Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobra krema za roke 17.7.2007 10:22:32
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Zdaj pa res ne vem, katero kremo si naj kupim - bom probala L'Occitane Karite, če mi bo ustrezala, ali pa s sivko. Ali jo imajo v Müllerju? V City parku je L'Occitane trgovina. Njihove izdelke samo tam dobiš. Samo tam je mišljeno samo v njihovih trgovinah. V Velenju žal nimamo te trgovine, tako da bom morala kupiti kakšno drugo .
|
|
|
|
RE: Dobra krema za roke 17.7.2007 11:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Je mogoče v Celju? Celje ni tako daleč od Velenja.
|
|
|
|
RE: Dobra krema za roke 17.7.2007 12:43:48
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Je mogoče v Celju? Celje ni tako daleč od Velenja. Ne vem - se bom malo pozanimala.
|
|
|
|
RE: Dobra krema za roke 18.7.2007 7:48:17
|
|
|
|
arielca
|
Meni je pa pomagala edino Oriflame Hand creme (modro-bela embalaža). Cena je zelo ugodna, učinek pa !
|
|
RE: Dobra krema za roke 18.7.2007 8:09:42
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca Meni je pa pomagala edino Oriflame Hand creme (modro-bela embalaža). Cena je zelo ugodna, učinek pa ! Se podpišem. Uporabljam jo že več kot 10 let, pa je ne menjam.
|
|
RE: Dobra krema za roke 18.7.2007 9:16:37
|
|
|
|
fragola
|
Jaz mam tudi zelo suhe in uporabljam Justa Ognjičeva krema! In mi zelo pomaga! Priporočama!
|
|
|
|
RE: Dobra krema za roke 18.7.2007 9:58:18
|
|
|
|
Nasy
|
jst kremo kupim, par dni mažem, pol pa pozabim..in se jezim, ker mam tako suho kožo na rokah
|
|
RE: Dobra krema za roke 21.7.2007 12:23:31
|
|
|
|
KBM
|
Meni je najbolj pomagala krema Eucerin za roke. Meni tudi!
|
|
RE: Dobra krema za roke 23.7.2007 0:03:36
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz pa roke zvečer pred spanjem izdatno namažem z bepanthenom od tamalega in deluje!
|
|
RE: Dobra krema za roke 23.7.2007 20:44:56
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz ponavadi kupim kremo za roke z avokadom... zal se ne spomnim kateri proizvajalec je to, imam kremo v sluzbi.... jo pa dobis v vsaki bolje zalozeni trgovini, je v loncku temno zelene barve... super je res, lepo disi, roke naredi res krasne, je ravno prav mastna, da se lepo vpije v kozo, vendar nimas mastnega obcutka na rokah... pa se draga ni
|
|
RE: Dobra krema za roke 26.7.2007 11:23:43
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka v sanolaborju mas eno tooook hudo.. navlazi in grozno lepo disi.. pa se natur je.. pa se parfuma ne rabis, ker oddaja tooook lep vonj.. ciiiist zares!! edin ne vem zdele kako tocno se ji rece, ker je nimam pr seb.. ampak ce gres v stacuno in ji reces, da bi kremo za roke, ki full lepo disi, bo ona ze vedla.. taka bela tuba je, pa nek roza kvadratek v katerem pise ime.. zlooo priporocam to bo najbrž Dr. Hauschka?
|
|
|
|
RE: Dobra krema za roke 26.7.2007 13:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Garnier rdeča je ful fajn za roke
|
|
|
|
RE: Dobra krema za roke 4.8.2007 0:51:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* najboljša in je ne menjam: L'occitane s karitejeviem maslom za suho kožo. se podpisem
|
|
|
|
RE: Dobra krema za roke 4.8.2007 12:56:50
|
|
|
|
frutka_
|
Absolutno EUCERIN in NEUTROGENA! Ni boljših krem za suho kožo na rokah.
|
|
|
|
RE: Dobra krema za roke 4.8.2007 13:12:52
|
|
|
|
Špacka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* najboljša in je ne menjam: L'occitane s karitejeviem maslom za suho kožo. Se strinjam.
|
|
|
|
RE: Dobra krema za roke 4.8.2007 13:13:48
|
|
|
|
klepetka
|
meni oz.mojim rokam pa najbolj odgovarja krema za roke od Kancilje
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?