asso -> RE: (Južna) Primorska (10.12.2007 9:03:55)
|
Dobro jutro, evo, da vam povem razlog slabega spanja: polna luna... to zeloooooooo vpliva. IZVIRNO SPOROČILO: austen Ma najhuje mi je to, da ponoči ne mara čaja. Se potolaži edino na joški, pa saj vem, da delam narobe, ma ponoči ne morem poslušat kako njuri in njuri in čez nekaj časa začne jokat..... čaz dan sem malo bolj trmasta[sm=smiley1.gif] , čisto malo[sm=smiley1.gif] Sem rekla, da bom šla en dan spat v drugo sobo, ker mam občutek, da me ta mali [sm=hudicek1.gif] zavoha. Ker spi normalno dokler ne pridem jaz v sobo, potem pa ko ravno dobro zaspim začne ona, in to vedno v roku pol ure odkar pridem - ne glede na to koliko je ura. Ne vem, kaj je narobe, če ponoči jo potolažiš z joško. Mi smo to prakticirali še po enem letu. Pa kaj ji bom dajala čaj in sredi noči mantrala njo in sebe. Daš jo na joško in mir... Nekateri otroci to potrebujejo. Mi še sedaj včasih (15m) ji ponoči dam flašo mleka. Edino tako se umiri. Kaj čem jo matrat sredi noči z mirjenjem in uspavanjem in jo pustit jokat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Prej ali slej bo boljše.... IZVIRNO SPOROČILO: dskubin IZVIRNO SPOROČILO: asso Snežene kepe Hvala. A maš tut kako slikco, kako to izgleda, k si ne predstavljam glih. A to prav obrežeš biskvit, da pride prav kepa, al je ploščato kot kremšnita? Pa bom sigurno poskusla tut tvoj Raffaelo, a misliš, da lahko manj cukra - no, jaz itak iz vseh receptov pol cukra ven vzamem, je vedno zadost ;) Slikice nimam, ampak imam v načrtu jih delat enkrat do naslednjega tedna (če načrt ne propade, saj je bil aktualen že ta vikend in je propadu) pa lahko poslikam in dam tudi slikico. Je pa v bistvu tako, da biskvit tanek nekje pol cm z ozkim kozarcem režeš. Nato vzameš 2 kroga tako kot tipo 2 lista pri kremšniti. Najprej daš vmes kremo in nato namažeš s kremo še vse okoli in povaljaš v kokos. Najboljše pa je res čim manjši fi kozarca, ker potem pridejo prevelike kepe. V raffaelo lahko komot daš manj sladkorja. No v biskvit čisto malo manjk, ker če ne se beljak ne veže tako lepo, ampak v kremo pa komot pol manj, če so ti všeč manj sladke sladice. Kako ste preživele vikend? Mi smo bili v soboto na Miklavžu. Zrak sem srečala tvojega "nečaka". Sicer pri tem nam je ta mala pobrala obema en dan življenja, ker je začela trmarit, ker ni hotela biti na mestu in ji je zmanjkalo zraka, da je bila že skoraj plava. Potem sem jo malo stresla in je zadihala... Ena mamica za nami jo je že hotela primit in jo obrnit na glavo... no, pri ta prvi se nam je to malo večkrat zgodilo, pri ta drugi je bilo pa prvič, zato smo malo ostali presenečeni... V glavnem smo se imeli super... Grem kej delat, ker če ne mi bodo dali še odpoved. Itak uspešnosti nisem dobila tako, da... Lepo se imejte.
|
|
|
|