|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
7.12.2007 19:12:33   
majrim
on je bolj za kremaste zadeve...samo,da je krema,pa je vse ok..

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
7.12.2007 19:22:51   
austen
majrim naredi mu tiramisuuser posted image se javim, da pridem degustiratuser posted image

zrak - vidiš kako dobro da si izmenjujemo mnenjauser posted image tako vsi vemo kaj kateri P priporoča

asso - delno je sicer odvisno od otroka, ma tudi starši lahko pripomoremo k temu, da ga naučimo da se zna igrat. Vsaj jaz tako mislim.

kaj mela se je zgublauser posted image

bomo kaj kofetkale drugi teden v Izoli?

se tipkamo še kasneje, zdaj moja princeska zahteva pozornostuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
7.12.2007 19:47:31   
asso
Potem, vsaj meni, je zelo dobro: raffelo rezine (malo dela), bela pita (v bistvu je biskvit in vmes krema - malo več dela) in od vsega je meni najboljše snežene kepe - na dveh straneh biskvit oblikovan v krog, not krema in namazani celi v kremi ter povaljani v kokos - to je meni božansko, vendar zamudno delo. Lahko ti pošljem recept od kakega od tega.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
7.12.2007 19:49:11   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: austen

asso - delno je sicer odvisno od otroka, ma tudi starši lahko pripomoremo k temu, da ga naučimo da se zna igrat. Vsaj jaz tako mislim.

Jaz nisem tega mišljenja, ja potem pri kakšnih 4 letih mogoče se bo naučila... jaz ta manjšo na vse načine skušam "naučit", da se malo sama zaigra in... ta večja pa se že od rojstva sama igrauser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
7.12.2007 19:53:33   
Sibil_
Asso-se strinjam, pri nas je obratno.Ta starejši se ne zaigra sam ma ni šans, ta mali je pa priden kamor ga daš, premetava igračke in se čisto lepo igra.TA večji mi je priklical policaje z dretjem, ko sem ga pustila med igračami in šla lupit dve bučki in en krompir.user posted image

Tako da pravila ni, pač karakter.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
7.12.2007 21:28:05   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Mi ni čisto jasno

Evo:
http://www.youtube.com/watch?v=unl80G_5RhI
Samo tko lahko delaš, če delaš 1. Jaz, ki jih delam veliko, sem najprej vse zrezala, najprej šeleshamer, prepognila, nato luknje v šeleshamer in pol sem si naredila ful listkov za zlagat (ne vsakega posebej, kot ta ženska, ampak mam na mizi cel kup (no, več kupčkov različnih barv, iz časopisov,...). Aja, pa najprej sem jih prepogibala, pol pa zrezala in pol samo lepiš. Začneš od zunaj in greš okoli naokoli. Npr za te moje balončke gre od 5 do 6 krogov, to pa pomeni 20-24 listkov zalepit s selotejpom na obeh straneh. Ko maš enkrat vse pripravljeno gre kar hitro no.

asso - jaz bi recept za te snežene kepe, prosim

majrim - nam je tudi dober rafaelo biskvit mmm. Jaz ga delam po tem receptu
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2156
samo da dam v 7,5 deci mleka 2 smetanova pudinga, pa nič ne čakam, da se pohladi, kar vse sestavine dam noter in polijem po testu, v kremo pa dam še mlete ali nastrgane mandlje. Aja, pa testo fajn namočim z mlekom in rumom user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
7.12.2007 21:50:10   
DaniNeli
Ejla,pupe!
Zdaj imam čas tudi za ringarajo!
Včeraj ko smo prišli od dežurne,je Neli prav podivjala,ma v dobrem smislu. Tako se je nadivjala in napela.Pa še mleka mi je kar spila.Zjutraj se je zbudila ob 7h,spila 210ml mleka,in podaljšala do 10h.Skratka cel dan je bila pridna,le papat mi ni hotela popoldne in brez vročine.
Pod večer,pa se je začela vročina in nejevoljnost.Ni imela nevem kako visoko,37.5,in sem ji dala prvo svečko.Zdaj mi spi eno urco.
UPAM,DA BO KMALU VSE MIMO,IN DA SE BOMO POCAJTALE,DA GREM NA KAK POTEP Z VOZIČKOM.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
7.12.2007 23:30:58   
NAVT
Meni se zdi, da bodo mogoče tudi pri nas kmalu kakšni zobki ven pogledali. Mali dve se slinita in grizeta vse živo, tu in tam sta pa ful sitni in bi kar kaj zgrizli. Tak je bil Aljoša, ko so zobki ven rinli. Upam, da hujših težav ne bo.

Sibil, ko praviš da vnetje ušes ni nalezljivo.... Po moji logiki tudi ne, ampak ko smo bili zdaj v bolnici zaradi tega, je dr. Štefan povedal, da je zdaj ogromno otitisov. To se mi je zdelo malo sumljivo. Naši dve sta obe fasali vnetje, in sicer najprej Neža, ki faše prva, čez par dni pa še Brina, ki je očitno malo bolj žilave sorte. V sredo sem srečala kolegico in je rekla, da sta s hčerko (2,5 let) obe na antibiotikih zaradi vnetih ušes. Da je bilo najprej virusno, ki se je kasneje razvilo v bakterijsko. Torej se lahko "nalezeš" tudi vnetega učesa (če skrajno poenostavim). Te viroze so itak že vsaka stvar. Še malo pa bomo dobili žulj na nogi zaradi viroze.

Danes sem se dokončno prepričala, da še vedno ne smem jest govejih zrezkov, če so pripravljeni doma. Še vsakič sta namreč pol obe jokali. Ko jih jem drugje (v bolnici, ker na druga kosila ne hodim), je pa vse OK user posted image  Sej itak ne vem več kaj bi kuhala. Od mesa sem v glavnem še vedno na aviaciji in telečjem. Pa tko mi zadiši kakšen kos pršuta. No, pa vsaj manj jih napenja kakšna zelenjava. Tudi čokolsde sta se navadili. Vsaj to! 

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
8.12.2007 8:15:01   
Sibil_
NAVT-vnetje ušesa NI nalezljivo.Ko dobi otrok virozo in ima zamašen nosek, se mu v nosu zabaše sluz.TA sluz iz nosa gre v tisti kanal proti ušeskom, kjer se zagozdi in vname.In tam se razvijejo bakterije, ker je pri majhnih otrocih ta kanal ful kratek.In to je potem vnetje ušesa, ki je bakterijsko.In vnetje ušesa ni nalezljivo-bakterije so vse notri, načeloma pa itak bakterijo niso tako zelo nalezljive-no, če imaš angino in se prav greš zalizat ja, ma drugačče ne.NAlezljiva je viroza, ki do vnetja ušes pripelje.Zato sta tvoji dve obe zboleli in verjetno bo tako z vsako virozo, pri nas pa tudi ko en drugemu podajata.Ampak tko je.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
8.12.2007 15:33:22   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

[asso - jaz bi recept za te snežene kepe, prosim

Evo:

1.   Snežene kepe

Biskvit:
•         4 jajca
•         20 dag sladkorja
•         4 žlice vroče vode
•         12,5 dag moke
•         pecilni

Rumenjake in sladkor zmešaj, ter dodaj 4 žlice vroče vode in mešaj do penastega. Dodaj moko in pecilni, na hitro zmešaj in daj v pekač. Peči na 200°C cca. 15 min.

Krema:
•         0,5 l mleka
•         vanilin puding
•         4 žlice moke
•         150 g masla
•         25 dag sladkorja
•         2 vanilina
•         4 žlice ruma

Mleko, moko in vanilin puding skuhaš. Ko se ohladi zmešaš z maslom in sladkorjem, ter vanilinim in rumom v kremo.
S kozarcem oblikuješ testo, namažeš s kremo v sredi in okoli ter povaljaš v kokosu (en biskvit na drugi).

In pa še za Raffelo (ta pravi Raffelo), kjer ni potrebno nič namakat.:

1.   Raffaelo

Biskvit:
•         6 beljakov (sneg)
Dodaj:
•         30 dag sladkorja
•         15 dag kokosove moke
•         10 dag moke

Peči 170°C – 15 minut.

Krema:
•         6 rumenjakov
•         10 dag sladkorja
•         3 – 4 žlice moke in zmiksaj
•         3 dcl mleka.

Vse skupaj kuhaj in stalno mešaj. Ko se krema ohladi dodaš 200 dag masla.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
8.12.2007 15:38:48   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Snežene kepe

Hvala. A maš tut kako slikco, kako to izgleda, k si ne predstavljam glih. A to prav obrežeš biskvit, da pride prav kepa, al je ploščato kot kremšnita?

Pa bom sigurno poskusla tut tvoj Raffaelo, a misliš, da lahko manj cukra - no, jaz itak iz vseh receptov pol cukra ven vzamem, je vedno zadost ;)

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
8.12.2007 20:28:18   
helenav
Vikend....in na RR zatišje..user posted image user posted image kaj se crkljate?user posted image user posted image

Mi smo danes bili v LJ in je bila Klara full pridna....najprej je bil V kengorujčku in veselo gledala lučke in polne police v velikem centru Lesnina na Brdu ( btw-če še niste bile to je ena mini Ikea...se splača it pogledat kašen dan ker nima da nema) potem je pa kar zaspala in je bilo potrebno po voziček..edino ko sva hotla kavo spit je začela prostestirat na ves glas!!!!!!!!!

Lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
8.12.2007 21:09:46   
majrim
assouser posted image user posted image user posted image ...poročam,kako bo..user posted image
helenav..delavno je,delavno....zjutraj obvezno pohajanje do 12,30...pol skuhaj kosilo, ob 14 pa smo šli v nabavo špeže,pa še avtosedež smo kupliuser posted image user posted image user posted image ...zdej pa že tri ure kuham in pečem...zdaj pa samo še pod tuš in noge v luftuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
8.12.2007 21:51:21   
NAVT
Sibil, to kar si ti opisala, je tudi moja logika.

Zadnje čase imam ful problem s pranjem pokakanih cunjic. Tudi če splahnem preden dam v stroj, tudi če pošpricam z antimachia, ostane flek od drekca na oblačilih. Ne vem več, kako naj se tega rešim. Tudi po večkrat oprano je še vedno rumeno. Kako je pri vas? A ima še katera tak problem? Pri Aljoši se mi je to zelo redko zgodilo, pa še to se mi zdi takrat, če se mi je zasušilo. Razlagam si, da je mogoče zato, ker punce jejo tudi umetno mleko, Aljoša ga namreč ni. Po drugi strani, a tiste mame ki ne dojijo, poflekane cunje mečejo kar stran, al kaj?!?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
8.12.2007 22:16:38   
dskubin
problem s pranjem pokakanih cunjic

V DM imaš ene tablete in to vržeš zraven v stroj, ko pereš. Ko sem jaz raziskovala, je bla to najboljša rešitev ;)

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
8.12.2007 23:29:12   
melaverde
Dober večer !!!

No ja, nekatere verjetno že spite ali pa se crtate user posted image , jaz pa pečem torto za mojega Vala. Sem se začela motat po kuhnji šele ko je zaspal in valda me ujame ena ura....

NAVT, jaz dojim ampak kakcev še sedaj ne sperem vseh dol user posted image . Par tednov nazaj sem plenice kuhala v loncu (z oblačili to ne morem) in ker se niso ščistile sem jih obesla ven na teraso kar brez veze ker je bil itak napovedan dež...pol je lilo celo noč in plenice so čiste !!!! zdaj me mož skozi zeza, da naj dam prat na dež....

helenav, ma je tudi ugodno kt Ikea ??????????????????????????

austen, nisem se zgubla ne user posted image . vas redno čekiram ampak včasih raje ne napišem nič....user posted image

majrim, za kateri sedež ste se pol odločli??? kiddy life pro ? kako je zadovoljna Neža ??

grem nazaj k pečici...

Mirno noč vsem !!!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
9.12.2007 8:33:25   
helenav
Mela  ej veš da glede cen nisem bila pozorna..mi smo šli tja zaradi kavčev..druge stvari pa sem samo preletela..Zdej odvisno koliko stvari imaš za nabavit....zame je Ikea predaleč, da bi šla tja kupit par drobnarij....se ne splača, ker daš dosti za pot...tukaj pa si takoj gor na Brdu, je takoj iz avtoceste in se splača it pogledat..tako, da za nekja kozarcev, krožnikov, novoletnih okraskov itd....ne bom delala kilometre..

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
9.12.2007 10:03:03   
thaiss

vse naj naj  Erika  za 5 mesecev
in Val  za 6 mesecev

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
9.12.2007 18:31:33   
majrim
VALLLLLLLLLLLLLuser posted image OD NEŽEuser posted image
ERIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
user posted image DA GA BOMO ŠE DOLGOOOOOOOOOO SRALE SKUPAJuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
9.12.2007 18:33:11   
majrim
MELA...ja,smo vzeli kiddy life pro...in je full uživala..itak se da vse regulirat..sploh ni problem, kot zgleda glede utesnjenostiuser posted image ...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
9.12.2007 19:09:41   
melaverde
ojli,

hvala za čestitke !!!

ERIKA, vse najboljšeeeee !!!!
user posted image

majrim, bravo za sedež!!!! srečni vi, ki ste dali tak pomemben nakup že skozi...nas še čaka user posted image

thaiss, kot pa ti klatiš ???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
9.12.2007 20:04:50   
helenav
Val Erika

to je za vajuuuuuuuser posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
9.12.2007 20:51:43   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
thaiss, kot pa ti klatiš ???

evo me, te čakamuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 1423
9.12.2007 20:57:57   
zrak
kukuc...dober večer...
Prvo čestitke Valu in Eriki...user posted image user posted image user posted image  in seveda tudi mamicam, ki se že toliko  mesecev trudijo za svojeuser posted image  

Mela??? Mamamia  ma kdaj si šla spat?? Kako je uspela torta??

Majrim ti si pa res polna energije.. kako je ratalo pecivo.. ti pa garantiram, da so peciva od Asso res enaA..

Mi smo pa včeraj bli v Lj.. smo šli v "Hervy norman" in H&M.. pa na obisk prijatljem, ki so se preselili v novo stanovanje.. Enei je bil ful priden. Cel dan ni spal.. Sem mislila, da bo kaj njuril od utrujenosti.. pa nič.. ful faca... po poti domov pa je cedu..

Ma veste kaj se mi je danes zgodilo.. Allora sem šla pod tuš in sem se vrnila z brisačo na glavi in Enei me ni spoznal (še očal nisem imela) in je začel ful jokat.. ga je dragi prijel v naročje in ko sem se približala je začel zopet tulit.. hitro sem šla dat dol brisačo in očala gor.. in glej me je spoznal..Ma nisem mogla verjet...

Nič zdaj pa grem... saj veste da je že ura za na kavč...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
9.12.2007 21:23:31   
melaverde
thaiss, imaš eno ure zamude !!!!user posted image

zrak, ja raport prosim kaj vse si špendala ??? torta je za prvič kar uspela, je pa bila lepa user posted image . sem se prav gazirala, bom Emi za 1. svečko tudi spekla...

jutri se ne vidimo ne, je napovedan dež user posted image

danes smo imeli obiske in fantek od kolegov je tako vriskal, da je Vala vsakič spravil v jok. ma se mi je prav smilil ki ga je tako bogo gledal...spi že od 20h in vsake toliko tako histerično joka - to se nam ni še nikoli zgodilo user posted image
se prav bojim, da ima nočne more zaradi prijateljčka....

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.