asso -> RE: (Juţna) Primorska (8.1.2008 12:32:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Evo, spet mene. Nastia je malo boljša (po Calplu)... ma kaj je boljši kot parace...svečke ?? hitreje prime, skoraj ne verjamem...?? Ne, ne prime hitreje, sej za manjše so boljše svečke, pri starejših pa lažje daš sirup kot svečko. Drugače pa je itak vse en isti d***, samo pod drugim imenom Mela, čeveljčke ima najboljše (vsaj zame) Kopitarna od Pollinota, drugače pa so ok tudi Italijanske Primigi. Letos pa sem celo ene tipo supergice-čeveljčki za Nastio kupila v Prenatalu in so res super. Tudi cena je bila solidna. ma kaj je to naša trgovina ???? v Kp ?? Ja trgovina je naša v Kopru od konca Čevljarske proti Mudi, čevlji Pollino pa mislim, da so iz Beograda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] A nisi vseeno malo zgodnja za nakup Čeveljčkov. Najboljše je, da jih kupiš, ko jih bo res potreboval, ko se bo že tudi zunaj dvigoval na nogice, ker prej je dnar vržen stran, ker je itak najboljše, da so bosi in pa tudi vprašanje številke, ker nogica zna kar hitro zrasti tako, da je res najboljša investicija tista v trenutku ko jo potrebuje... vsaj moje mišljenje (po mojih izkušnjah)
|
|
|
|