|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
11.12.2007 13:08:12   
melaverde
helenav, ma kako se kliče tvoja zimska vreča za voziček ?? Je kajak????

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
11.12.2007 13:46:00   
majrim
kaj je zdej to??...a kar naenkrat ni nobena več za kavo al kaj??...kod pa klatite ve tahiss, zrak in mela???...al ste samo še po trgovinahuser posted image
..žana04...drugič pa kar pokliči, ko prideš v izolo...jaz in austen smo vsak dan zunajuser posted image ...če rabiš družbo...pa še klepetamo ko srakeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 1452
11.12.2007 14:17:57   
dskubin
kaj je zdej to??...a kar naenkrat ni nobena več za kavo al kaj??

Jaz sem bla ta teden 3x dol, pa nkol nobene srečala user posted image Ne, sem jaz prezgodnja, sem bla zmeri že ob 9ih dol, k tam do 12ih pa morem bit že doma zaradi kosila. Danes sem pa samo z avtom šibala mimo vas, sem šla iskat mojga, k je bil z obema v Izoli, ker je imela Diti sistematski, Draž je pa pol odmarširal domov z nono in nonotom. V glavnem, danes družinsko sprehajanje ;)

Aja, P pravi, da je vse oK. Naša tamala z razvojem malo prehiteva vrstnike, po teži in višini (7900 in 69) pa je pravi piščanc proti sovrstnikom user posted image . Jemo (čeprav tudi še vedno bl po piščančje - ampak nam je uspelo zamenjat obroke in ukinit par dnevnih dojenj - zato pa nočnih ne user posted image ) kako stvar, ki nam je še ne bi blo treba, je pa rekla P da ve, da je to težko pri naslednjih otrocih se držat do pikice, k pač tamali hočejo isto jest, kot vsi drugi. No ja, upam, da zaradi tega ne bomo imeli kakih težav kasneje.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 11.12.2007 14:20:07 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
11.12.2007 14:27:31   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

kaj je zdej to??...a kar naenkrat ni nobena več za kavo al kaj??...kod pa klatite ve tahiss, zrak in mela???..

majrim user posted image  lepo da me pogrešašuser posted image  Včeraj sva bla v Kopru, sva imela FT, danes pa sva šla na plavanje,v petek ima Matia okulista...no jutri alpa četrtek pa pridem na kofi!!!!

Mela ma kaj do 11h ste spali??? a to še nočno spanje al drugi krog??!!! TI, TI zaspanka....user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
11.12.2007 15:21:35   
helenav
mela  sem bila v Daru in kupila 1.80veliko jelkico za 60 eur..mi je bila full lepa..pa sem jo kar kupila....in sedaj je že narejena......sem hitela ker je Klara spala..pa upam, da bo še vsaj 10minut da malo zadiham....jo bom slikala zvečer pa pošljem...
Vreča pa je Kids zone by Jane...

majrim, austen sem ugotovila da mi Klara ko pridemo domov, po podoju še spi....tako, da ko bom pridna in skuhala kosilo že zjutraj ali dan prej...jo bom podojila na sončku in pohajala še malo z vami, glede na to, da opažam, da vas pred 10 ni venuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
11.12.2007 17:07:50   
melaverde
helenav, oprosti ki težim...ma kaj je "kayak" ali "Nest plus" ??

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
11.12.2007 17:13:43   
helenav
ma ne eno ne drugo...no ne da bi jaz vedla????user posted image user posted image user posted image user posted image hm,,zdej sem skoraj v dvomih....ej kje si videla te vreče?

Neposredna povezava do sporočila: 1457
11.12.2007 20:38:28   
melaverde
na stranici od Jane. bi jo naročila ampak nisem sigurna katero user posted image

majrim, user posted image  ma res lepo, da ns pogrešaš !!! jaz pridem v četrtek...

zrak, kakšne so nogice ???

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
11.12.2007 21:08:43   
zrak
Eko mi...
ciaoo vsem

Hvala vsem ki ste se spomnili na mini svečkice mojega angelčka...

Danes sem naredila odtise nogic v Das masi.. ma saj ni slabo.. , ampak sem si predstavljala, da je malo bolj mehka... ni čisto lep odtis.. zgleda tak površinski.. glina je veliko bolj mehka.. bi bilo skoraj boljše z glino..

V četrtek pa pridem tudi jaz na kofe.. jutri sem že neki zmenjena .. tako da v četrtek pa si vzamem cajt...

Glede tabletk s fluorom se pa slišala enake stvari, kot pravi dskubin..

Thaiss, kako to da ima Matia okulista?? A to imamo vsi pri 10 mesecih??

Jutri pa gremo k P se cepit in vzet kri..

Lahko noč vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 1459
11.12.2007 21:25:15   
thaiss
Prideva tudi Midva v četrtek na kafe!!!!
zrak- Matia je imel okulista že pri 3,5 m, ker je dr. Semičeva rekla da škili na levo okouser posted image , naša P pa pravi da ne. Tudi okulistka je na prvem pregledu potrdila da je vse v redu, v petek pa imamo kontrolo.

helenav lep nov avatar!!!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
11.12.2007 21:30:56   
helenav
evo sem sem se izobraževala na njihovi strani mela...oboje je isto..razlika je v temu da je nest plus prilagodljiv za vse tipe vozičkov....zato naroči tega

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
11.12.2007 22:16:46   
DaniNeli
Ejla!
Se vam malo javljam...Novica je ta,da nismo več bubani.Neli je spet dobrovoljček,papamo na polno paro...tako sem pogrešala njeno petje,vriskanje,nasmejanost...skratka mojo Neli,ki je od jutra do večera dobre volje.Je danes in včeraj vse nadoknadila.
Komaj čakam it malo ven,nismo ble od 4.12.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
11.12.2007 23:51:59   
Žana04
Majrim, pošlji zs s svojo GSM številko, drugače bom težko najavila svoj prihod na vaš konec user posted image .

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
12.12.2007 8:09:15   
asso
Čestitke ENEI za pol leta user posted image user posted image user posted image  čeprav z zamudo, vendra z najlepšimi željami.

Smo fasali trebušno virozo in nisem bila kaj dosti za računalnikom. V nedeljo je Nastia pol dneva bruhala in popoldne je bila že super. Ponovno divjak in za spremembo celo pridna... tako da sem jo v ponedeljek peljala v vrtec. Nakar se je pa meni začelo v ponedeljek okrog dveje ure. Slabo, slabo in slabo... sem mislila, da bom bruhala in nič. Potem pa sem zvečer ob 19-ih. No, ni bila tako hudo. 2x sem bruhala in celo noč sem slabo spala, ker mi je delalo slabo. Včeraj sem bila še slaba. Imela sem obe doma, ker sta obe imele posvetovalnico in ni bilo druge iz bolniške jih peljat v posvetovalnico... Danes sem še doma, da pridem k sebi in ker je tudi tašča virozna tako, da naj pride še ona k sebi, da bo lahko v miru čuvala Tarin. Nastia pa je že v vrtcu.

Lep dan vsem...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
12.12.2007 20:16:35   
zrak
ciao

Asso pozdravi se čimprej.. komaj zdaj sem prebrala kaj se vam je zgodilo na miklavžu.. gorzno.. jaz ne vem kako bi reagirala, če bi vidla da otrok "ratava" plav in je brez zraka..

Allora "babe" jutri kofe.. Upam, da ne bo dežja.. se slišimo..

bye bye

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
12.12.2007 20:46:23   
melaverde
juhu

ne boste verjele, pridem tudi jaz !!!!!!!
in si ne morem premislit ker morem zraku nekaj prinest user posted image
se bom potrudla za 9 uro, ok thaiss ???

majrim in austen, valda se vidimo ????

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
12.12.2007 21:46:17   
erna14
thaiss-sej sem vedla kje te bom najdla,sam lahko noc ti zazelim.user posted image user posted image
user posted image

hehe nocka

moj soncek Ziga-12.3.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1467
12.12.2007 22:06:50   
thaiss
erna user posted image user posted image user posted image  lepo pančajte!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
12.12.2007 22:08:26   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
se bom potrudla za 9 uro, ok thaiss ???

OKIuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1469
12.12.2007 22:50:37   
Žana04
Večer!

Če nama rata (odvisno od nočnega in jutranjega spanjauser posted image ), se z Julijo jutri pridruživa na sprehodu po kavici. Saj lahko, ne?
Danes smo šle ful pozno ven, ker je bila ponoči veeeliika kriza, zjutraj z Žanom pa še večja, saj se mali user posted image  ni hotel obleči v to, kar sva z očkom pripravila. 3/4 ure jokanja in stokanja, da se je na koncu le oblekel in užaljen odšel v vrtec. Kje so tisti cajti, ko niti vedel ni, kaj ima na sebi?! Potem pa rečejo, da smo ženske obsedene z oblačili...
Skratka, glavobol že zgodaj zjutraj.
Upsa, sirena, treba zaključiti. LP!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
12.12.2007 23:09:15   
melaverde
ma ženske moje drage...

ponižno vas prosim, če mi ena po domače razloži kako zamenjam sliko v avatarju ???? tole mi je majrim dala gor in njej ne mislim vedno težit, zato prosim usmilite se me !!!!!

poskušam že pol ure, zmanjšala sem jo na 12 KB in mi je ne sprejme !!! user posted image  mi poveste v čem je fora, s čim naj jo zmanjšam da bo tako lepa in razločna kot vaše ???????

hvala !!

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
13.12.2007 8:09:38   
thaiss
Jutro!

Mela nisi edina, tle še ena tošastauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1472
13.12.2007 8:29:36   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
tle še ena tošasta

Mislim, jaz si avatarje že sama nardim, ampak mam tudi zase vsake tolk vseeno tak feeling ;)

mela, ni ti treba glih tolk zmanjšat, lahko maš 20 kilo. Kako pa imaš velikost (k max naj bi bila 73x73 pixlov)? Končnico verjetno imaš .jpg, to ne bi smel bit problem. Jaz ponavadi štimam z GIMP-om ali pa kar z gThumb-om, teh programčkov za slike štimat je maljon ;)

Če hočeš met malo večjo slikco, kjer bo obraz bolj čist, moraš malo obrezat okoli (CROP), da je pol gor na avatarju samo to, kar je pomembno, ker format je premajhen, za met celga otroka gor.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.12.2007 8:40:13 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
13.12.2007 15:04:58   
helenav
Mela  allora...zdej štekam..sem provala in je ratalo....bom provala napisat, če ti ne gre...me pokliči( ti pošljem na zs št.) in bomo preko telefona:

1. moraš imet program za slike irfanView...če ga nimaš..se ga sigurno da naložit iz neta..najbrž se da še z drugimi programi..ma jaz vem za tega zdej

2. potem s tem programu greš pač v mapo in na sliko ki jo želiš imet za avatar. Če želiš, da je obrazek gor, ga moraš izrezat: Označiš glavo, oziroma kar želiš imet na avatarju, tako da klikneš z miško desna tipka in vlečeš po sliki ( naredila boš en kvadratek) potem greš na EDIT in KROP SELECTION

3.  nato pa na IMAGE in RESAZE/RESAMPLE

4.  SET NEW SIZE in pod WIDTH napišeš 70..

5. sedaj si pomanjšala lsiko za avatar in si ustvarjeno nekam shraniš in to je touser posted image user posted image

Upam, da si štekala in da imaš, oziroma boš nabavla IrfanvIew..sicer sem pisala v praznouser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
13.12.2007 15:13:45   
thaiss
helenav bom probala še jaz; thx!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.