Žana04
|
Ja, nektarina, tudi jaz sem se že spraševala, ali sem na pravem forumu. Kaj se dogaja, punce, razganja vas, kot bi bila pomlad... Naj se pohvalim, da smo nabavili kostume za najina dva razgrajača. Žan bo tiger in boljše, da ne povem za kakšno ceno, Julija bo pa pika poka. Po doooolgem iskanju sem našla rabljen kostum v Ajatutaji za 15 evrčkov. Hotela sem sicer čebelico, bo pa za naslednje leto. Po večini trgovin so me gledali debelo, ker sem spraševala za kostum, namenjen Aja, v Hipermarketu imajo za eno lepo lepe dalmatinčke. Zdijo se mi super za fantke. Mislim, da je bila cena 25,00. Asso, zakaj te nisem poznala tri leta nazaj, ko sem se matrala s hrano pri Žanu. Očitno sem imela iste težave kot ti z Nastio. Bi bila vsaj vedela, da nisem sama. Koliko zdravja sem si pojedla, ko sem se trudila spraviti v Žana par žlic... Sigurno me razumeš. No, pa saj potem vsi zrastejo, ampak ni lahko. Mela, mislim, da ni variante, da črte postanejo spet bele. Meni se je tudi zgodilo enako pri majčkah, ki imajo kombinacijo bele in druge barve. In mož mi je tudi enkrat tako kot Nektarini obarval cel stroj perila - modro. Vse, vključno z novim modrčkom in tremi gatami. O, bašta, zdaj je pa res ura za nehat. Nočko!
|