|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
7.1.2008 21:08:31   
melaverde
ma v Adessi sem gledala do 12 mesecev in je že ful razbrano, ampak ful banalne cene...pail 4 eur (ali 5 user posted image , zdaj se ne spomnim več), kakšna majčka in luškane bundice ampak nimam ideje za kopovat za naslednjo zimo...glede velikosti mislim

jaz bolj ciljam na čeveljčke ker ne more bit Val bos do poletja...kaj res otroški čevlji niso znižani ???????????

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
7.1.2008 21:10:47   
tejčica
Mi mormo tut še drevešček podret. Jest po en stran komaj čakam, ker mi pol ne bo treba skoz merkat in stajice predenj nastavljat, da Vid ne naredi razura. Ma ga mika ta drevešček non stop.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
7.1.2008 21:13:38   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
...kaj res otroški čevlji niso znižani ???????????

Kakor kje. Ciciban ima običajno samo kake stare modele znižane, kako je letos ne vem. Pami oz. La scarpa, Kopitarna pa imajo običajno popust na vse. Morem jaz tudi za Vida še ene kupit. Ima ful visok nart in mu redkokatere odgovarjajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1953
7.1.2008 21:15:51   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

...kaj res otroški čevlji niso znižani ???????????

Kakor kje. Ciciban ima običajno samo kake stare modele znižane, kako je letos ne vem. Pami oz. La scarpa pa ima običajno popust na vse.

ma so tej čevlji dobri??? sej vem sem prebrala že vse živo o čevljih...bom vprašala če si z njimi zadovoljna ?? user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
7.1.2008 21:29:48   
tejčica
Taji sem kar dosti čevljev kupila tam, pa res nimam pripomb. Itak da vsak par res ni glih super, ampak pogledaš da so usnjeni, mehek podplat, pa cena je tudi sprejemljiva.

Neposredna povezava do sporočila: 1955
7.1.2008 21:32:13   
thaiss
Matia je zaspal, danes brez problema (beri-pohajanja po postelji) in upam da bo dddooollllllllllgaaaaa noč!!
Val------>>>
user posted image

Zjutraj sva šla v laboratorij po izvid, potem do Okaidija in Milerja in do kolegice v Lucijo!

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
..kako je blo pri zobarju?? vse ok??user posted image

stare plombe mi je vn vrgla in nove- bele not user posted image

Tejčica bravo za kolokvij user posted image

Majrim veš zakaj so povsod ostanki cunj...ker take kot Mela vse vnsprej rezervirajo user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
7.1.2008 21:36:06   
memole
Čer čveke!

Naša spi že uro pa pol!
Jaz sem še pod tuš skočila!
Moj se uči!

No mi na razprodajo tokrat nismo šli pa tudi ne hodimo!
Mogoče sem bla parkrat lani vem da sem bla in sem v prospektu ki je prišel ne vem en dan prej vidla čevlje za tamalo pridem tam in jih ni bilo pa nisem prišla popoldan ampak zjutraj med taprvimi!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
7.1.2008 21:37:24   
melaverde
thaiss, mogoče imaš prav...če povem po pravici so imele v skladišču več kot zunaj ampak so se mi same ponudle, ma konec koncev to je minimo za vse šolde ki jih tam pustim !!!
se mi pa zdi, da se v Okaidiju popusti niti tolko ne poznajo...kavboje nova kolekcija 19 eur, na popustih 17 eur ??????????????????????????????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
7.1.2008 21:44:21   
tejčica
Jest sem včasih ful več v Okaidiju nakupovala kot pa sedaj. Veliko oblačil mi je ful nepraktičnih, o cenah pa raje ne bi. Ko je treba za dva mulčka kupit, se hitro nabere za pošten glavobol. Pa še drugi od prvega ne bo mogel ponosit. No, tko smo hotl in tko mamo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1959
7.1.2008 21:50:34   
thaiss
ma sej maš prav mela, če imaš možnost!!!
Jaz sem mu vzela samo ene hlače, ma ne zimske bolj prehodne. Nič drugega ni blo za 18 - 24m

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
7.1.2008 21:51:44   
melaverde
ja, jaz si za deklico vse od sestre šparam, da mi ne bo kdo rekel:" kaj še hčerko, veš kolko stroškov je to ?! " tolko kot si jih nardiš... user posted image

thaiss, kam si šla ??

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
7.1.2008 21:53:27   
melaverde
thaiss, ma si malo jezna zadnje dni ?!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1962
7.1.2008 21:54:47   
thaiss
nič jezna, zakaj????
zdej šibnem pod tuš pa pridem nazaj!!!

jutri, kaj je v planu?

Neposredna povezava do sporočila: 1963
7.1.2008 22:23:34   
melaverde
ma kaj če bit v planu če pa sem peš........ user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
7.1.2008 22:31:13   
thaiss
Joj ta tvoj Duser posted image  ma zakaj ne gre z dvokolesnikom????'''

Neposredna povezava do sporočila: 1965
7.1.2008 22:45:58   
thaiss
Kaj zdej nobeneuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
   RE: (Juţna) Primorska
8.1.2008 7:45:39   
asso

asso, ma kako da v teh Šmarjah ni nikoli prostora v vrtcu ?! pa tolko vzgojiteljic je doma....mi smo Vala vpisali za Slavnik ko je bil star 2 meseca (Šmarje že takrat zasedene ?!)

Ni problem, da ne bi bilo vzgojiteljic, problem je več v prostoru. Še tako je natrpan do zadnje zmogljivosti...
Včeraj smo imeli upanje, da bo kaj, ampak danes pa mi je rekla, da žal ne, da so drugi prej na vrsti in da imajo ogromno čakajočih. Tako, da do septembra ne bo nič...

Zdej moram preklicat vse Koprske vrtce za najdet kakšnega fraj.

Aja, pa Nastia je spet zbolela user posted image  in po enem dnevu službe moram bit spet doma. Ima kar skoraj 39 vročine. Šibam....

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 1967
8.1.2008 8:41:07   
asso
Evo, spet mene. Nastia je malo boljša (po Calplu)...

Vidim, da ste vse okrog Shopinga. Za tako mičkene se ne splača (skoraj) nič kupovat za naslednje leto, ker ne veste kako bo. Pri tej starosti se zelo spreminjajo in lahko kar naenkrat zrastejo, ali pa nikamor...
Jaz šele tam od dveh let naprej lahko nekako predvidevam kako bo naslednje leto. No, že lani sem za Nastio na razprodajah nakupila majčk za Nastio. To se res splača, ker nova kolekcija je itak draga za znoret. Jaz imam navado it v Iano in v Idexe in nakupit majčk za naslednje leto.
Letos čakam popuste v Italiji, ki kar lepo zamujajo.
V soboto ga pičim v Udine... aja, če katera rabi ji lahko kupim Plasmon piškote (dol so dosti cenejši in pa večji paking - mislim, da pride paking od ene kg nekje 7€).

Mela, čeveljčke ima najboljše (vsaj zame) Kopitarna od Pollinota, drugače pa so ok tudi Italijanske Primigi. Letos pa sem celo ene tipo supergice-čeveljčki za Nastio kupila v Prenatalu in so res super. Tudi cena je bila solidna.

Pri nas itak ni ne vem kaj izbire. Jaz zame sem si letos kupila samo en pas. No, kot pravim pa itak čakam popuste v Italiji...

Lepo se imejte in napohajajte se...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
8.1.2008 9:21:16   
helenav
dobro jutroooo

sem ugotovila, da moram na internet ob 21h..takrat ste vse.......

vidim da ste vse po škontih hodileuser posted image user posted image user posted image .pridne....jaz sem šparala letos...

grem se zrihtat..sem vsa skrokana..naše noči so katastrofalne, brez urnika....na ueo...na pol ure.,,,samo crtala bi se na joškiuser posted image , dude noče niti videt....e ti mula mula....in zdej je ugotovila da zna vriskat in kričat in nas sredi noči prav kliče...ajoooojjj

čakam kolegico da pride....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
8.1.2008 10:18:04   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kaj počnete?

Naša je v vrtcu!
Zunaj sije sonček pa še mal megleno je!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
8.1.2008 11:49:52   
melaverde
dober dan,

še dobro, da sem jaz doma in nas dvigujem na prvo stran.. user posted image  naša noč je bila res katastrofalna, ma res !! do 5:30 je jokal, kuhal od vročine in porabila sem 3 svečke, da mu je zadnja vendarle ostala notri...sploh ne vem kako moj mož dela danes ker je spal slabe pol ure user posted image
in sploh se mi ne sanja ali so to zobki ali kaka viroza ????

IZVIRNO SPOROČILO: asso

ma kaj je boljši kot parace...svečke ?? hitreje prime, skoraj ne verjamem...??

Mela, čeveljčke ima najboljše (vsaj zame) Kopitarna od Pollinota, drugače pa so ok tudi Italijanske Primigi. Letos pa sem celo ene tipo supergice-čeveljčki za Nastio kupila v Prenatalu in so res super. Tudi cena je bila solidna.

ma kaj je to naša trgovina ???? v Kp ??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
8.1.2008 12:32:19   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: asso

ma kaj je boljši kot parace...svečke ?? hitreje prime, skoraj ne verjamem...??

Ne, ne prime hitreje, sej za manjše so boljše svečke, pri starejših pa lažje daš sirup kot svečko. Drugače pa je itak vse en isti d***, samo pod drugim imenom

ma kaj je to naša trgovina ???? v Kp ??

Ja trgovina je naša v Kopru od konca Čevljarske proti Mudi, čevlji Pollino pa mislim, da so iz Beogradauser posted image

A nisi vseeno malo zgodnja za nakup Čeveljčkov. Najboljše je, da jih kupiš, ko jih bo res potreboval, ko se bo že tudi zunaj dvigoval na nogice, ker prej je dnar vržen stran, ker je itak najboljše, da so bosi in pa tudi vprašanje številke, ker nogica zna kar hitro zrasti tako, da je res najboljša investicija tista v trenutku ko jo potrebuje... vsaj moje mišljenje (po mojih izkušnjah) 

Neposredna povezava do sporočila: 1972
8.1.2008 14:02:37   
Sibil_
Asso-kam greš v soboto v udine?In seveda-kako založen je tam Hm?Mene namreč tudi ful mika it tja, sem resno razmišljala.Aja-mi lahko prosim napišeš katere trgovine so vse v tej Cittafiera-saj greš tja, ne?No, jaz bi vsekakor šla do Hm, pol pa ne vem še kaj je tam.Pa kam greš po Plasmon piškote-je kak market tipo Coop al kaj tam?user posted image

Nisem pa še nič hodila po škontih zaenkrat, ker ni časa.Danes sem rihtala za vrtec papirje in zdaj čakam povabilo za razgovor z vzgojiteljico.Drugače so pa čist polni vrtci, je res težko dobit mesto.user posted image

Kaj boste kaj pohajale po Izoli ta teden?Danes je full lepo vreme, jaz pa zjutraj opravke zdej pa čakam monterje iz T2 ker morajo nekaj vrtat-grrr.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
8.1.2008 15:24:14   
thaiss
Ojli,

sonček smo izkoristli, zdej Mati pančka.

Melaverde upam da je Val boljši in ste dopoldan nadoknadli zgubljeno noč!!

memole a ti s nam iz službe javljaš???

asso eno pokopokouser posted image  za Nastio, da bo čimprej zdrava!

helena vem kako so noči ko user posted image  celo noč njuri!! Žal pomagat ne moreš, jaz sem se kar hitro sprijaznila. Je pa ta kriza pri nas trajala od 4 - 8muser posted image  user posted image  tko da......

austen kako zdravje?????

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
8.1.2008 15:52:04   
melaverde
asso, glede čeveljčkov imaš verjetno prav ampak mi ni preveč všeč, da bo Val do poletja bos ?! Do sedaj je imel čeveljčke tipo copatki ampak jih je prerasel in večjih ne dobim...razen v Chiccotu kjer imajo prav čevlje od 5 m naprej...ampak tam bo cena kot Petejanovi škornji user posted image

A je imela katera podobno situacijo ? kaj ste imeli otroka v nogavicah ????

thaiss, zdaj spi...torej boljše kot ponoči je imam pa občutek da mu temperatura narašča ker spet njuri v spanju...teče mu iz vseh lukenj in učke ima majhne kot miš... ZS!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.