|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
11.1.2008 8:42:27   
helenav
jutroooo

kaj boste na kavici??? ne vem al naj grem ven al ne v takem vremenu=? Ene se ful branijo takega vremena..ma tudi doma bit zaprt???user posted image user posted image Hm?

ja za rižolino mi je patronažna rekla....zdejpa ne vem..al naj ga zamešam z umetnim mlekom ( če bo sploh hotela) ali unega z vodo..
Če grem ven, grem v DM po špežouser posted image .

Noč je bila najprej super..od 8h do 1 in pol do 5..pol pa na vsako uro krčevit jok..pestvanje in crtanje na joški na eno uro..ob 8h sem pa vstala...tako, da ta zadnja runda me je malo usekala po glavi....ne vem ve, ampak jaz se zjutraj bolje počutim, ko mi rogovili celo noč inme potem pusti zadnjo rudno malo odspat, kot pa to sračkanje tik pred jutromuser posted image user posted image .

grem se zrihtat in naredit kompotkauser posted image user posted image danes dobi sokec na žličko..me prav zanima kako bo...

Enejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
11.1.2008 8:45:36   
dskubin
jaz in thaiss že v akciji,ostale pa
user posted image user posted image user posted image
Jaz sploh spat nisem šla, uke mam ku kitajci, samo da jih krasijo ene špljive spodaj user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
11.1.2008 9:11:40   
Žana04
Jutro!

Majrim, Helenav, pa kam sta zbežali?! Par minut, da preberem za nazaj, pa vaju že ni več...
Helenav, vidim, da sva v podobni situaciji kar se tiče spanja. Pa še katera bi se našla, ne? Kaj se dogaja tem pupikam user posted image , pravijo, da so bolj pridne in manj občutljive kot fantki... Mah user posted image
Sibil, zate ena velika user posted image , da se vse čimprej uredi. Pridejo obdobja, ko gre vse narobe, prej ali slej pa se vse uredi.
Vražek mali...od vseh stvari, ki so v dnevni sobi, jo prav roža v kotu muči... Grem, da se Julija ne bo šla vrtnarjenjauser posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
11.1.2008 9:16:18   
melaverde
jutrooo

ma tudi jaz sem tukaj čeprav skrokana...Val je ob 1h začel tako kašljat in se ni znal in mogel izkašljat do 2h, vse je pobruhal, se davil in od napenjanja pokakal ?! ma tako se mi je smilil, skoraj uke so mi skočle ven...

kaj mu lahko dam za ta kšelj ?! ki P mi ni dala nič ker je kao še premajhen ?! user posted image

dskubin, ma kakšen naraven humorist si ti... user posted image user posted image

helena v, meni je Rončevič rekla naj ob megli ne hodimo ven ker se vsi bacili in nesnaga zadržujejo nizko...

H&M, jupiiiii...bom začela šparat user posted image  majrim, ja od kje denar, ne ješ pa je... user posted image

ENEI, AMORE MIOOOO....TANTI AUGURIIII !!!!

user posted image

nektarina, kje si danes, da mi poveš če mislim pravo ?!?!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
11.1.2008 9:49:21   
dskubin
V LJ
meni je Rončevič rekla naj ob megli ne hodimo ven ker se vsi bacili in nesnaga zadržujejo nizko...
bi bla verjetno hitro ob job. Kaj boš pol leta v stanovanju?

Ne vem no, meni so take izjave za bob leta.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
11.1.2008 10:25:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

imate prav ga. Srček, lahko bi tudi jaz rišla v Portorož ampak si po pravici povedano še vedno ne upam. Val na dolge razdalje v  avtu še vedno joče... in zdaj da se vozim pol ure, vmes 6x vstavim...pa v Izoli je tako lepo in take fejst vozičkarce !! user posted image

Mela, potem pa moram res jaz priti bližje, Žan še do štajerske ne pisne v avtuuser posted image . Za kašelj sem jaz dobila Sinecod od P ko je bil star 2 meseca in sicer 2x po 5 kapljic in je zelo hitro pomagalo. Dobiš pa jih brez recepta. Ker je večji, mu lahko daš 10 kapljic.

Thaiss, v Millerju imajo Milumil z okusom vanilije. In še v akciji je.

Neposredna povezava do sporočila: 2131
11.1.2008 11:29:51   
melaverde
dskubin, ma ti dam popolnoma prav...že poleti nam je rekla, da zaradi vnetega učka ne smemo po soncu in vetru - poleti brez sonca ????
samo veš kako mi je, da grem zdaj proti njenim besedam in se stanje poslabša, si bom trkala na vest do onemogčlosti....user posted image

ga.Srček, pa smo spet tam - tej P si preveč nasprotujejo in kako naj jaz zdaj sama presodim, če mi P ki naj bi ji zaupala reče, da je premajhen za karkoli...upam, da bom pri drugem bolj samozavestna user posted image

srečnica - glede vožnje v avtu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
11.1.2008 12:18:44   
nektarina
Meni je tudi P rekla, da se kašelj pozdravi sam. Pred dvema meseca  sta oba fantka imela kašelj in ke po 2 tednih ni bilo nič boljše sem poslala mojega v lekarno kjer so mu dali SInecod, res je pomagal. Lažje so  zakašljali in hitro se je pozdravilo. Zdaj mi pa ALex opet kašlja in to noč je  celo urco kašljal dokler  mu nisem data malo soka in ga stavila v najino posteljo spat. Ker  vidim ,da ni nič boljše bom opet poslala mojega po Sinecod kapljice.

Neposredna povezava do sporočila: 2133
11.1.2008 12:34:59   
nektarina
Mela: ja tista sem bila jaz.  Ponavadi te prepoznam po Valu-u(  samo on ima take goste lase) ali  po tvojem dragemu.Vedla sem ,da si ti a kaj ko te osebno ne poznam. V Okaidiju pa je bilo malo izbire glede tega, da  vzamem vedno 2 ista artikla in na razprodajah se težko najde pa še cene so bile vrtoglave. najdla sem 2 isti kapici pa 2 srajčki znižani za 50 %.
DAnes mi pa Alex teži.

NAVT: zadnji hofferjevi bodiji so res raztegljivi ampak glede tega da moji hitro rastejo mi pridejo prav, pa še lažje jih oblečem. pa tudi cenovno

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
11.1.2008 13:25:39   
dskubin
samo veš kako mi je, da grem zdaj proti njenim besedam

Sej te popolnoma štekam, ko gre za naše otroke tudi jaz nisem dovolj pametna. Ne štekam pa P. Lahko bi se drugače izrazila - npr.: Verjetno je boljš, da ste v slabem vremenu doma - ti bi pa presodla kdaj je to slabo vreme. Za ene pač nikoli, za njo pa očitno celo leto. Najboljš, da se ji naseliš v ordinacijo, k skoz je neki: al sonce, al megla, al veter, al dež,.. user posted image

Ne skrbi, prd drugem pol manj kompliciraš, pr tretjem skor nič, četrtega verjetno sploh ne veš, da ga maš user posted image Moja svakinja zdej pr drugi (4 leta razlike) ne more in ne more dočakat, da bo mela tamala 4 mesce in ji začne dajat jest. Ji je dala za probat kar pri komaj 3h in veste kaj japke popražene na maslu. Sm jo spomnila, do kdaj ne sme mlečnih izdelkov pa jo je skor kap. Je že pozabla, knjigo si je prpravla, da bo prebrala kako začet, samo ni se je še lotla brat, k je tamala itak še premajhna - a dala ji je pa za jest japke, ki jih je naredila za sebe user posted image . pa bo tamala glih tko preživela, upamo, da brez alergij ipd.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 2135
11.1.2008 13:25:53   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ASSO če jih imajo mi prosim, prosim vzami! Pošljem denar po Zrakuuser posted image

Če jih bodo imeli ti bom vzela. Denar po Zraku pa ne vem, če je glih siguren. Pomoje boš prej to naredila osebno. Če ne drugo, če bo šlo po Zraku bomo zboleli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne, ne se hecam. Se bomo že kasneje pomenli kako in kaj z denarjem, sej ni panike.

Po tej ceni po moje se bo dalo dobit, ker je akcija skoraj začela, če ne bom prej dobila po tej ceni, kjer je akcija že proti koncu...

user posted image

Mene me ne bojouser posted image  glede cen... Imam že vse prej preštudirano preden grem v nakupuser posted image

Verjetno iz slike ne boš kaj dosti videla ampak so tle enake kot na tistem prej samo za ceno 5,99€, ampak je že akcija od decembra tako, da... no bom vzela ceneje, če bodo, če ne pa dražje.

Potem pa bodo trgovci rekli, da ne dvigujejo svoje maržeuser posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
11.1.2008 13:31:39   
majrim
asso...jaz bi te pa prosla za kekse..plasmon...če lahko,če ne,ni problem...user posted image ...grem pogledat zakaj noče zaspat...user posted image ...kar klepeta in klepeta ta vrag maliuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
11.1.2008 13:38:15   
melaverde
nektarina, o čaki drugič te napadem !!! user posted image  sej se spremljamo že od nosečnosti, sem pa bila sigurna da si imela rok za mano ker nisi nikoli imela trebuha ?! user posted image  zdaj pa mi poveš da imaš dva???????????????? ma kje si jih skrivala?? pa tudi shujšala si ful hitro...srečnica !!
moj mož te tudi pozna na videz ampak se ne spomnim če iz šole ali ko ste hodili ven (ki zdaj kao ne gre user posted image ) ma kje pa stanujete ???

ja v Okaidiju so dajale na stran in pol na koncu so police prazne...

ma odpravi se v H&M -100x bolj se splača cenovno in tudi lepše, bolj frajerske stvari imajo !!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
11.1.2008 13:39:45   
melaverde
majrim, si že doma?? ma ste našle pot domov ?? tukaj je taka megla, da niti delavcev pred hišo ne vidim....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2139
11.1.2008 13:46:05   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

asso...jaz bi te pa prosla za kekse..plasmon...če lahko,če ne,ni problem...user posted image ...grem pogledat zakaj noče zaspat...user posted image ...kar klepeta in klepeta ta vrag maliuser posted image

Ja, ja ni problema, sej imam velik avto in zame nimam cele špeže (ponavadi prideva s sestro domov tako, da nam še iz avta kaj štrči). Bom vse predala Zraku pa vam bom raztalala.
Če bodo jih seveda še imeli.
Mi ni problema naredit usluge, če lahko...

Zrak a ti rabiš Plasmon ali ne (mogoče samo eno škatlo - bom jaz ta drugo?)? Aja, zdej sem si spomnila. Daj v priliki mi prosim naroči uno kremo za noge od Justa, ker mi je kul še za roke... 3

Mela jaz pa v H&M ne dobim ne vem kaj. No do enega leta sem res dobila ful lepih stvari in poceni, ampak za večjeuser posted image  jaz ne dobim, mogoče za fante se več dobi. Meni je super Idexe za moji pupi...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
11.1.2008 13:54:31   
majrim
zrakkkkkkkk....kaj ti poznaš koga,ki prodaja to kozmetiko od justa???user posted image user posted image user posted image user posted image
mela....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....da boš boljše volje...za energijo...pa naj te user posted image  pocarta zdej čez vikend...
asso-...hvala tiuser posted image .....jaz ne grem čez...dokler me je oče vozil še,sama pa ne gremuser posted image
žanao4..zakaj si prinesla dež??....se hecam dejuser posted image ...samo škoda...je pa kar teklo z vozička,ko sem se parkirala v veži...matr...ah,vse morajo spprobat ti naši otroci,da bodo vedli, da ni življenje idealnouser posted image
...nič.,grem kej zlikat...je tišina v hišiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
11.1.2008 13:57:59   
majrim
mela...megle ni,je bolj visoko,je pa tako kislouser posted image user posted image user posted image ...fujjjjjjjjjjjjjjjjjj....sem komaj čakala vikend,da bova z user posted image  uživala dva dni,pa evo ti ga nauser posted image ...spet je napovedanuser posted image ...jutri sem se napovedala na kosilo k mami,v nedeljo pa ...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
11.1.2008 14:10:00   
Žana04
Oj,

ne morem verjeti, da sem danes že drugič na RR. To se pa pri nas ne zgodi vsak dan...user posted image  Hotela sem preveriti, če ste vse, ki ste bile dopoldne v Izoli, srečno prišle domov s svojimi otročki - bolj ali manj suhi. Thaiss in Zrak, prav težko vas je bilo pustiti na dežju. Najrajši bi bila ostala z vami - iz solidarnosti... Upam, da se Matia ni preveč zmočil.
Majrim, Austen, kaj pa z vama in z vajinima pupikama?
Mela, glede kašlja je tudi nam dr. Rončevič rekla, da ne priporoča kakšnega sirupa. Mnenja P so res različna, jaz osebno upoštevam mnenje bolj "previdnih" P. Zadnjič sem naprimer klicala dr. Bemovo, ki je nadomeščala našo, pa mi je rekla naj grem po Operil P (P naj bi pomenilo, da so za otroke) kapljice za nosek. V lekarni je mož povedal, koliko je Julija stara, in mu jih je odsvetovala, prav tako se spomnim, da mi je dr. Rončevič že enkrat omenila, da niso priporočljive pred enim letom. In isto je za vsako zdravilo - verjetno marsikdaj ne poznajo stranskih učinkov, vendar svetujejo po lastnih presoji, glede na sestavine zdravila.
Uživajte, upajmo, da bo čez vikend malo več sonca.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
11.1.2008 14:17:44   
Žana04
Majrim, si me prehitela. Obljubim, da drugič pripeljem sonce, in to kakšno... Še želeli si boste user posted image  v Izoli.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
11.1.2008 14:27:00   
dskubin
Obljubim, da drugič pripeljem sonce, in to kakšno

A jutri? user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
11.1.2008 14:50:27   
melaverde
majrim, hvala...sej nisem slabe volje...mogoče se edino med ljudmi ne bom znala več obnašat, ma ni hudega... user posted image  glede justa, prodaja tudi sodelavka od mojega moža...

kaj se je zgodilo na sprehodu?? kaj sem zamudila???

žana, ma kaj vedno se vam prhlad sam pozdravi??? ma če mi je rekla, da je potrebno pazit da ne gre naprej naprej na pljuča ?? kako pa?????
joj, danes mu tako hropi noter....

asso, za naprej res ne vem ampak za enkrat mi je H&M super !!user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
11.1.2008 14:54:31   
helenav
tudi nas je dežek pregnal iz kavice..in pol gasa domov....Klara je pa celo pot gledala, je pa bila tiho, hvala bogu....user posted image user posted image

majrim nov avatar:-)))))))

mela kako je Val? Jaz nosim z seboj drobižek za kapico in od kar sme ga pripravla, te več ni k nam....naj ga dam stran, ki je porta šfiga:-))))))

Vreme je ena driskica...otroci driskica, mama je driskica.....jaz bi burjo in sonce!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
11.1.2008 15:06:22   
memole
Pozdravljene!

Lepo da ste bile na sprehodu pa upam da vas dež ni preveč zmočil!
Sicer pa rožice je treba zalivat da zrastejo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla zjutraj v Kopru sem mogla it na davčno še prej sem pa Laro v vrtec peljala,pa robo obesila in suho pobrala preden je pa prišla Lara domov sem še posesala!
Kosilo se tudi kuha bo piščančja obara!

Dskubin naša je med poletje tu pa tam kdaj prašala za lulat za kakat pa nikoli!
Tako da smo bli mogoče kdaj pa kdaj dobro urco do urco in pol čez dan brez plenice!
Za kakat je prašala takrat ko se je že v plenico pokakala!
Letos poleti bomo pa malo bolj intenzivno in jo meli vs čas brez plenice čez dan zvečer ji jo bomo pa dali nazaj!
Upam da nam bo uspelo odstranit plenico!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 2148
11.1.2008 15:10:44   
tejčica
Jaz danes šibam z malima dvema k mojim na Gorenjsko. Sem probala pokat skupaj z malim, ma jaz sem dajala v potovalko on pa ven.user posted image  Čakam da moj pride, da spakiram do konca, pol pa šibamooooooo.user posted image

Lepo vikend. Pa pa.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
11.1.2008 16:04:40   
thaiss
Današnji sprehod je bil kratek in moker!!! Matia je na koncu od hudega zaspal, povlekel eno urco in zdej spet spi. Ga tako matrajo zgornji zobki pa dlesni ima otečena,kosila sploh ni probal. Skos neki jokcauser posted image
A katera ve kako se kličejo homeopatske svečke za izraščanje zobkov??!!

IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ASSO če jih imajo mi prosim, prosim vzami! Pošljem denar po Zrakuuser posted image

Denar po Zraku pa ne vem, če je glih siguren. hahhhaahhhauser posted image user posted image user posted image
Verjetno iz slike ne boš kaj dosti videla ampak so tle enake kot na tistem prej samo za ceno 5,99€, ampak je že akcija od decembra tako, da... no bom vzela ceneje, če bodo, če ne pa dražje.

vzami te ki dobiš, pa prosim še eno pakungo Plasmonov!! Ti častim kafe ob priliki!!!

majrim user posted image  user posted image  nov avatar

Melaverde vaju pogrešamo user posted image user posted image user posted image

Tejčica uživaj!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.