|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako naprej?
18.7.2007 14:21:03   
CeluLitka
Mene tudi zanima kako se boš ti zagovarjala. Vsekakor bo  tudi on hotel vedeti kaj si ti počela na chatu. V njegovih očeh boš enako kriva kot on. Situacija je zoprna. Če nimaš možnosti, da bi na zmenek poslala prijateljico, se vseeno zmeni za zmenek in pridi ti "kao"  mimo.  Reakcija bo nepozabna. "A nisi ti v službi?"
Dobila ga boš na laži in lahko boš vrtala vanj z vprašanji zakaj se ti je zlagal. Če nočeš biti tudi ti kriva, ne smeš omenjati chata. Izvleci iz njega vzroke za laž. Imela boš razlog , da mu zatežiš, omeniš drugo žensko, ga vprašaš kaj dela on popoldne, ko si ti v službi itd.  Odločitev je tvoja, ne pusti pa stvari takh, kot so.
Srečno, in javi nam razplet.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 51
18.7.2007 14:25:50   
CeluLitka
Aja še to. Če mu boš prikrila svoje chat-anje, preveri potem naslednji dan, če je on spet na chatu in mu povej, da si sicer prišla na zmenek, ampak, da si videla, da je bla ena ženska tam in nisi hotla prit zraven. 

(odgovor članu CeluLitka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.7.2007 14:38:46   
Anonimen
Ja pa reci da je tvoja kolegica chatala in da je spoznala njegovo številko.....

ali pa tvoja sodelavka in si bila zraven in te je skor kap, ko si videla katera številka se je pojavila.

ne vem mal se znajdi sam ne dovoli, da boš nazadnje ti kriva.
user posted image user posted image user posted image  BEDAK!!

Neposredna povezava do sporočila: 53
18.7.2007 14:38:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CeluLitka

Aja še to. Če mu boš prikrila svoje chat-anje, preveri potem naslednji dan, če je on spet na chatu in mu povej, da si sicer prišla na zmenek, ampak, da si videla, da je bla ena ženska tam in nisi hotla prit zraven. 

user posted image  dobra fora

Neposredna povezava do sporočila: 54
18.7.2007 14:44:34   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Kje pa je otrok takrat, ko si ti v službi in se gre on rajcing po internetu?

Verjetno v vrtcu.

Najbrž celo popoldne ni v vrtcu, če je ona popoldan v službi.

Aja, mislila sem za dopoldne.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 55
18.7.2007 14:48:21   
srki
To je pa res ja, kar so že punce napisale, da to tudi on tebi očital to dopisovanje. Zato se boš morala nekako drugače znajt.

Pa poročaj, jaz držim pesti, da boš zmogla čez toleuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 56
18.7.2007 15:10:11   
Anonimen
No in,če te zanima ali je to že počel z drugimi in se z njimi dobival ga vprašaj,ko si na chatu.Tam itak vse priznajo,ker mislijo,da se ne poznata.user posted image user posted image

Saj vem pišemo ti vsega boga in se zraven smejimo tebi ni smešno nebi bilo niti meni ampak tako ga boš najlažje dobila na led.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
18.7.2007 16:03:51   
Mešamdrek
No in,če te zanima ali je to že počel z drugimi in se z njimi dobival ga vprašaj,ko si na chatu.Tam itak vse priznajo,ker mislijo,da se ne poznata.

Tako ja,izkoristi za vsa vprašanja dokler je še čas in bo priznal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
18.7.2007 16:42:16   
Anonimen
Prvič sigurno ni bilo, ker prvič nebi kar sam od sebe dal telefonsko in se kar zmenil za naslednji dan. Tudi doma si nebi zrihtal alibija za prosto popoldne, če nebi že iz izkušenje vedel da očitno dotične osebe tudi pridejo na zmenek. Če bi bilo prvič bi bilo njegovo obnašanje doma sigurno kaj drugačno, tako pa je bil očitno hladen kot špricer.

Vsekekor se dobro pripravi na njegovo vprašanje kaj pa si ti delala na chatu, ker so moški tako prefrigani, da jim v trenutku rata vso krivdo zvalit na žensko in na koncu se boš še ti njemu opravičevala kaj si ti počela na chatu in mu morala dokazovat, da se nisi tudi ti že dobivala z drugimi moškimi. Trdila pa bo itak da je to bilo prvič, dokazat da tako ni bilo ne moreš da to ni res. In te bo tako dolgo mutil, da boš že res začela verjet da si sama kriva da je do tega prišlo in se mu opravičevala da si ga sumila.

Jaz mislim da si se sprenaglila, da bi ga še par dni morala držati v šahu samo preko chata, iz njega še izvleči ali je to že večkrat počel, kje se ponavadi dobiva ipd....vse lepo shranit ali natisnit in se po parih dnevih z njim dobit na mestu zmenka in mu vse skupaj vržt v glavo. Se obrnit on odit k mami, kamor si že prej odnesla svoje stvari.
Kaj pametnega ti pa v vsakem primeru ne bo povedal v razlago, meni se ga sploh nebi dalo poslušat, ker bi mi šlo na bruhanje, ali pa bi popustile vse zavore in bi padla v krčevit jok in tako iz sebe nebi nič pametnega spravila. Treba mu je pokazat da si močna, pa naj se s krivdo kar sam spopada.

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
18.7.2007 16:51:28   
Slončica
Ni kej vidva pa mata lep prijeten partnerski odnos..ni mi jasno zakaj bi se spuščala v neke spletke,na koncu boš ti ta usrana,to verjetno veš.Men ne bi niti na pamet pršlo da bi šla na zmenek v mesto.V istem momentu ko bi vidla njegovo cifro bi ga poklicala in vprašala po zdravju.Je pa res,da si bosta mela velik za povedat,zakaj je bil on tm,zakaj ti,če se je keri od vaju že dobil s kerim z neta za potegnt...velik pogovora pa iskrenega ti želim.Po drugi strani si pa zvedla marsiktero pikantno in zdej saj veš za vse njegove perverzije,mogoče bo pa tale ****rija razgrela že ohlajen sex?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
18.7.2007 17:50:11   
Anonimen
Joj pa ti si v najboljši možni situaciji izigrane, če že ne prevarane ženske, izkoristi to. Če si pametna seveda. Srečno

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
18.7.2007 22:12:03   
Anonimen
Anonimna !

Ker že veš da je zveza vsaj zaenkrat prekinjena ker  nimaš več interesa da se kakorkoli trudiš, bi mu jaz naslednjič poslala svojo(tvojo) telefonsko kam naj te pokliče za zmenek, tako kot jo je on tebi. Takoj bo vedel v kaj se je spustil in na koncu bi mu pustila še vse sprintane njegove odgovore,izgovore,... in odšla k mami!!

Na odgovor kaj si ti počela na chat-u pa, se nimaš kaj opravičevat, sumila si  ga, vedela si da tam prebije veliko časa in si ga preverila kako zvest je lahko....in ugotovila da......potem pa sama naprej izpelji in premisli kaj si želiš.

Vso srečo!!!

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
19.7.2007 7:42:11   
srki
Mogoče bi bilo res bolje, da ne bi šla tja (ne vem, mogoče si šla, poročaj, kaj se je zgodilo). Si pa 100 %, da ti laže, mogoče vara, mogoče pa ga je samo jezik in korajža pa vse skupaj ni nič od tega, kar naklada.

Ne vem, več, kaj naj si mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
19.7.2007 7:48:24   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Joj pa ti si v najboljši možni situaciji izigrane, če že ne prevarane ženske, izkoristi to. Če si pametna seveda. Srečno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dobr tole, nivess, dobr, naravnost odlično user posted image user posted image

whatever, tip od anonimne ga je po moje nasrkal na celi črti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
19.7.2007 7:50:42   
Mina1
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dobr tole, nivess, dobr, naravnost odlično user posted image user posted image

whatever, tip od anonimne ga je po moje nasrkal na celi črti.

se strinjam, upam, da boš dobro "vnovčila".

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 65
19.7.2007 8:00:59   
Anonimen
No, pa sem se soočila s tem. Še sedaj ne vem od kje mi moč, da sem odreagirala tako mrtvo hladno, brez vpitja in joka, imam občutek, da pa zdaj to za menoj prihaja.

V  glavnem, toliko bedarij od njega še nisem slišala, vse v stilu "to je brezveze, dolgčas mi je bilo, nisem še nikoli prej...bla bla bla"
Samo enkrat sem ga vprašala, kako dolgo že to počne in s kolikimi se je že zmenil, pa odgovora ni bilo, zato nisem drezala naprej. Samo glavo je sklonil, to mi je povedalo vse. Spakirala svoje stvari in od tamale in ko se pišek zbudi greva k mami.
Moram reč, da ge je vse skupaj šokiralo, ker najbrž ni pričakoval take reakcije, njemu je itak vse brez veze očitno. Ne morem verjet da sem že 8 let s človekom, pa se je izkazalo da ga sploh ne poznam.....

Ni niti poskušal zvaliti krivde name, očitno slaba vest. Navsezadnje pa jaz vem zakaj sem se sploh spustila v tisto debato, zakaj se je on je pa tudi obema jasno.
Zanimalo me je tudi, ali je pametno da grem na kaka testiranja, pa je rekel da ni potrebe. Kot da mu verjamem....

In seveda , ko sem povedala da s takim človekom ne mislim živet, ker si zaslužim veliko več in da odhajam, je začel prosjačit in se po kolenih metat in jokat, kako da mu midve pomeniva vse na svetu, in da je bil neumen in kaj vem kaj še. Neumen ja, najmanj to.
Mislim da še vedno ne verjame da bova res odšli, ampak sem se že odločila. Pa sem mu tudi rekla, naj prosim ne hodi tja zganjat galame, ker njegovega ksihta nočem več videt.
Z naslednjim tednom naj bi šli na morje, imamo rezervirano in plačano, sem vprašala ali bo šel on ali greva midve. Je rekel da midve, on da bo prišel čez vikend. Ne hvala. Če mi misliš pridet utrujat, se temu odpovem, in greva s tamalo kam drugam.

Zanimivo mi je to, kako nizko je padel, od tistega ultra samozavestnega tipa z neta, na to klečeplezajočo se gnido. Ogabno.
Jaz mislim da sva midva najin del skupne poti prehodila, tukaj se poti ločijo. Enostavno se ne morem sprijazniti s tem, da me je izdal, da je bil pripravljen postavit vse na kocko, za tisto urico užitka. Ni šans da grem kdaj nazaj, ampak on tega še ni dojel se mi zdi.

Glede teh četov pa: saj sem velikokrat že prej četala, o vsakdanjih stvareh, imam tudi par kolegic na teh četih, s katerimi se izmenja kak recept, malo debatiramo o službah, otrocih, v tem času o dopustih in v tem ne vidim nič slabega. Četala sem tudi doma, tega nisem nikol skrivala. On pa je. Z razlogom.

Ni mi jasno, kako se lahko zmeniš z nekom, ki ga sploh ne poznaš, ne veš niti tega kako izgleda, kaj je in kdo je. To je meni bolano, da vseh njegovih skritih fantazij, ki tudi že mejijo na patološko motnjo niti ne omenjam.

Tako, zdaj pa novim zmagam naproti. Vem da zadeva še zdaleč ni rešena, da bo še hodil morit in klical ( je v roku pol ure najmanj 4 x) ampak pripravljena sem iti naprej. Sem dost samostojna da ne rabim nekoga ob sebi, da se bolje počutim če temu človeku nikoli več ne morem zaupati. Ne morem preko tega. Občudujem vse prevarane, ki so bile pripravljene vzeti moža nazaj, in živeti s tem.

V tem trenutku imam mešane občutke: na eni strani sem v bistvu vesela da je do tega prišlo , kajti sam bog ve kako dolgo je to že počel za mojim hrbtom po drugi pa...si lahko mislite.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
19.7.2007 8:06:56   
Mina1
In seveda , ko sem povedala da s takim človekom ne mislim živet, ker si zaslužim veliko več in da odhajam, je začel prosjačit in se po kolenih metat in jokat, kako da mu midve pomeniva vse na svetu, in da je bil neumen in kaj vem kaj še. Neumen ja, najmanj to.

Želim ti vse najlepše veš, pred tabo je še trnova pot, tudi pri meni je bila, ti si bila s človekom 8 let, jaz 13 in dva škratka. Še veliko oviric je pred tabo ampak jaz menim, da te tisto najlepše v življenju poleg rojstva otroka še vse čaka, tudi zase menim tako.

Drži se, ostani močna, pogumna, ne pusti se kar tako, kdo ve, mogoče boste ponovno skupaj in spet zaživeli tako kot je potrebno, ali pa tudi ne in se tu vajine poti dejansko ločijo.

Ve lepo tebi in tvojemu škratku želimuser posted image , ko ti bo pa težko, nas maš pa tule, kajne, bomo eno rekli in takouser posted image  .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
19.7.2007 8:07:15   
Taula
Tvoje ravnanje kaže da si bolj močna kot si mislila.user posted image

Sama upam da bi bila isto zrela in pogumna. Vztrajaj na svoji poti, čeprav je boleča. Ampka po začetni bolečini so na vrsti samo še zmage.user posted image

Glede testiranja pa predlagam da greš..ker verjetno nisi bila njegov prvi ''zmenek''.

Srečno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
19.7.2007 8:44:07   
jade1
Anonimna user posted image , te kar občudujem, da si bila tako močna. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
19.7.2007 8:44:28   
itata
Čestitam res za to kako si to dobro speljala in prenesla. Ja sigurno bo prišlo za tabo in ti bo še težko. Ampak če si se odločila si se odločila. Jaz bi sigurno storila enako (sem tudi že, ampak ni bilo vmes otrok, tako da je to še toliko težje), vem kako je če ti nekdo izrabi zaupanje. Če si samostojna ženska in ne rabiš nekoga, da bi te skoz za rokco okoli vozil, se nimaš česa bati! 
Name se lahko kadarkoli obrneš. Imam tud težko situacijo in nama bo mogoče tako lažje user posted image  Al pa tudi, če rabiš sam s pravnega stališča kej poštimat. Ni problema. LP

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 70
19.7.2007 8:56:49   
daddy
  prvi korak je za tabo in je najbrž kljub vsemu prinesel olajšanje. dolga pot te še čaka, no upam a boš hodila po njej tko, kot si si jo začrtala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
19.7.2007 9:30:41   
kalbo
Jaz mislim da sva midva najin del skupne poti prehodila, tukaj se poti ločijo.

Čestitke za pogum.

Prav je, da pokaš kufre in ga pustiš, samo vajine poti bodo povezane zaradi hčerke ki jo imata. Tega se zavedaj in zavedaj se tudi, da boš morala še gledat njegov ksiht, ker hčerki očeta pač ne smeš vzeti. Kar je končano je končano med vama, ne med njim in tamalo.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 19.7.2007 9:31:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
19.7.2007 11:47:27   
sandrca
user posted image user posted image anonimna čestitam za tole odločitev!!

pred 4imi leti sem bila na istem in sem se odločilča za enako pot kot ti. NI MI ŽAL! danes imam čudovitega moža, poleg sinčka iz prejšne veze (ki se mu je oče odpovedal in ga je moj mož posvojil) pa še čudovito hčerkico.

pravim da je vsaka negativna stvar za nekaj dobra.

je težko sprva, ampak počasi splavaš. od vseh prevar in laži sama niti nisem kaj preveč obžalovala in se kar hitro pobrala.

uživaj življenje!!

Neposredna povezava do sporočila: 73
19.7.2007 11:56:02   
čačka

Kar je končano je končano med vama, ne med njim in tamalo.

To naj se ti ostane vedno pred očmi! Nikoli, ampak res nikoli, ne stopit na njuno pot in ne zlorabi otroka v namene maščevanja.
Vem da boli, koliko, si niti ne predstavljam. Ampak, če si pokazala toliko moči (za kar ti iz srca čestitam in te prav občudujem), potem boš našla tudi moč, da boš za svojo sončico naredila kar je prav.
Kot ženska, žena in bodoča mamica pa ti res čestitam, da si lahko naredila tako velik korak. Upam, da bi bila tudi jaz dovolj močna, da bi storila isto. Naj te ovire naredilo močnejšo… in želim ti, da kmalu najdeš sorodno dušo. Do takrat pa delaj veliko na sebi!

Srečnouser posted image user posted image user posted image
Č.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 74
19.7.2007 12:07:37   
srki
Jaz sem zelo vesela za tvoj pogum in lahko rečem, kapo dol.

Veš, malo je takih, ki vse to zmorejo.

Bodi močna še naprejuser posted image .

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?