NAVT -> RE: (Južna) Primorska (7.12.2007 23:30:58)
|
Meni se zdi, da bodo mogoče tudi pri nas kmalu kakšni zobki ven pogledali. Mali dve se slinita in grizeta vse živo, tu in tam sta pa ful sitni in bi kar kaj zgrizli. Tak je bil Aljoša, ko so zobki ven rinli. Upam, da hujših težav ne bo. Sibil, ko praviš da vnetje ušes ni nalezljivo.... Po moji logiki tudi ne, ampak ko smo bili zdaj v bolnici zaradi tega, je dr. Štefan povedal, da je zdaj ogromno otitisov. To se mi je zdelo malo sumljivo. Naši dve sta obe fasali vnetje, in sicer najprej Neža, ki faše prva, čez par dni pa še Brina, ki je očitno malo bolj žilave sorte. V sredo sem srečala kolegico in je rekla, da sta s hčerko (2,5 let) obe na antibiotikih zaradi vnetih ušes. Da je bilo najprej virusno, ki se je kasneje razvilo v bakterijsko. Torej se lahko "nalezeš" tudi vnetega učesa (če skrajno poenostavim). Te viroze so itak že vsaka stvar. Še malo pa bomo dobili žulj na nogi zaradi viroze. Danes sem se dokončno prepričala, da še vedno ne smem jest govejih zrezkov, če so pripravljeni doma. Še vsakič sta namreč pol obe jokali. Ko jih jem drugje (v bolnici, ker na druga kosila ne hodim), je pa vse OK [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sej itak ne vem več kaj bi kuhala. Od mesa sem v glavnem še vedno na aviaciji in telečjem. Pa tko mi zadiši kakšen kos pršuta. No, pa vsaj manj jih napenja kakšna zelenjava. Tudi čokolsde sta se navadili. Vsaj to!
|
|
|
|