|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
18.1.2008 21:22:27   
majrim
to glih neuser posted image user posted image user posted image ...ampak traja za več runduser posted image user posted image user posted image ...zgleda,da imam jaz preveč energijeuser posted image ...pa itak sem bla vedno munjena na to hranouser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
18.1.2008 21:23:17   
zrak
user posted image user posted image user posted image user posted image  thaiss... ti si pa tiha voda.... mirna mirna...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
18.1.2008 21:24:13   
majrim
user posted image user posted image user posted image vidim,da me pogrešajo moje babnce iz sosednje sobeuser posted image
hanna1user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
18.1.2008 21:25:08   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

user posted image user posted image user posted image user posted image  thaiss... ti si pa tiha voda.... mirna mirna...

sej veš, tiha voda bregove dereuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
18.1.2008 21:25:53   
hanna1
...user posted image user posted image user posted image sem vedla,da tu gor več poveš ko namuser posted image user posted image user posted image --ne bit hude,ker sem kar tako padla noter,se opravičujem user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
18.1.2008 21:27:04   
thaiss
hanna1 user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
18.1.2008 21:28:02   
zrak
zgleda da imamo zanimivo debato,,, babe kar not uletavajo...

ko se pa pogovarjamo o user posted image  ni nobene

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
18.1.2008 21:29:18   
thaiss
ja zrak, maš prav.... samo melaverde se izogiba debati.... mi fantaziramo on pa hhmmmm??????????'

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
18.1.2008 21:30:41   
hanna1
Super ste,vas večkrat beremuser posted image ,že zarad majrim,ki me je zdej spravla v neroden položaj,pa se skušam izvlečtuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
18.1.2008 21:35:53   
zrak
zdaj bom počasi odpeketala.. ampak ne na wc..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
18.1.2008 21:36:13   
majrim
pa daj ne nori hanna1user posted image user posted image user posted image ...saj veš,da te imam vseenouser posted image user posted image user posted image ..ti si en tak velikuser posted image
...grem punce....je že blo prvo bujenjeuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
18.1.2008 22:10:01   
helenav
in pol pride  helenav in vseeee zamudi.....

ouuuu ma kaj ve se pokličete ko ste on line, da se vedno trofnete??JZ KADARKOLI GREM GOR SEM SAMAuser posted image user posted image user posted image user posted image ...še toplo čežišče sem zapustila, da kaj počvekam z vami in pridem gor in ni nobeeeneeeee

user posted image

user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
18.1.2008 22:19:20   
helenav
user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
18.1.2008 22:30:33   
nektarina
user posted image Madonca ma ste se raspisale....user posted image  ma  kam ste zašle...sem že mislila ,da sem na kakšnem forumu vročih linij...
blagor vam,  jaz  zadnje cajte štrajkam saj  pred kot stavim  vse moje fante spat mi  prvi zaspi  moj dragi. Zakaj pa mislite,da sem vsak večer na RR...user posted image  drugega nimam kaj počet:))) se zezam ni  tako  hudo, nadoknadimo  ob drugih urah

Evo tukaj še en maniak  alla Grande fratello, ma ne vem če letos mi  bo uspoelo  kaj videt prav ob tistih urah ko  kažejo na kratko kaj se je zgodilo imam kažin v hiši. Bo trebalo snemat.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
18.1.2008 23:56:37   
Žana04
Ja, nektarina, tudi jaz sem se že spraševala, ali sem na pravem forumu. user posted image user posted image user posted image  Kaj se dogaja, punce, razganja vas, kot bi bila pomlad...
Naj se pohvalim, da smo nabavili kostume za najina dva razgrajača. Žan bo tiger in boljše, da ne povem za kakšno ceno, Julija bo pa pika poka. Po doooolgem iskanju sem našla rabljen kostum v Ajatutaji za 15 evrčkov. Hotela sem sicer čebelico, bo pa za naslednje leto. Po večini trgovin so me gledali debelo, ker sem spraševala za kostum, namenjen user posted image user posted image  Aja, v Hipermarketu imajo za eno lepo lepe dalmatinčke. Zdijo se mi super za fantke. Mislim, da je bila cena 25,00.
Asso, zakaj te nisem poznala tri leta nazaj, ko sem se matrala s hrano pri Žanu. Očitno sem imela iste težave kot ti z Nastio. Bi bila vsaj vedela, da nisem sama. Koliko zdravja sem si pojedla, ko sem se trudila spraviti v Žana par žlic...user posted image  Sigurno me razumeš. No, pa saj potem vsi zrastejo, ampak ni lahko.
Mela, mislim, da ni variante, da črte postanejo spet bele. Meni se je tudi zgodilo enako pri majčkah, ki imajo kombinacijo bele in druge barve. In mož mi je tudi enkrat tako kot Nektarini obarval cel stroj perila - modro. Vse, vključno z novim modrčkom in tremi gatami. user posted image
O, bašta, zdaj je pa res ura za nehat. Nočko!

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.1.2008 0:10:35   
melaverde
ejlaaaaaa,

ste vse v akciji ?!?! user posted image user posted image user posted image
kakšna vroča debata in jaz jo zamudim user posted image

allora, me je prišla iskat sestra in sem gsm pozabla doma, po kosilu pa smo šli v Familo in do Torri....dokler sem vse pospravla in dala spat Vala pa je že 24 ?!

spisek za v Ikeo ja, po moje ne bo nič ker ne verjamem da bo spravil vse kolege tja...je bil že problem zaradi avta, nihče ni hotel vozit ampak sem rekla naj grejo na štop...jaz avta ne dam !!!!! pustimo se presenetit...

majrim, helenav, austen...se vidimo kaj drugi teden ker grem jutri na tekmo gledat nečakinjo. je začela trenirat odbojko in bo napolnila dvorano samo naša famiglia - vse je povabla user posted image

Veliki brat, meni je ratalo bala...ponavadi gledam prvo puntato in če so kaki zanimivi ljudje in me pritegnejo...

Play kaj ???? ma kaj ste zdaj to pobrale, hinavke nič mi ne poveste....user posted image
meni je prav fanj da vas meče, komaj čakam pomlad in poletje....juhuu

helenav, ma kaj imate vikend na Susaku ???? srečnica....

nič, grem ker se mi ne da govorit sama s sabo... vas pa moram pohvalit, še nikoli niste napisale 3 strani v enem večeru !! user posted image user posted image

lahko noč!!

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.1.2008 11:50:52   
nektarina
Mela.. si bila kasna to noč. Veš, da razumem kako je ko  so naši s kolegi  gostilne  ja, trgovine ne. Nekaj pogledat zažene ne znajo  pokukat  pa v vsako  oštarijo to  pa je zanje zakon. Moj gre jutri  smučat   in jaz ostanem opet sama. MOlim boga ,da bo vsaj vreme in da bom lahko  šla zuser posted image  ven.
JOj Alex mi zdaj nekaj palamudi, je ves rdeč , ker se mantra za kakat.

ŽAna: kje si  videla kostumčke za user posted image  .  Ma nič dragega , ker moram kupit dvojno. Včeraj sem šla v Spar z mojim   in sem gledala  plaščke in neke kapice- vse bolj za deklice. Pa moj palamudi,da tega še ne rabijo in ,da je škoda denarja.  Ne maram  moških  za v ŠOPINg, ne kupim nič.  Sem pa najdla  pižiamice  za 3 eure user posted image user posted image   tako malo,  vzamem števiolko  92  da bo prav tudi  drugo leto in ko pridem domov takoj provam   na Niku.    user posted image  mu je prav.  Številka 92, kaj ni  to za 92 cm???

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
19.1.2008 19:54:21   
majrim
samo da vam zaželim lep vikend!!!!user posted image user posted image user posted image ...čeprav  napoved ni lepa,naj vam nedelja mine z nasmehom na ustihuser posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.1.2008 19:55:44   
helenav
majrim   user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.1.2008 20:02:40   
majrim
te vidim ja,ampak danes pa nisem od volje veš...so stvari,ki bolijo...moram prespat dan in bo boljše..mogoče pa sem smotana in si preveč ženem k srcu vsako stvar,ampak taka pač sem,ko se na človeka navežem...
...uživaš??user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
19.1.2008 20:09:52   
helenav
ma ne bom rekla nič....da ne bo spet kaj narobe....upam le, da res prespiš in boš jutri ko nova...brez zamer..kajti se ne splača..
Kafe pa  kjer koli želiš....meni je vseeno...samo danes je bilo tam tako mokro in vlažno..user posted image user posted image , pa če bi kaj iz megle porosilo, kot včeraj, nam ne bi bilo lušno...pa to in uno in tretje....inšomma..user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.1.2008 20:18:35   
helenav
btw...zdej sem komaj vidla...si ovca po horoskopu , ku jaz.....zastopim vse

user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
19.1.2008 20:27:47   
majrim
pozabi...sem pač taka kot sem in 100x sem že rekla,da me nobena stvra ne bo prizadela,ampak ne gre...sem vseeno človek..ja,sem ovca...ampak včasih preveč čustvena,pa čeprav ni za  videtuser posted image
...nič,šibam pod tuš zdej...pridem pol pogleat,če boš še tu...danes bo verjetno zatišjeuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
19.1.2008 20:39:34   
helenav
Po televiziji ni danes ničuser posted image user posted image , kot nalašč.....mož je očitno pozabu, da ima doma ženo in otrokauser posted image ..on veselo lovi kalamare na Susku in spal bo ko klada danesuser posted image .

Jaz pa se ne premaknem iz računalnika....gledam cene za stolčke za hranjenje in ugotavljam, da ga bom šla kar čez kupit....

melaverde si spraševala če imamo na Susku hišo? Ma ne mi reč, da poznaš kje je ta otok...., ki ponavadi me vsi čudno gledajo, da ki kje je to...itak....ja....kdo bi šel dan danes na otok, kjer ni nobenega...ma praaav NOBENEGA prevoznega sredstva, kjer tetke vsak dan po maši glancajo grobove ( tudi tiste, ki jih njih že čakajo), kjer je vsak drugi človek malo munjen ( parjenje med žlahto) in kjer ob 11 zvečer slišiš samo kako se gonijo mačkeuser posted image user posted image . Meni je super..!!!! Naša žlahta, ne gre prav rada dol..sploh tisti ki imajo otroke..saj se bojijo, da če bi bil kaj narobe, je malo štala za pridet do bolnišnice, saj si vezan na barke ki vozijo na Lošinj in če piha močan veter, te nanka bog ne reši...ma meni je mega in komaj čakam poletje....bom veliko dol....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
19.1.2008 21:33:10   
majrim
in same peščene plaže ,ne??..ufff,ti prav zavidam...ti boš vsaj imela nekaj od poletja.jaz pauser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.