asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma za sirup si prej vprašala P ali si kar sama ????jaz imam občutek, da me bo P odslovila že po telefonu ker je kao ful viroz... Čaki malo, a nimaš ti Rončevič Če je tako mislim, da te ne bo kar odslovila. Jaz sem včeraj poklicala za Nastio in ji povedala, da ima pač vročino, da ne kličem sicer za to, ampak, da mi odpre bolniško in je rekla, da če danes ne bo boljše (z vročino), da jo pokličem in se pridemo pokazat Meni pa se ne da hodit tja... Za sirupe in podobne homeopatske zadeve ni potrebno, da ti pediater reče. Jaz grem kar čez v lekarno, povem zadevo, starost in mi kar dajo... IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Asso-kam greš v soboto v udine?In seveda-kako založen je tam Hm?Mene namreč tudi ful mika it tja, sem resno razmišljala.Aja-mi lahko prosim napišeš katere trgovine so vse v tej Cittafiera-saj greš tja, ne?No, jaz bi vsekakor šla do Hm, pol pa ne vem še kaj je tam.Pa kam greš po Plasmon piškote-je kak market tipo Coop al kaj tam? Ja, upam, da bom šla. Ponavadi greva vedno s sestro, zdej pa je ona zasedena, potem pa jaz tako, da pred 23. nama ne znese. Tako, da sem na koncu študirala, da bom se kar sama odpravla. Jaz imam prav itinerar. Najprej grem v Cittafiera in obdelam vse trgovine. H&M je dokaj založen no, vendar meni ni glih všeč njihova roba (izgled), no za mičkene sem še kaj dobila, sedaj za Nastio pa mi je vse nek kič... Mislim, pa da sem še vedno z nečim šla ven. Potem grem v Iper - supermarket, kjer nakupim pol špeže (gledam že prej akcije na internetu) in potem grem proti Careffouru (bivši Berlusconi), kjer grem večina samo v ta Careffour (supermarket tipo Coop, samo ogromen) in spet kupujem že po naprej sestavljenem seznamu (akcije na internetu), potem grem na zadnje še v Metro (grosistična trgovina), kjer imajo večina za gostince in še tu kaj nakupim in grem počasi ob 19. uri domov... No, včasih, če kaj rabim zavijem še v Chicco ali pa kakšno drugo trgovino, odvisno od potreb. V enem od teh marketov kupim tudi Plasmon piškote, še posebno, če so v akciji. Zdej mislim, da so v akciji v Iperju za enih 5€ kilo, drugače pride ta škatla malo manj kot 7€. Aja, pa še trgovine (zame zanimive): Prenatal, Idexe, H&M, Benetton (ne grem), Oviesse (tudi poredko grem), Iana, Intersport, Idexe, Etam, TellyWeil (al kako za boga se napiše), Co.Import (trgovina z razno (Kitajsko ) robo, kej za hišo se dobi), Geox, Scarpe&Scarpe... pa še kakšno sem najbrž ispustila... sej tu porabim cca. ene 4 ure... Evo pa še www-ji trgovin: Carrefour, Cittafiera; Metro; Iper Evo mojo zgodbo Zdej namesto, da kaj po hiši naredim, ko obe spita tu gor visim pa še za Lekadol nimam časa, ker me boli glava... grem kaj delat... UŽIVAJTE
< Sporočilo je popravil asso -- 9.1.2008 8:30:53 >