NS in določanje spola (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Barbara L -> NS in določanje spola (8.11.2004 21:43:05)

Se je kateri G zmotil-a pri napovedi oz. ugibanju spola pri nuhalni svetlini?

Meni je rekla da še ne upa trditi kaj vidi, ker je spolovilo veliko šele 1 mm. Da po njenem bi to lahko bil :modri:, vendar jo naj pri nasednjem pregledu še opomnim ali je zadela ali ne.

Kaj ve menite?9nebesa

Barbara L:metulj: 13t9nebesa

Pinja -> NS in določanje spola (8.11.2004 22:07:07)

Meni tudi v 20t ni mogla točno določit, tko da raje ni nič rekla. Me je samo vprašala kaj si želim, pa sem rekla da :roza: (zdej mi je že vseeno).
Če niso zihr, rajši nič ne rečejo, da ni pol presenečenj, ko imaš vse pajacke roza, v rokah pa držiš fantka :)- :)- :)-

:sloncek:

Jančika_ -> NS in določanje spola (8.11.2004 22:58:41)

V tej starosti je klitoris enako velik kot penis, tak da ni ziher. Meni so na NS rekli, da bi lahko bila pupa, v 30tem tednu pa smo sredi ekrana zadledali triglav:)-, ni bilo dvoma, da je peb!

eva1 -> NS in določanje spola (9.11.2004 10:26:37)

No na NS se da 90-95% določiti spol, nejbolj se vidi pri vaginalnem UZ, vsaj tako je G meni povedala! Meni so v 13t na NS napovedali :modri:, prav tako v 19t, bomo pa vidli kaj bo!
Ne zanašaj se 100% na to,saj veš, da se lahko še v 30t zmotijo!
Uživaj, pa lepo nosečnost!
Lp, Eva 21t in:duda:

SISI25 -> NS in določanje spola (10.11.2004 13:43:21)

Meni je na NS rekla, da se vidi kot da bosta dve punčki ni pa to sigurno in je še mojemu govorila, kako je lepo imeti punčke. No v 18 tednu se je že prav lepo videlo, da bomo imeli dva fantka in ne punčk.

Stran: [1]