asso -> RE: Dobra krema za roke (14.7.2007 10:14:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28 jaz mam tko razpokano kožo na rokah sploh pozimi, da mi pomaga samo elcom(ki mi ga predpiše zdravnica).ampak s tem skoz mazat sploh ni uredu.drugače pa linolla (dobiš v lekarni).jst sm zdj noseča in ne smem uporabljati elcoma, ker je pač antibiotik,za tista razpokana mesta uporabljam kamagel, drugače pa linollo f.,je edina ki mi še ublaži srbečico.. lp. Se podpišem. Sicer je res, da se z Elcom ne sme pretiravat. Jaz sem skoraj celo študijo naredila z kremami za roke. Ene so bile v redu, samo premasne, druge za en d***... skratka porabla sem celo premoženje za kreme in na koncu imam od GERLAN Handreme (dobi se v Sanolaborjih, tudi nekaterih Lekarnah) in ta je res v redu. Predvsem mi je važno to, da čez dan ko namažem hitro vpije in ni potem mastna. Kar mi je bilo s kremo za roke od Justa - to uporabljam zvečer preden grem spat. Pa tudi kar v redu je krema od Justa za noge Pedicream, ampak le pred spanjem ker je precej mastna. Včasih je bila ena Krkina krema res zakon, vendar jo ne proizvajajo več. Bila je naravna, hitro je vpila, pustila je en sloj gor - tudi po umivanju je ostalo malo gor in bila predvsem zelo učinkovita. To je bila Decumil. Ko so to nehali proizvajat sem poiskusila cel kup krem za nadomestek te in našla edino podobno Gerlan. Res je pa da takšne zelo suhe roke je potrebno res večkrat dnevno mazat...
|
|
|
|