako lahko.Midva sva več kot 10 let skupaj,marsikaj dala skoz,na začetku nisem sama bila briljantna,moj partner ni znal kazat čustev,zato sem vedno iskala tisto nekaj in bi lahko rekla da sem ga varala.Zato marsikaj tud po sebi sodim.No,pač povedati želim da v življenju težko naletiš na osebo,pa je to moški ali ženska,ki ti bo 100% zvest.Marsikatera bi za svojega moškega dala roko v oogenj,tud jaz bi jo še do prekratkim,ampak sem šla do konca,mu čekirala tel.vohunla,pa čeprav ni bilo nobenega vzroka za to.Sem pa zvedela.Ampak ne prizna.Ne vem samo,zakaj ostaja z mano,občutek imam,kot da se je na novo zaljubil vame,res tako res noro se obnaša do mene.Ali je možno,da je po vsem sranju res spoznal kako me ljubi? Res ampak če bi po sebi sodla,če bi mi tud ljubimec sedel v srce,bi se moja čustva do partnerja vsaj malo ohladila.Verjemite mi,dekleta,fantje so eni veliki hinavci,ne rečem da vsi,ampak velika večina.Zase vem,sem vredu dekle,vem da lahko skoraj vsakega dobim,marsikaj sem v življenju dala skoz,vem kaj počne marsikater poročen moški,njihove žene pa lepo v miru živijo in nič ne slutijo.Zato je nesmiselno si sploh glavo belit kdo vara  in kdo ne,ker varajo itak vsi.Problem pa je samo v nas samih,koliko želimo vedet,kajti kot pravijo"če hočeš izvedeti resnico,jo moraš znati prenest"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
19.7.2007 18:16:31   
snake
res ne vem kaj bi storila na tvojem mestu, mislim pa, da se ne bi mogla več z njim ljubiti in ga sploh tikat, ne vem mogoče se motim,ampak mislim da ne bi mogla.....

verjetno bi ga pustila, preveč bi me žrlo kaj se mu mota po glavi, ali misli na drugo medtem ko mene gleda, medtem ko se z mano pogovarja, grozno, mislim da ne bi zmogla nadaljevat zveze....ostati skupaj zaradi otroka, zame ni nobena rešitev, ker ko je tebe prevaral je tudi svojega otroka v nekem smislu, ni mislil na svojega otroka med tem ko je to počel, mislil je samo nase, na svoj **** in na drugo, drugačno ne vsakdanjo pičko......se opravičujem za grde ampak resnične besede

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 46
19.7.2007 18:26:55   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zato je nesmiselno si sploh glavo belit kdo vara  in kdo ne,ker varajo itak vsi.

boh ti pomagi, s takim pogledom na svet .... pa še on bo mel velik dela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
19.7.2007 20:32:45   
Anonimen
Jaz ne bi mogla več spat v isti postelji kot on. Pa verjetno bi kaj orng težkega v glavo dobil. Kako bi pa naprej ukrepala z 2 otrokoma, ne vem. Ko še nisem imela otrok, sem svojemu bivšemu dala en popoldan, da vse spakira. In seveda prebolevala še 2 leti, ampak dobro. Zdaj sem poročena z drugim in imava otroka in upam, da se to nikoli ne zgodi. Ker če se, je drek. Ampak konec sveta pa ne. Ljubiš ga.. ma daj, ljubezen je ena taka čudna stvar, ki pa tudi ne more bit v nedogled brezpogojna!

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
19.7.2007 21:53:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sizor

poiskal je lahko pot, lahko rešitev, uteho drugje, kjer ni obveznosti... Kjer se ne rabi dokazovati kot dobri partner, kot dober oče, kjer ni pritiskov...

Jaz pa mislim, da se to lahko vsakemu zgodi.

Nekateri poiščejo "izhod" v alkoholu, drugi v delu, tretji pri ljubici,...Če bi kar naenkrat začel pretirano delati, bi ga verjetno hvalili, kako skrben oče je, kako se trudi zaslužiti denar in poskrbeti za materialno eksistenco družine. Ampak ne. On si je za sprostitev našel ljubico. In celo priznal. Najmanj na križ ga je treba pribiti, a ne?

Vsi smo krvavi pod kožo in vsakemu se lahko zgodi. Daj skupnemu življenju še eno priložnost user posted image .

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 19.7.2007 21:56:28 >

(odgovor članu sizor)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
19.7.2007 21:57:11   
Anonimen
In zakaj si nebi vsak človek v življenju zaslužil še eno priložnost????Zakaj bi ga takoj odpisali iz živlenja???Ne zagovarjam varanja ampak tudi druge napake se dogajajo katere se mogoče odpustijo takoj ta pa ne.Ali bi bilo mogoče bolje nekoga ubit bi se mu oprostilo???
Vsak ima pravico do še ene priložnosti in,da popravi krivico,če jo le hoče.

< Sporočilo je popravil vojakinja -- 19.7.2007 22:05:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?