|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako naprej?
19.7.2007 12:36:06   
Anonimen
Anonimna, samo kapo dol, tako se to delauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
19.7.2007 14:40:52   
snake
Bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
19.7.2007 18:05:43   
karmy
dobil bo občutek da vohuniš za njim.... garant ...in noben nima rad tega

aja, pa čestitkeuser posted image

< Sporočilo je popravil karmy -- 19.7.2007 18:08:18 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu CeluLitka)
Neposredna povezava do sporočila: 78
19.7.2007 18:08:08   
Anonimen
user posted image user posted image  Čestitke za pogum.Prvi korak je najtežji, potem je vsak lažji.Drži se.user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
19.7.2007 20:50:43   
Anonimen
Čestitke???
Še žal ji bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
19.7.2007 22:09:30   
Anonimen
Anonimna, zakaj ji bo žal? Ti tega ne veš, ker še vedno vztrajaš v takšni vezi.
Pa daj mi enkrat zabrusi nazaj pod nickom, čeprav vem katera si.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
19.7.2007 22:11:06   
karmy
kakor bo postlala tak bo ležala... vsak se odloča za svoje življenje... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
19.7.2007 22:12:09   
tamala156
vsaka čast user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 83
19.7.2007 22:17:35   
Anonimen
Ja zdaj veš katera sem prej pa nisi vedela.user posted image

(odgovor članu tamala156)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
20.7.2007 8:42:50   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čestitke???
Še žal ji bo.

Tega pa tudi jaz ne razumem, zakaj bi ji bilo žal? Pa tudi če ji bo, bo njej, ne tebi.

Lahko pa bi ji bilo žal in še bolj hudo, če ne bi tega koraka naredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
20.7.2007 8:49:22   
daddy

Čestitke???
Še žal ji bo.

Pokaži potrdilo, da si šlogarca, prej ti tegale nobeden ne bo verjel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
20.7.2007 9:53:51   
mojamura
vsaka čast....da si naredila ta korak....

ampak dvomim da je zgodba resnična

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 87
20.7.2007 11:28:06   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

ampak dvomim da je zgodba resnična

Ja, priznam, da sem na to tudi jaz pomislila, glede na to, da je treba za kaj takega res poguma in da večinoma tega ne naredi v enem dnevu, no, tudi taki obstajajo.

Če pa ni resnična, pa nastveti mogoče prav pridejo komu drugemu.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 88
20.7.2007 19:08:28   
Anonimen
O ja, da se vse to naredit v enem dnevu. Tudi v eni samo noči. Dobila sem priznanje da me je prevaral recimo ob 6 popoldan. Ob 23h so bili selilci na najinih vratih ki so se pripeljali 300km daleč po mene. V tri avte in en kamijonček so naložili celo gospodinjstvo do zadnje krpe, ki sem jo kupila. Ostali so mu samo zidi. Celoten proces je samo opazoval, dojel itak ni nič. Ob 6h zjutraj sem že spala 300 km daleč v svoji otroški sobi.
Torej sem dokaz da se da zadeve uredit v 12 urah in ne v enem dnevu.
Btw. danes sem z tem istim prevarantom poročena in ne verjemem da ima jajca to ponovit. Če pa bo, pa bomo spet selili 300km daleč. Brez pardona.
In vse to imam jajca priznat pod nickom. Da sem bila prevarana in da sem mu oprostila in sva oba še vedno živa.
Ko bi se še vsak kdaj kakšna opogumila in kaj napisala brez aninimnega.

Bravo zameuser posted image .

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
20.7.2007 19:45:46   
itata
Bravo zate pa bravo za tvojega moža, ki je to verjetno res samo enkrat naredil, vidil posledice in ne bo ponavljal (če ne bi že verjetno). Pa bravo še enkra zate, ker si tako odločno nastopla pa bravo še enkrat za moža, ki je dojel in se spremenil! Res je to izjema.
V splošnem pa mislim, da so redki taki, ki to samo enkrat naredijo, še posebej, če žena to oprosti (brez selitve, ki jo resno izvede in tisti moment hudo resno misli) in trpi dalje po svoje. Zelo redki!! Zato sem jaz vedno za to, da se naredi rez... pa pusti vrata še vedno mogoče malce odprta, če se človek zave kaj je posledica zanj in sam pri sebi razpuca in spremeni. Ampak mora to sam narest pri sebi. Ne pa da žena zraven binglja v strahu, da bo ostala sama in vse lepo požre... V večini primerov je pa zgleda še vedno tako in potem imamo trpeče in prevarane žene in može, ki to še naprej delajo, ker vedo, da ona ne bo šla nikamor. Pa sta na koncu oba na slabšem skupaj, kot če bi šla vsak po svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
23.7.2007 7:42:14   
srki
Wuau, srček, pa res, bravo zate.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 91
23.7.2007 9:31:26   
trojči
Berem to in vse bolj ugotavljam, da je sicer dobro, da delimo izkušnje, a ziher ne more biti nobeden nič. Da je toliko dejavnikov, predvsem čustva so tak zapleten faktor, da je težko reči: prav si ravnala, nisi prav ravnala. Npr. Srček. Poznam eno, ki je že petkrat spakirala nazaj k mami. Vedno reče zadnjič sem mu dovolila prevaro. Da ga prestrašiš, očitno ne zaleže pri vseh oz. je lovski nagon močnejši od strahu. Baje drugič bolj skrijejo. Ali pa so toliko pametni, da vejo, da izgovori zaležejo, ker je partnerstvo in ljubezen (otroci, hiša, ugled, strah pred osamljenostjo...) tako močno v ženskah, da le-te ne grejo tudi ko jih mlatijo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 92
30.7.2007 7:51:29   
Anonimen
No punce, da se malo oglasim. V soboto sva se z bivšim izmenjala , on je prišel k tamali na morje, jaz odšla domov. Moram reči, da je bil ta teden samo z njo, balzam za dušo, pa tudi drugače kar nekako furam, ampak ko sem šla včeraj v stanovanje po preostanek stvari....me je pa zlomilo.
Sploh nisem vedela, da nekje odzadaj čaka, da me popade, ta nemoč, pa razočaranost. Sem kar obsedela , in jokala in jokala.
Za trenutek sem res razmišljala, da bi pa mogoče poskusili znova, ampak sem kar hitro pregnala vse skupaj. Enostano ne morem pozabiti, tistih njegovih besed na chatu. In flegmatičnosti s katero je isti večer mene poskušal prepričati v to, da je bilo vse skupaj samo zajebancija. Ne morem.
On je seveda parvi cuker zadnje čase, do tamale, do moje mame, do mene sploh. Najbrž še kar verjame, da bova prišli nazaj.

Ko bo to za nama, moram poiskat kako stanovanje ali karkoli bliže službe, ker se zdaj vozim v eno smer 60 km, kar mi pa ogromno člasa pobere. Pa tudi vrtca ni v vasi, mami pa nima avta, da bi malo v vrtec vozila. K sreči je zdaj poletje, pa imam malo lufta, da se reorganiziram.

Bo pa še težko, mi je iz dneva v dan bolj jasno. Hvala vsem za spodbudne besede, ker je za ščepec lažje, če veš, da greš po neki poti, po kateri so že ene šle. In prišle na konec, in potem naprej.

Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
30.7.2007 10:17:27   
piščanc
jaz pa ne razumem, kako lahko tako brezsrčno pustiš človeka, ki je po tvojih besedah super človek in oče, nič vama ni škripalo...samo zaradi chatanja na netu in zmenka, do katerega sploh ni prišlo.

vsak človek ima tudi pravico do zasebnosti, pa čeprav poročen. če si se ob tem počutila izigrano, OK se skregajta, povej da te to moti. ampak daj mu priložnost, da to popravi. saj je le govora o vajini družini.

ali imaš tudi ti kaj na strani spravljeno, da te zadovolji?

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
30.7.2007 10:22:36   
Taula
Piščanc nisi na njenem mestu. Če bi ti svojemu možu oprostila da hodi po tebi in da se dogovarja za seks z drugi ženskami, ni potrebno da druge tako živijo. Če nimaš vzpodbudnih besed, se raje vzdrži komentarja.

Anonimna super. Bodi močna, sama veš da bodo težki trenutni minili in da vaju z pupo čaka lepa prihodnost.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 95
30.7.2007 10:40:54   
Anonimen
Sem samska in na enem od spletnih portalov za zmenkarije. Moram vam povedat, da je vezanih kot listja in trave. In niti en ni tak, da bi se malo zafrkaval, zares mislijo s seksom, vsi brez izjeme. Če je dal številko, misli zares. Zakaj bi se samo malo zafrkaval? Da bo potem ženska za njegov nik okrog govorila, da ga ni nič v hlačah?

Žal ste naivne vse, ki mislite, da vaši pa tega ne bi nikoli.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
30.7.2007 11:13:53   
Anonimen

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
30.7.2007 11:16:45   
daddy

Sem samska in na enem od spletnih portalov za zmenkarije. Moram vam povedat, da je vezanih kot listja in trave. In niti en ni tak, da bi se malo zafrkaval, zares mislijo s seksom, vsi brez izjeme. Če je dal številko, misli zares. Zakaj bi se samo malo zafrkaval? Da bo potem ženska za njegov nik okrog govorila, da ga ni nič v hlačah?

Na kratko, kjer je povpraševanje, se slej ko prej pojavi tudi ponudba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
30.7.2007 11:17:55   
Taula

Nekoč boš tudi ti vezana in ne boš več samska..torej pazi da ne boš naivna.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 99
30.7.2007 11:48:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Nekoč boš tudi ti vezana in ne boš več samska..torej pazi da ne boš naivna.user posted image

Priznam, pomanjkljivo napisano. Mislila sem tiste, ki to delajo, ne vseh po vrsti. Samo tiste, ki po spletu fehtajo ****. Skrijejo se za samo enkrat se živi, kar ne veš, ne boli, eni so nesrečni doma, and so on. Mislila sem samo tiste, ki začnejo pogovor o kavi in so poročeni. Tisti so vsi resni. user posted image user posted image user posted image

Jaz seveda iščem samskega, da ne bo pomote. Pri tem naletim na razno razno svojat, z enim sva se naprimer že tri dni dopisovala, ko je začel bluziti o tem, da si želi osebno skrivnost. Nadaljni opis ni potreben. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?