asso -> RE: (Juţna) Primorska (7.1.2008 9:33:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin kje so pridne pupike???? Eee draga moja. Ne vem, če bi menjala. Naša zna vse te budalaštine, kar ste naštele + še mali miljon pogruntavščin. Pri nas tudi ni teh pridnih pupik... Zvečet pa tudi mi ne vemo več, kaj narest. Včeraj se je drla brez prestanka skori 2 uri, preden je zaspala (btw - sm bla zraven, jo božala, pela, šepetala, trepljala po ritki,...) Meni je skori pokrov dvignilo, ker prav izsiljuje, roke steguje, bi se rada nosila al neki. Pol sem obupala in šla ven iz sobe - ni blo 5 minut, ko je spala [sm=zmeden.gif] . Ampak prav nimam srca je pustit v joku - samo če sem zraven pa je še hujši. A veš, tako je bilo pri nas s ta prvo. Pred spanjem jok, jok in jok. Pa sem poskusla vsega: jo božat, ji pet, trepljat... tudi nosit. In vse to ni pomagalo nič od nič. Nosit se ni marala, ko sem bila v bližini pa še hujši jok. Tako, da sem na koncu poskusila it iz sobe in jo pustit jokat. Tako je zaspala (žal) z jokom po 10. minutah joka (prej, ko sem bila zraven pa tudi po par ur). Tako, da smo kar celo leto prakticirali jok. Ni bilo drugega kot jo postit, da se zjoče (seveda stran od nje) in edino tako je zaspala. Zame je bilo večje mučenje to, da sem jo vlačila okoli (ker je bila zaspana) kot, da sem jo pustila 10 minut jokati. Z jokom se je končalo nekje okrog leta in pol do dveh, ko so prišle na vrsto druge izmišljotine pred spanjem. Jokala pa je tudi za popoldansko spanje in nato spala kar dve uri skupaj. Punce, a ve morda katera, če je v kakšnem vrtcu v Kopru kaj fraj za v jasli (16 mesecev). A bi morda katera vprašala vzgojiteljice, ko pelje svojega/o. Mogoče Ribica, mi bi prišla v poštev. No, našo tamanjšo bi morala skoraj nujno dati v vrtec in v Šmarjah, kamor hodi tavečja je vse zasedeno tako, da do septembra se bom zadovoljila s katerim koli fraj vrtcem.
|
|
|
|