zrak -> RE: (Južna) Primorska (4.12.2007 19:32:25)
|
Navt dobra si.. mislim da te moramo vpisat kot SUPER MAMI...želim vam, da se sestavite čim prej in da greste naprej brez takšnih presenečenj... saj velikokrat vidimo tvoj voziček in tvoje punčkice, ampak tebe pa ni... vedno je kakšna mamica, še dobro, da so in ti lahko pomagajo.. Matia.. sem ful vesela zate, da je bolje.. Heaven kdaj pa vstaneš, da ti rata komaj ob 12 si zobe umit?? To moraš rešit vse na hitro in takoj ven, sicer se ti res vse skupaj zavleče Šalčke iz DM so ful dobre... jutri vzamem eno s sabo (upam ,da se spomnem).. Mela a sploh prideš jutri??? Helenav jaz sem šla gor za 17 kg... in pri treh mesecih (Eneievih) sem bila že v starih kavbojkah. Mela jaz tudi ne gledam količinsko koliko mu dam.. vse od oka...in zdanjič sem mu dajala, dokler se ni najedu.. sem mislila, da ne bo konca.. in na presenečenje smo prišli, da je zaprl usta... Asso hvala za pleničke, ampak zdaj rabimo že 4.. mu moram kupit malo večje, ker manjše spuščajo.. še te niso ćisto zanesljive.. saj so danes vidle Austen in Majrim.. Hahaha Majrim.. ni res, da ni hotu Neža.. prvo mu je cuzala prste in ko je končala, se njemu ni dalo več hahahaha jooojj moramm it... Aja še to.. sem delala Marmonik (pecivo) in kaj se mi nicel sesu... ni hotu it ven iz tiste posode in se je cel razdrobill.. , če želite lahko ga jutri prinesem na koščkih...
|
|
|
|