Tecaji slikanja na gorenjskem (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dory -> Tecaji slikanja na gorenjskem (8.11.2004 13:29:36)

Iscem kak info o kaksnem tecaju slikanja...mojo mami moram nujno zaposlit...eno leto je ze v pokoju in nujno potrebuje druzbo in kreativno udejstvovanje...risanje ji gre dobro od rok, ima smisel,tako,da bi jo rada vpisala na kak tecaj,da gre spet med ljudi in zraven se kej pametnega pocne...ima katera kak predlog?

hvala in lp

Anonimen -> Tecaji slikanja na gorenjskem (8.11.2004 13:43:05)

Vprašajte na Društvu upokojencev Kranj, tam imajo veliko raznih aktivnosti. Jutri bom imela v službi več časa, pa bom malo pobrskala po raznih dokumentih. Če bom kaj našla, sporočim.

dory -> Tecaji slikanja na gorenjskem (8.11.2004 13:50:42)

U super,bi bila zelo vesela za vsakrsni info...

hvala splisni :)

viv_ -> Tecaji slikanja na gorenjskem (8.11.2004 15:18:55)

V Globusu zgoraj imajo stalno ene ustvarjalne delavnice. Sej so spodaj obvestila, tam na desno ob vhodu.

lp

Jančika_ -> Tecaji slikanja na gorenjskem (8.11.2004 16:22:09)

Jaz sem pa narobe prebrala in sem mislila, da iščeš tečaj LIKANJA:)-:)-:)-! Mi ni bilo jasno, zakaj bi to kdo rabil:)-:)-:)-.

Anonimen -> Tecaji slikanja na gorenjskem (8.11.2004 19:32:48)

trenutno v globusu na vrhu zravn hoby arta poteka tečaj slikanja in risanja, kjer se učijo vseh tehnik od risanja s svinčnikom, olje, pasteli, akvareli, akril, slikanje na steklo... tečaja bi se še lahko udeležila, vodi ga akademski slikar jalovec izidor, stane 30 jurjov in poteka 3x na teden (torek, četrtek, petek) od 5h - 8h. če jo zanima, se lahko kr tm namala takrat ko tečaj poteka.

lp, lara

Iren@ -> Tecaji slikanja na gorenjskem (8.11.2004 23:33:28)

Vprašaj še na Ljudsko univerzo v Kranju in v Radovljici - tam je uni za 3. življenjsko obdobje, tečaj slikanja/risanja, je bil leto nazaj, za simbolično vsoto - 2 jurja mesečno.

lp

Stran: [1]