|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
10.1.2008 16:38:49   
thaiss
Pozdravček,

Matia že od 14.40 pančka, jaz sem si pa zraven njega eno kitico privoščlauser posted image
Zjuraj sva šla v RA, dr. ga je zelo pohvalla,NFT ne potrebuje več, čez tri mesce pa mamo kontrolo.Naše nove mere pri 10,5 m  9.850 /78 / 44
Sibil user posted image  da je Lukas boljši!! Kaj ste rešli na pregledu??

IZVIRNO SPOROČILO: asso
Da te malo popravimuser posted image user posted image  piše se Nastii (sej si si tudi ti z Eneiem zakomplicirala življenje user posted image user posted image user posted image user posted image )

user posted image  user posted image  jaz pa z Matio!!

nektarina lepa fotka tvojih fantkov!

mela za Vala user posted image

Tejčica..koliko zob pa že ima Matia??

ops, verjetno si mene spraševala ne Tejčico user posted image  Matia ima tri zobke, Vid od Tejčice pa že kaj večuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
10.1.2008 18:21:57   
Sibil_
Čer!

Joooj sem slabe volje zdej....grrrr danes je dan za pozabit.

Kot prvo sem dobila mail da nisem sprejeta v eno službo, ki sem jo fiul hotela (in imela veze in vse).user posted image

Potem sem šla z Lukasom na pregled in tam je itak da začel spet dobivat vročino.Pa ga je pregledala in ima motne bobniče, tako da morava na kontrolo v Portorož, če nima razlite tekočine v ušesku.In za vrhunec me je itak tam pred zdravnico pobruhala-in pol sem vsa smrdeča šla domov in klela vse po vrsti.Aja pa še za vrtec je rekla da ne ve kako bo, da bo verjetno skozi bolan.MA shit nooo...user posted image

Tako da sem prav žalostna danes.Mah...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
10.1.2008 18:32:49   
dskubin
Joj Sibil, držimo pesti, da se vse najboljše izteče. user posted image za Lukasa. A Patrik je pa zdrav zdej?

Matia user posted image za zobek, za mere, za napredek, ma za vse.

nektarina - ti maš pa tudi orjake. Naša bo zdej zdej 10 mescev stara, pa bi mogla met 3 take manekenke, da bi šišale tvoje 2 korenjaka user posted image

majrim - mene pa noben od otrok ni grizel (no, vsak ene 2x sta preverla situacijo user posted image ). Ne daj se, kr reči ji jezno, da ne sme, tudi če se potem malo užali. Bo že skapirala. K če ne hudo tebi, ko dobi ene 8 zob, ti bo kaj stran odgrizla.

memole - tvoja je pa glih mesec starejša od našega prestolonaslednika. A je že brez plenic?

tejčica - a ste spali al ste meli nočne arije?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
10.1.2008 20:09:03   
helenav
čer

miška spi.....

jutri pa bo zjutraj dobila malo soka od kompotka....Patronažna, mi ni povedala nič novega kar ne bi vedela, tako, da sedaj ko je potrdila moje name.,samo še go go go....sicer je rekla, naj grem kupit strgalnik za jabolko....ma jaz bom kar kompotek delala in postopoma ji dajala vsak dan malo bolj gosto....ko osvoji jabolko..bom šla nazelenjavco...potem pa izmenično...zvečer/pozno popoldne pa bo dobila rižolino....

jutri bo baje dežuser posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
10.1.2008 20:22:30   
majrim
pa kakšen strgalnik dej...uno iz kompota ji speštaj,pa jeuser posted image ...kako je Neža danes zmazala brokoli...sem ji nafilala mleka notuser posted image  in itak je dišalo po meniuser posted image  in je vse počistlauser posted image ...kar daj  marš zdej helena...a ti je ona rekla za rižolino al kaj??
...nič,grem gledat trenja...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
10.1.2008 20:47:25   
memole
Čer čveke!

Kako ste?

Tamala spi moj pa tudi je še vročino fasal!user posted image

Sibil upam in držim pesti da bo z Lukasom kmalu bolje!

Dskubin naša je še zmeraj v plenicah!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
10.1.2008 20:47:27   
melaverde
ejla,

danes nimamo vročine !! juhu...čeprav bomo vidli kako bo ponoči (držite pesti)

helenav, ma s čim ji boš naredila rižolino? adaptiranim mlekom, torej nam ne pride v poštev... user posted image  je pa izgubil apetit zadnje dni, edino sadje poje z guštom in že dva dni je dobil pol kivija....
jaz tudi nisem uporabljala strgalnika oz. ga še vedno ne, pretlačim z vilico in vija...

poglejte nas, smo bubani, ma nasmeh nam ne uide user posted image
user posted image

thaiss, tista tvoja kolegica je fenomenalna !!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
10.1.2008 20:54:02   
Anonimen
Ja ja, Melaverde, tukaj pa imaš prav, še sem ti dolžna kave v Izoli. Čeprav lahko tudi v Portorožu, tam sem vsak dan ti pa se pripelješ samo malo dljeuser posted image . A 7 mesecev je že minilo.....pa meni se zdi da si mi šele posala kako je bilo v P....

Nektarina, prava srčka stauser posted image . Kdaj so zobki pa je dedno, tako da malo povprašaj svojo mami in taščo.

Majrim, kaj pa komentar na slikeuser posted image . Drugače pa je meni spanje hobiuser posted image .

(odgovor članu melaverde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
10.1.2008 21:15:29   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
tejčica - a ste spali al ste meli nočne arije?

user posted image  Naš Kiko je priden ptiček in nam je ponoči dal mir. No, vsaj v sobe ga ni bilo slišat, tako da user posted image . Taja je pa tolk navdušena, da najraje še v vrtec ne bi šla.
Thaiss, super da ste na pregledu dobro opravili. Bravo Matia!user posted image

Sibil, user posted image  za Lukasa.
Nektarina, luštna sta tvoja fanta.user posted image

Melaverde, super da je Val že brez vročine. user posted image slikica.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
10.1.2008 21:32:14   
melaverde
imate prav ga. Srček, lahko bi tudi jaz rišla v Portorož ampak si po pravici povedano še vedno ne upam. Val na dolge razdalje v  avtu še vedno joče... in zdaj da se vozim pol ure, vmes 6x vstavim...pa v Izoli je tako lepo in take fejst vozičkarce !! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
10.1.2008 21:34:29   
thaiss
Tejčica vidim da je pri vas kr pestro, a nima Taja že zajčka pa kužka???

Sibil  po čem pa P sklepa da bo Lukas v vrtcu skos bolan?? A ga boš zdej sploh dala???
Aja, pa žal za službo, jaz sem tudi naredila velik korak in zavrnila pogodbo tko da bom kmalu brezposelnauser posted image !!!

rižolino- saj lahko naredite unega Milupinega z vodo??!!
helenav kaj si dobila mleko z vanilijo??
Val lepi lepi fantek, zdej se samo še pozdravi da gremo pohajat!!!!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
10.1.2008 21:51:16   
nektarina
 Hvala punce, zdaj so še večji moži. Prej sem ugotavljala, da vsi bodiji so premajhni.

Mela:user posted image  ma tvoj Val je tudi velik, pa kakšne  lepe laske ima, kot velik mož. Kaj takega pa še nisem videla. Se pa na sliki vidi po učkah , da je bil  bolan, moj Alex je bil tudi tak. Zdaj je OK. Preko RR sem zasledila ,da si Iz Šmarij. A si mogoče hodila k Lovšinu?

SIbil:  jutri  bo že  boljši dan. user posted image user posted image

Thaiss: ja malo sem pomečala,  čestitke user posted image

Majrim: user posted image žal sem mleko izgubila po 3 mesecih. ZA dva ni bilo dovolj , pa sem morala dodajat, navadila sta se na flašo. Zame je bil pravi šok,  fizično in psihično.  Meni je mleko špricalo oni pa so protestirali. En cajt sem si ga izčpavala  ampak proizvodnja je vedno manj delala.

Ja Srček  jaz sem zobke  dobila  bolj kasno ampak so bili  drugi cajti

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
10.1.2008 22:01:30   
zrak
Ma jojjjj tolko sem napisala.. pa me je ven vrglo.. uffaa

Allora:

Asso:  ja mi smo si zakomplicirali s i-ji… še dobro, da nam je Thaiss poslala sklanjatve..
Glede bolezni pa smo mi uni , ki portajo jela.. dva dni predno smo bli pri vas, smo bli pri Meli in glej ga zlomka.. Val je zbolelll.. zdaj pa nas ne bo noben hotu

Vaaalll, miška moja, ke lep si na slikici.. pozdravi se hitro..

Thaiss – Matia.. čestitke za zobek in da ste dobro rešli v Ra.. tiste druge kratice pa nisem razumela (sem unpo štupida).

Helenav .. ne preveč pasirat.. ker  s tem si samo zakompliciraš življenje v prihodnosti.. samo z vilico pretlači..

Rižolino pa se lahko kupi tudi tisti, ki se meša z vodo.. Jaz sem zmešala z zelenjavo..

Danes pa se mi ne mudi na kavč.. sem sama

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
10.1.2008 22:04:01   
thaiss
Oj zrak, kje maš dragega da si sama????

IZVIRNO SPOROČILO: zrak
.. tiste druge kratice pa nisem razumela (sem unpo štupida).

a tega nisi razumelA NFT - NEVROFIZIOTERAPIJA

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
10.1.2008 22:17:19   
thaiss
ASSO- sem pogledala malo offetre od IperCoop, pa me zanima če je to končna cena al je tudi tuki še davek??? Me pa mikajo tej robčki od Pampersa 432kom za 6,9€ ?!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
10.1.2008 22:18:12   
melaverde
jaz ne morem več !!!!!!!! od 21h mu hodim dajat dudo v usta, ga pokrivam in pojem...on pa tuliiiiii. mi sa da se je začelo . uveljavljanje svoje volje user posted image

zrak, kje je M ??? žura a ?! user posted image

nektarina, prav imaš...ne mi rečt, da se poznava ????? laski pa so po očetu, čeprav je barva na žalost moja...je pa bil že 3x postrižen user posted image  zdaj puščamo dolge..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
10.1.2008 22:20:23   
thaiss
O boga mela, Val kr ustraja user posted image

evo še malo za špendavat:
http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_5319.htm

http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_5317.htm

< Sporočilo je popravil thaiss -- 10.1.2008 22:21:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2092
10.1.2008 22:22:31   
dskubin
Prej sem ugotavljala, da vsi bodiji so premajhni.

Od ponedeljka http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_5319.htm user posted image

naša je še zmeraj v plenicah

Sej je naš tudi. Sm vprašala zato, k sta približno isto stara. In naš je prejšnji teden izrazil željo, da bi bil brez plenice. Pa nam ne gre glih ne vem kako dobro (vsaj meni se zdi), al pa se ne znamo pravilno lotit stvari. V glavnem, pol dneva je suh, ptem pa lahko v 3 urah 5x preoblačimo. Mislim, jaz ne vem kaj nardit, al ga pustit in vztrajat še nekaj časa tko, al mu dat plenico nazaj.

Mi je pa zelo žal, da nismo poleti vztrajali, ker je lepo lulal in kakal v kahlico, samo ni pa vprašal sam, ampak smo ga mi dajali. Samo smo glih dobili Diti in se nam, po pravici povedano, ni dalo ukvarjat še s tem in preoblačenjem in to, Pa se mi zdi, da mu je ful bolj šlo, kot zdej. Ah, verjetno se bomo trudli še kak teden, pol pa pavza do poletja.

strgalo - jaz pa imam eno plastično, sem ga kupla čez za 1 euro. Mi je blo fajn za Draža, k lahko daš sveže sadje (mislim, kuhane japke so kr neki). Diti pa itak ni marala ne kuhanga, ne pečenga in ne surovega. Zdej ji dam pa kr celo japko v roke, pa gloda user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
10.1.2008 22:29:31   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Tejčica vidim da je pri vas kr pestro, a nima Taja že zajčka pa kužka???

Ja, za direndaj že skrbita kuža in muca. Zajček je ratal napadalen in smo ga dali v večjo družbo zajcev, želve in ribic pa ni več. To pa mislim da je vse.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
10.1.2008 22:35:50   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
To pa mislim da je vse.user posted image

... ja, dokler si Taja spet ne omisli kake nove živalce. Kdaj mate zobarja, ponavadi takrat obljubljate user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
10.1.2008 22:40:07   
melaverde
tejčica, pišuka imaš res številčno družino !! user posted image  mi imamo samo zlato ribico ki boga dobi za jest kadar se kdo spomni nanjo... ribe v ribniku pa so zakon, ne vprašajo nič !! user posted image

thaiss, sem cedla ...je v moji postelji user posted image  ma se mi zdi da po  enournem jokanju ne bom dosegla nič če vstrajam.... razen vročine od joka...
jaz grem tudi v Hoffer - iammo že njihove bodyje in so super !!!! Val nosi še vedno 68 user posted image

zrak, kaj zdaj...si zalutala na forum samskih ??? user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
10.1.2008 22:40:12   
zrak
ja Mela M je nekje v tvojih krajih.. upam, da boš danes kej spala..pa Val tudi

Thaiss ja to nisem vedla kaj pomeni..boš jutri v IZ??

Se pravi v ponedeljek v Hoffer po bodije..sam so s kratkimi rokavi.. Kolko velike naj kupim, da bodo poleti ok?? Kašno 80 ali celo več?? Če imamo zdaj 74 pa jih komaj zapnem???

Neposredna povezava do sporočila: 2097
10.1.2008 22:40:42   
tejčica
user posted image  Ne klič hudiča! Zobar je naslednji teden, ampak brez živali...upamuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
10.1.2008 22:43:02   
zrak
haha mela.. sem na low bttery in se mi ne da po polnilec. tako bom tukaj dokler me ne ugasne

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
10.1.2008 22:43:14   
tejčica
Jest mam tud plan it v pon v Hofer po bodije, žabice, pižamce tut rabmo... Bodije imamo pa mi sedaj kratek rokav za pod dolgo majčko. Se mi zdi da sam dolg bodi mu je premalo, dolg bodi in dolga majčka pa preveč.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.