|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS in določanje spola
8.11.2004 21:43:05   
Barbara L
Se je kateri G zmotil-a pri napovedi oz. ugibanju spola pri nuhalni svetlini?

Meni je rekla da še ne upa trditi kaj vidi, ker je spolovilo veliko šele 1 mm. Da po njenem bi to lahko bil :modri:, vendar jo naj pri nasednjem pregledu še opomnim ali je zadela ali ne.

Kaj ve menite?9nebesa

Barbara L:metulj: 13t9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NS in določanje spola
8.11.2004 22:07:07   
Pinja
Meni tudi v 20t ni mogla točno določit, tko da raje ni nič rekla. Me je samo vprašala kaj si želim, pa sem rekla da :roza: (zdej mi je že vseeno).
Če niso zihr, rajši nič ne rečejo, da ni pol presenečenj, ko imaš vse pajacke roza, v rokah pa držiš fantka :)- :)- :)-

:sloncek:

(odgovor članu Barbara L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NS in določanje spola
8.11.2004 22:58:41   
Jančika_
V tej starosti je klitoris enako velik kot penis, tak da ni ziher. Meni so na NS rekli, da bi lahko bila pupa, v 30tem tednu pa smo sredi ekrana zadledali triglav:)-, ni bilo dvoma, da je peb!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   NS in določanje spola
9.11.2004 10:26:37   
eva1
No na NS se da 90-95% določiti spol, nejbolj se vidi pri vaginalnem UZ, vsaj tako je G meni povedala! Meni so v 13t na NS napovedali :modri:, prav tako v 19t, bomo pa vidli kaj bo!
Ne zanašaj se 100% na to,saj veš, da se lahko še v 30t zmotijo!
Uživaj, pa lepo nosečnost!
Lp, Eva 21t in:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   NS in določanje spola
10.11.2004 13:43:21   
SISI25
Meni je na NS rekla, da se vidi kot da bosta dve punčki ni pa to sigurno in je še mojemu govorila, kako je lepo imeti punčke. No v 18 tednu se je že prav lepo videlo, da bomo imeli dva fantka in ne punčk.

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?