|
RE: Osebna izpoved: Sara, Lara, Nal 18.7.2007 11:01:07
|
|
|
|
valči
|
Piščanc po 25 dag so imeli ,tako miceni?To je pa res malo,pa še jokali so,groza,kaj je mogla mama preživljat,ni za mislit. Jaz sem pa mislila,da so kake pol kile le imeli in da jim res niso dali možnosti. Jaz imam ONO na mizi že od včeraj,pa nekak ne morem zgodbe prebrat,bom danes zbrala pogum,ker me take stvari res pretresejo,sploh,da je bil taki odnos v bolnici. Ko sem aprila zelo krvavela v 14. tednu so me v bolnici z vozičkom pred vhodom dve sestri čakali,vsi po vrsti so super dobri ,čeprav zdravniki niso imeli upanja velikega.Ampak vedno,ko so mi UZ delali so rekli,da dokler srček bije je upanje.In vsi z mano so upali,čeprav sem orng krvavela,strdki so šli ven .Po devetih dneh v bolnici sem jih prosila,če lahko grem domov,pa mi ena duša od zdravnika reče,da če obljubim,da bom strogo ležala in NIČ delala,lahko grem,da ne bi rad,da splavim v 18. tednu.Videla sem,da jih skrbi.In hvala Bogu,sem v 27. tednu ,to je pa bilo v Brežiški porodnišnici,tam je res vso osebje zlato.So ljudje,ki jim je mar. Očitno pa v Ljubljani niso takšni imajo preveč dela,ali kaj' V glavnem mi je žal za vse,ki so to skozi dali. Neža 81, ,mislim nate in vem,da si pogumna in hrabra v takih težkih časih,ki jih preživljaš,verjamem,da boš kmalu tudi ti mamica in ti bo posijalo sonce sreče.
|