|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še ena več...
18.7.2007 22:30:08   
Anonimen
... prevarana... Moje vprašanje je v bistvu, kako naprej...? Bilo je pa takole... Vedno manj je bil doma, vedno bolj zamorjen, odsoten... Nobenih "tipičnih" znakov ala sms - si, klicanje, nič takega... Je skrival, tako, da nisem opazila. Niti nisem bila pozorna..., priznam... Vse izhode je zakrinkal v službene zadeve... Enkrat jo je celo omenil, kot sodelavko in nekaj malega o njej povedal... Jo na videz poznam in je ne bi nikoli označila kot "konkurenco", kot grožnjo.... Ampak njegov odsoten odnos je pri meni povzročil kolaps in sva se pogovarjala o prekinitvi, kljub majhnima otrokoma, pa še vedno nisem vedela, zakaj, kaj sem takega naredila, da me je pripravljen "kar tako" zapustiti... O vprašanjih o drugi ženski je to vztrajno zanikal in povedal, da obstaja le prijateljica - ona, ker mu je bilo lažje se pogovarjati z nekim tujim človekom o težavah kot pa z mano ali kom drugim, prijatelji... Vseeno sem sumila o nedolžnosti tega prijateljstva in sem ga rotila iskrenosti... In je sam priznal afero, tako ta pravo, sexualno... In jo globoko obžaloval... In se želi boriti zame... Ne bom opisovala podrobnosti, ker so nekatere stvari res višek nesramnosti... ampak ne morem ga pustiti, preveč ga ljubim... V meni vre vojna čustev, jeza, bes, razočaranje ... in strah da ga izgubim... Kako naj prebolim...? Bojim se, da tega nisem sposobna, pa si želim biti...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še ena več...
18.7.2007 22:36:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

... prevarana... Moje vprašanje je v bistvu, kako naprej...? Bilo je pa takole... Vedno manj je bil doma, vedno bolj zamorjen, odsoten... Nobenih "tipičnih" znakov ala sms - si, klicanje, nič takega... Je skrival, tako, da nisem opazila. Niti nisem bila pozorna..., priznam... Vse izhode je zakrinkal v službene zadeve... Enkrat jo je celo omenil, kot sodelavko in nekaj malega o njej povedal... Jo na videz poznam in je ne bi nikoli označila kot "konkurenco", kot grožnjo.... Ampak njegov odsoten odnos je pri meni povzročil kolaps in sva se pogovarjala o prekinitvi, kljub majhnima otrokoma, pa še vedno nisem vedela, zakaj, kaj sem takega naredila, da me je pripravljen "kar tako" zapustiti... O vprašanjih o drugi ženski je to vztrajno zanikal in povedal, da obstaja le prijateljica - ona, ker mu je bilo lažje se pogovarjati z nekim tujim človekom o težavah kot pa z mano ali kom drugim, prijatelji... Vseeno sem sumila o nedolžnosti tega prijateljstva in sem ga rotila iskrenosti... In je sam priznal afero, tako ta pravo, sexualno... In jo globoko obžaloval... In se želi boriti zame... Ne bom opisovala podrobnosti, ker so nekatere stvari res višek nesramnosti... ampak ne morem ga pustiti, preveč ga ljubim... V meni vre vojna čustev, jeza, bes, razočaranje ... in strah da ga izgubim... Kako naj prebolim...? Bojim se, da tega nisem sposobna, pa si želim biti...

Kaj bi ti prebolevala? Kaj bi ti izgubila?Saj si ga že po eni strani. Saj si napisala, da ga ne boš pustila, ker ga lljubiš, torej? V čem je problem?Aja, hudo ti je? Ja, meni tudi za tebe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2007 22:37:57   
lukec
Ja, to je vedno težko, vendar če sta oba odločena, da se želita boriti za to kar imata, jaz pravim poskusita. Težko bo preboleti, če ga ljubiš in on tebe mogoče malo lažje, najtežje pa bo spet zaupati.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2007 22:39:47   
Anonimen
Najbrž ne bom napisala tistega, kar želiš slišati, ampak vseeno.
Mene je moj bivši mož prevaral. Sva se ločila. Jaz sem bila prepičana, da bom ostala sama do konca svojih dni. Pa nisem. Štiri leta je sicer trajalo, da sem naletela na tapravega, ampak v tem času sem zelo veliko naredila na sebi.
Zdaj sem že tri leta poročena (z drugim, jasno) in imava otroka.
Če bi me zdajšnji mož prevral, bi se ločila. Ne glede na otroka.
Če te partner poniža (kar s prevar definitvno te), potem zame ni opravičila. Veza je spoštovanje, ljubezen in zvestoba. Če je to sposoben narest 1x, je sposoben narest tudi 10x.
Ne hvala.
Ampak...to je moje mnenje...tebi pa želim veliko moči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2007 22:40:59   
cmrucek
Ne vem...user posted image
Mogoče bi bilo pametno najprej izživet bolečino... it teč do onemoglosti, se umaknit v popolno samoto in se naglas izjokat... da bolečina vsaj malo popusti... Mislim, da se ne rabiš se takoj odločit, kako naprej. Vzemi si čas, da boš odločitev začutila v sebi... Želim ti veliko moči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2007 22:44:38   
sizor
Če te partner poniža (kar s prevar definitvno te), potem zame ni opravičila. Veza je spoštovanje, ljubezen in zvestoba. Če je to sposoben narest 1x, je sposoben narest tudi 10x.

Verjemi ali ne, vse to lahko razumsko sprejmem, čustveno pa ne zmorem... On dejansko obžaluje in od tukaj izhajava. Se pa počutim precej ponižano... Še posebej, ker me je puščal na cedilu, ko sem ga resnično potrebovala, njega pa ni bilo, ker je porival njo... Golo dejstvo, gola resnica! Pa zaupanje sem izgubila... In to je ogromno! Pa še vedno ga ljubim, ali sem ******** ali kaj???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2007 22:48:34   
beba76
Se podpišem pod Sunqueen. Se mi je tudi to zgodilo in, ne, hvala!

(odgovor članu sizor)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2007 22:50:21   
Anonimen
Nivess, včasih je bolje, da se vzdržiš svojih komentarjev, ker človeku v stiski res niso potrebni. Prav nesramna si.

P.s. Nisem prva anonimna

(odgovor članu sizor)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2007 22:53:32   
Anonimen

Nivess, včasih je bolje, da se vzdržiš svojih komentarjev, ker človeku v stiski res niso potrebni. Prav nesramna si.

P.s. Nisem prva anonimna

p.p.s. boli me kur** kdo si user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2007 22:57:24   
Anonimen
Ampak res nnives zelo si nesramna ne samo tukaj ampak na vseh temah.Kaj misliš,da si bog ali za koga se sploh imaš???Take tvoje izjave bi jaz vse brisala in te blokirala za teden dni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2007 23:01:11   
Anonimen

Ampak res nnives zelo si nesramna ne samo tukaj ampak na vseh temah.Kaj misliš,da si bog ali za koga se sploh imaš???Take tvoje izjave bi jaz vse brisala in te blokirala za teden dni.

Daj ne guši tečnobika. Ja ja maš prav, in kaj naj zdaj naredim? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2007 23:02:17   
Anonimen
Ja ja maš prav, in kaj naj zdaj naredim?

Malo bremzaj jezik.ali pa prste.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.7.2007 23:07:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ja ja maš prav, in kaj naj zdaj naredim?

Malo bremzaj jezik.ali pa prste.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ni varijante, tak redkokdaj sem razpoložna sodelovat, pol pa se bom še takrat brzdala? Ja valjda. Saj razumem ,da so ljudje prizadeti, samo ko bo anonimna to brala čez nekaj časa, se bo sama sebi zdela smotka. Saj sočustvuješ z takimi ljudmi, samo ko pa ti že vnaprej napiše da ga itak ne bo pustila, mi jni jasno kaj zdaj hoče od RR?Verjetno samo božanje po ramenih..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.7.2007 23:10:27   
Anonimen
pozdrav,nisem prva anonimna.Sem imela podobno zgodbo pred nekaj časa,le da je moj vse zanikal,da je kao bilo dekle zagreto za njega in ga vabilo.Bla bla bla.Seveda sem tud jaz ostala z njim,kljub temu,da vem,da med nama nikoli več nebo zaupanja.ampak pustit ga ne morem,preveč ga ljubim.Ostala sem z njim,s tem da mu vračam.Iščem uteho v drugih moških.Namerno,ker mi to pač prinaša zadovoljstvo.Vem,da če bi šla narazen,bi trpela še tretja oseba-najin otrok.Nekako se prebijam skozi dneve.Je težko.Včasih kot da se čas ustavi,kot bi prebolevala nekoga,ki ga nisem izgubila,vendar sem ga.On je sedaj do mene noro dober,se trudi,skratka me obožuje.Vem,da ni prav,kaj dela,vendar ne morem prek sebe.Ne oziram se več v prihodnost,ampak skušam živet vsak dan posebej.želim ti vso srečo,pa kakor koli se boš že odločlla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.7.2007 23:12:42   
sizor
Ne, nives, nasprotno. Brco v rit, ne božanje... Jezna sem nase, ker si to dovolim, da me je nekdo tako ponižal in so me čustva omrežila, da ga ne postavim na mesto, ki mu pripada... To pa je daleč od mene, daleč od možnosti, da mi to spet naredi! O prevarah je prijetno filozofirati, dokler se ti ne zgodi. Da sem tako šibka, ko bi morala biti močnejša, ... TO ME JEZI!

Pa ne se kregati zaradi tega. Ker je brezveze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.7.2007 23:15:16   
sizor
Anonimna, jaz sem včasih, še v najstniških letih tudi verjela v maščevanje. Zdaj ne verjamem več, pa še drugega si nisem sposobna zaželeti.

(odgovor članu sizor)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.7.2007 23:17:17   
Anonimen
Ne rabiš brco v rit, jaz mam bolj grobi pristop, ker vem, da so tukaj bolj ali manj vse  nežne dušice, ki pa jih ti zdaj ne rabiš.

Prevara ni najhuje kar se človeku lahko zgodi, samo to vedi. Sreča pa prati hrabre, tudi to si zapomni. In vedi, da vse stvari pridejo na svoje kad tad. Bog vse vidi,

user posted image

(odgovor članu sizor)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
18.7.2007 23:19:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sizor

Anonimna, jaz sem včasih, še v najstniških letih tudi verjela v maščevanje. Zdaj ne verjamem več, pa še drugega si nisem sposobna zaželeti.

Samo tega ne. Verjemi, da bo moškega bolj bolelo, če boš dalje brez "greha". Pa tudi maščevala bi se sama sebi in nikomur več.

(odgovor članu sizor)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
18.7.2007 23:30:16   
Misek

pozdrav,nisem prva anonimna.Sem imela podobno zgodbo pred nekaj časa,le da je moj vse zanikal,da je kao bilo dekle zagreto za njega in ga vabilo.Bla bla bla.Seveda sem tud jaz ostala z njim,kljub temu,da vem,da med nama nikoli več nebo zaupanja.ampak pustit ga ne morem,preveč ga ljubim.Ostala sem z njim,s tem da mu vračam.Iščem uteho v drugih moških.Namerno,ker mi to pač prinaša zadovoljstvo.Vem,da če bi šla narazen,bi trpela še tretja oseba-najin otrok.Nekako se prebijam skozi dneve.Je težko.Včasih kot da se čas ustavi,kot bi prebolevala nekoga,ki ga nisem izgubila,vendar sem ga.On je sedaj do mene noro dober,se trudi,skratka me obožuje.Vem,da ni prav,kaj dela,vendar ne morem prek sebe.Ne oziram se več v prihodnost,ampak skušam živet vsak dan posebej.želim ti vso srečo,pa kakor koli se boš že odločlla.

Tipicen primer kako ljudje opravljajo veliko potrebo po lastnem zivljenju. S prepricanjem, da so za to drugi krivi, pa iztrebke samo se dodatno razmazejo...... Zalostno....

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.7.2007 23:33:15   
sizor
Prevara ni najhuje kar se človeku lahko zgodi, samo to vedi.

Tega se tudi zavedam, zato sem daleč od samopomilovanja... Lepo si napisala, ampak kaj ko sem še tako daleč od tega... Da bi bila hrabra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.7.2007 6:57:15   
srki
Sizor, kaj narest, veš samo ti, ti najbolje veš, kaj čutiš in kaj je zate najboljše.

Vem pa, da ti bo težko pridobiti njegovo zaupanje, težko mu boš verjela.  Sama ga najbolje poznaš in veš, ali je sploh še vreden zaupanja, kako je iskren,.....

Želim ti pravo odločitev in veliko veliko moči.

(odgovor članu sizor)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.7.2007 7:48:09   
Mina1
Najbrž ne bom napisala tistega, kar želiš slišati, ampak vseeno.
Mene je moj bivši mož prevaral. Sva se ločila. Jaz sem bila prepičana, da bom ostala sama do konca svojih dni. Pa nisem. Štiri leta je sicer trajalo, da sem naletela na tapravega, ampak v tem času sem zelo veliko naredila na sebi.
Zdaj sem že tri leta poročena (z drugim, jasno) in imava otroka.
Če bi me zdajšnji mož prevral, bi se ločila. Ne glede na otroka.
Ne hvala.
Ampak...to je moje mnenje...tebi pa želim veliko moči

tako nekako bi jaz napisala, sem doživela isto. Bilo je zelo zelo hudo eno leto žalovanja, jokanja prebolevanja, hej, pa sem se nekako pobrala, spravila k sebi, spet se smejim, luštne stvari se mi dogajajouser posted image , imamo stike z atijem zaradi dveh škratkov in tako gre iz dneva v dan. 

Za razliko od SUNQUEEN jaz še nisem spoznala tistega ta pravega prijatelja, fanta, partnerja in je za to tudi še prezgodaj, je eno leto, odkar smo narazen, ampak simpatij pa polno, tako da ni še vsega konec, ni konec sveta, čeprav je zame skoraj bil, umirala sem na obroke, prav zares.

Bodi močna, pomisli nase in na otroka (otroke) kaj pa vem, pogovorita se, in razčisti pri sebi, kaj si pravzaprav želiš, koliko si pripravljena orostiti in živeti s tem, ker dvom vedno ostane.

Ostani pa močna zaradi sebe in otrok, pa delaj na sebi, nihče drug ne bo, če sama ne boš, tako pač je. Vse lepo ti želim... 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.7.2007 8:41:30   
timoteja
Verjetno bom zdele kar od koga popljuvana, ampak meni osebno se zdi zadeva takšnale:prvo, kar je, se odločiti v enem dnevu za ločitev, pa so vmes še majhni otroci, je kr hudo. Vse tiste, ki ste kot iz topa ustrelile: pusti ga, loči se, verjetno niste doživljale travm ločitve starše, jaz, moja sestra in moj polbrat pa smo vse te strese in travme doživljali, posledice imamo še dandanes, familje kot take v bistvu nimamo, posledično tudi moj otrok oz. njihova vnukinja nima marsičesa, kar imajo njeni vrstniki. Drugič se mi zdi bolj pametno najprej se poglobiti v odnos, se vprašati, zakaj je prišlo do prevare oz. prvotno je bilo to (vsaj meni se zdi) bolj kot ne prijateljstvo, namreč vsak zakaj ima svoj zato. Kaj pa oni deci, ko hodijo po gostilnah, šlatajo kelnerce po ritih, hodijo v night klube, na sindikalce, pa ktiro mimogrede naskočijo, al se ga popoldne s frendi napijejo, pridejo domov, maltretirajo ženo, otroke, starše....Veste, življenje ni tako črno belo kot se zdi, takšnih odločitev kot je ločitev se ne sprejema čez noč. Svetujem ti, da si vzameta čas za pogovor, da odkrijeta, ali je smiselno nadaljevati skupno življenje ...In šele potem sprejemajte odločitve, ki bodo vplivale na vaju in vajine otroke za celo življenje. Vse dobro ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.7.2007 8:51:52   
Taula
Meni osebno je vseeno za prvo in drugo anonimno..je njuno življenje. Sami ga živita oz. stagnirata v njem. Kot jima paše.

Samo se mi pa smilita obe. Pa ne ker sta prevarani..ampak zaradi njunega razmišljanja. Ala prevaral me je..preveč ga ljubim..ne morem brez njega..itd. Živela si tudi preden si njega imela...in tudi če slučajno ne ostaneta skupaj...ne boš umrla. Ne razumem kam je odšla vaša  samostojnost.user posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 24
19.7.2007 8:57:53   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: sizor
... Še posebej, ker me je puščal na cedilu, ko sem ga resnično potrebovala, njega pa ni bilo, ker je porival njo... Golo dejstvo, gola resnica! Pa zaupanje sem izgubila... In to je ogromno!

Pa ženska, sej si že odgovorila sama sebi, kaj boš s človekom KI GA NI ko ga resnično potrebuješ? Da varanja niti ne omenjam!!!! In če nimaš več zaupanja vanj kako sploh računaš, da boš šla naprej (z njim)?

(odgovor članu sizor)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?