Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tecaji slikanja na gorenjskem 8.11.2004 13:43:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Vprašajte na Društvu upokojencev Kranj, tam imajo veliko raznih aktivnosti. Jutri bom imela v službi več časa, pa bom malo pobrskala po raznih dokumentih. Če bom kaj našla, sporočim.
|
|
|
|
Tecaji slikanja na gorenjskem 8.11.2004 13:50:42
|
|
|
|
dory
|
U super,bi bila zelo vesela za vsakrsni info... hvala splisni :)
|
|
|
|
Tecaji slikanja na gorenjskem 8.11.2004 15:18:55
|
|
|
|
viv_
|
V Globusu zgoraj imajo stalno ene ustvarjalne delavnice. Sej so spodaj obvestila, tam na desno ob vhodu. lp
|
|
|
|
Tecaji slikanja na gorenjskem 8.11.2004 16:22:09
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem pa narobe prebrala in sem mislila, da iščeš tečaj LIKANJA:)-:)-:)-! Mi ni bilo jasno, zakaj bi to kdo rabil:)-:)-:)-.
|
|
|
|
Tecaji slikanja na gorenjskem 8.11.2004 19:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
trenutno v globusu na vrhu zravn hoby arta poteka tečaj slikanja in risanja, kjer se učijo vseh tehnik od risanja s svinčnikom, olje, pasteli, akvareli, akril, slikanje na steklo... tečaja bi se še lahko udeležila, vodi ga akademski slikar jalovec izidor, stane 30 jurjov in poteka 3x na teden (torek, četrtek, petek) od 5h - 8h. če jo zanima, se lahko kr tm namala takrat ko tečaj poteka. lp, lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?