|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
16.11.2007 14:36:58   
melaverde
Z vasi (Šmarje)na žalost...kar pomeni darabim do Izole in Kopra avto user posted image
kako pa tebi uspe bit gor z dvema ??? ali spita??

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 926
16.11.2007 14:51:39   
Sibil_
Eh, kako mi uspe...ja, starejši spi, mali se pa igra v postelji.
Sem pa bila zjutraj z obema v Supernovi in sem zgledala ko ena šturla v restavraciji (starejši je hotel jest)-sem z desno roko porivala voziček, v levi na višini prs sem držala pladenj, gledala sem pa za ta starejššim, da mi ni zalutal.Folk se mi je umikal....ampak je pol Patrik se lepo najedel in je bilo kul.Jaz sem pa zdaj ko cunja, bi ful šla spat.user posted image

Aja iz Šmarij si, to je pa res vas in kar daleč, brez avta nimaš kam.No, ma če maš lep vrt ali pa kak plac kjer so lahko otroci fraj, se lahko zmenimo in dobiš obiske-nas je povsod polno, ni straha da bi bilo dolgčas...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 927
16.11.2007 16:06:47   
zrak
eko mi..
Sibil pridi z nami drugi teden...
Danes je bilo v Izoli kar lepo.. ob morju proti centru je bilo prav lepo, toplo.. a proti Marini, te pa odnese...

Samo vidim, da se splačajo tej sprehodi po burji, ker pol Enei spi tudi 2 uri popoldan...

Mela, če rabiš dokolenkice jih imajo v Soči v Izoli po 1 E in nekaj.. jaz sem jih danes nakupla.. so škontirane, so ble 3 E in nekaj (oprosti, ampak ne morem si še centov zapomnit).. prideš kaj drugi teden?? Sem se odločila, da bom šla na plavanje, samo rezervirat se še moram..pridi še ti...že ki sem si poleti kupila kopalke in jih nisem imela niti 1x, jih imam lahko vsaj za v bazen...

AAAAAAA tako Majrim, zato te ni bilo danes, ker je bil gospodič doma.. a ste sprobalii novi avtouser posted image

Heaven... dobrodošla med mamicami in srečno tudi tatiju..pridi pokazat tvojo malo princesko..

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 928
16.11.2007 18:47:05   
majrim
heaven...dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image ...zdej pa hitro pot pod noge in v izolo na raport...user posted image ...da jo vidimouser posted image ..pa ne hvali jo prevečuser posted image ...jaz sem jo tudi v bolnici hvalila,pol pa mi je dala vetrauser posted image ...zdej pa je že prava frajla in ti pokaže že zobeuser posted image
zrak....ja,je bil moj dragi doma danes,pa sva šla Neži kupit kapo pa šaluser posted image ...zdej pa bo res zakovtrana,da ji ne bo mraz...gremo jutri preizkusit na burjouser posted image
...zdej pa grem malo dat noge v luft,ker jutri prihaja tašča,pa se moram fizično in psihično odpočit in pripravit na vikenduser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 929
16.11.2007 18:47:33   
majrim
austen....drugi teden pa na vožnjo....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 930
16.11.2007 20:55:17   
thaiss
Heaven dobrodošla in iskrene čestitke ob rojstvu Enje!!
user posted image
zrak dokolenke bojo imeli naslednji teden v hoferju http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_4697.htm

majrim ste se razvajali danes???
sibil mi smo bli tudi dopoldan v supernovi, smo se zgrešile. A vi ste že zdravi???
mela ti dragega kr z user posted image v službo pošljiuser posted image  user posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 931
16.11.2007 22:49:18   
melaverde
Pa ne moreš verjet, Thaiss je ažurna bolj kot 24ur user posted image user posted image  ma si res si faca !!!
Ampak veste kaj je v Hofferju ob ponedeljkih in četrtkih...ludnica !!!! In valda če ne prideš dopoldan se obrišeš pod nosom....

Thaiss, jaz ga bom peš poslala ...dovolj mi je tega !!user posted image

Majrim, ma kaj tudi vi ste nabavli nov avto - famigliare?? Ajej, tle so garant otroci na poti... user posted image

Ni grem ker se začne ena grozljivka...

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 932
17.11.2007 7:28:12   
majrim
dobro jutrooooooooooooooooouser posted image ...zgleda,da bo danes fajn vremeuser posted image ..že celo noč poslušam..
mela...ja,smo ga nabavli...če gremo poleti kej kampirat...in imamo mir..ma kaj ti res ne greš bolj zgodaj spat???...eh ja,thaiss je naš katalog...samo njo vprašaj in boš imela cene na tekočem...pa hvala bogu,da je tako
...nič,grem jaz user posted image user posted image  pol pa še user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 933
17.11.2007 13:48:35   
melaverde
Dannn

Joj, da bi vi vidle kako pri nas piha burja....v hiši tako zavija, da sploh ne vem če Val joka al kaj user posted image .
Ma jaz hodim res ful pozno spat in včasih sem sitna verjetno zaradi tega user posted image , včasih ja...

Majrim, srečnica ti, ki si dobila moža pripravljenega kampirat user posted image . Mi smo hodila s starši 10 let v Vrsar kampirat s šotorom...ah kaki lepi spomini....če pa mojemu samo omenim, ni šans ! da bo čakal vrsto za na user posted image , ponoči poslušal soseda kako smrči in take...gre raje v apartma user posted image .

kje ste ostale? vas je odpihnila burja ???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 934
17.11.2007 15:59:40   
helenav
Primorke........

ko sem bila še noseča sem včasih čebljala z vami..dokler me niso v bolnici vzeli za en mesec.....do poroda

No jaz imam Klaro..staro 2 meseca in pol in pri nas je še IDRIJA!!!!!!!!!!!!!!!! Pohajam po Izoli in vedno z mojo mamo, ker Klara nima še rada vozička ko se zbudi..in je premajhna da bi jo samo z eno roko držala, z drugo pa voziček porivala.....

Nisem nič za nazaj prebrala..se mi pa zdi, da se nei okrog Izole tudi govori..tako, da verjetno smo se že kdaj videle okrog....

Neposredna povezava do sporočila: 935
17.11.2007 18:34:33   
thaiss
helenav dobrodošla na čvek!! Pa vabljena z nami na sprehod po Izoli, da še tvojo princesko spoznamouser posted image  user posted image

Brrr kako piha, mi smo šli ob 5h do Zvona in nas je skori odneslouser posted image  
Danes ponoči pa so me spet ledvičke izdale je bilo tako hudo, da je kar user posted image  prevzel skrb za tamalega. Jaz nisem mogla niti roke dvignit, kajšele malega dvignit iz postelje!

kampiranje- moj ima tako delikatno ritko, da ni šans da ga spravim v šotor... no ja, če ima klimo, satelitsko, wc....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 936
18.11.2007 1:32:31   
DaniNeli
Tiho in počasi vstopam v Vašo sobico...Sem nova J Primorka...od vedno sem na Primorskem doma...danes pa sem se preselila v občino Koper.Naj vam povem,da imam hčerkico NELI!Rodila sem 16.2. ob 6h54 v Postojni.Dolga je bila 53cm,težka pa 3580g.
~sedaj je že ta prava nagajivka,ki rada poje,vriska,se plazi,hodi ob opori,ter veselo papa in ponoči spi.

Neposredna povezava do sporočila: 937
18.11.2007 1:47:51   
DaniNeli
user posted image Upam,da boste tudi mojo pikico dali na seznam februarčkov.Moja pikica je NELI,rojena 16.2.,53cm/3580g...nove meritve imamo v sredo.Na zadnjem cepljenju cca.2,5meseca nazaj smo imeli 78cm,9130g.
Mene ni bilo tukaj že full časa.Ampak obljubim,da se bom popravila,ter se vam redno pridruževala ob debatah,pa upam,da boste imele kako srečanje na obali.
Drugače mi pridno papamo,ponoči spimo,podnevi se plazimo,vstajamo sami na noge in ob opori kavča,stajice hodimo.
Sem spila preveč kave zato pišem ob taki uri.Moram spat ker je ta mala ob 8-9h pokonci.

Neposredna povezava do sporočila: 938
18.11.2007 1:48:25   
DaniNeli
user posted image Upam,da boste tudi mojo pikico dali na seznam februarčkov.Moja pikica je NELI,rojena 16.2.,53cm/3580g...nove meritve imamo v sredo.Na zadnjem cepljenju cca.2,5meseca nazaj smo imeli 78cm,9130g.
Mene ni bilo tukaj že full časa.Ampak obljubim,da se bom popravila,ter se vam redno pridruževala ob debatah,pa upam,da boste imele kako srečanje na obali.
Drugače mi pridno papamo,ponoči spimo,podnevi se plazimo,vstajamo sami na noge in ob opori kavča,stajice hodimo.
Sem spila preveč kave zato pišem ob taki uri.Moram spat ker je ta mala ob 8-9h pokonci.

Neposredna povezava do sporočila: 939
18.11.2007 1:48:45   
DaniNeli

Neposredna povezava do sporočila: 940
18.11.2007 13:20:04   
austen
ojlauser posted image evo mene ...po ne tako dolgem časuuser posted image . Samo .... ste se pa razpisale v teh dneh, moram varuško nabavit, da prečekiram vse kar sem zamudilauser posted image
Torej...dobrodošle vse nove mamice in user posted image
kako prežiljate te vetrovne dneve? Pohajate? Mi sme vsak dan zunaj, čeprav mi je smotano hodit ven, ker se mi je Erika začela "bunit" ko jo oblačim. Pa še ful smešna mi je v bundiuser posted image ko mali medvedek.
Majrim...user posted image user posted image za avto. Poskusna vožnja sledi? Po dogovoru?
Melaverde..kakšne novoletne okraske delaš? Bi ukradla kako idejo. Sem namreč letos čisto brezuser posted image
Thaiss... tvoje ledvičke še vedno štrajkajo? user posted image user posted image evo, da bo čimperj OK
gremo te teden kaj na user posted image ?
grem pa še jaz proč...že ki ni nobene tleuser posted image

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 941
18.11.2007 19:56:52   
helenav
Torej...dobrodošle vse nove mamice in
kako prežiljate te vetrovne dneve? Pohajate? Mi sme vsak dan zunaj, čeprav mi je smotano hodit ven, ker se mi je Erika začela "bunit" ko jo oblačim. Pa še ful smešna mi je v bundi ko mali medvedek.

Zdej dva dni ni bilo nič pohajanja zaradi vremena in je bila groza doma, ker Klara spi več kot pol ure samo v vozičku..Danes pa sem skupaj z možem odšla zjutraj na sprehod, na kavico in hvala bogu je mikena spala..že od samega začetka ima namreč senzorje na hitrost:-))))))user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
18.11.2007 21:13:00   
majrim
user posted image ...to je za vse nove tuuser posted image ...kot vidim tudi že stareuser posted image ...tu mislim na helenav..zdej se nam boš lahko kdaj pridružla...pusti mamo doma,pa pejdi z namiuser posted image ...kaj ti nagaja Klara???...DaniNeli...ti pa pišeš ob zgodnjih urahuser posted image ...svaka ti čast ej...
Melaverde...saj jaz nisem že neki časa kampirala (iz časov otroštva), ker sva bla zdej par let v prikolici,ampak zame je to nek poseben čar...si brez obveznosti...nimaš ure za hrano...delaš,kar ti paše...kaj veš,mogoče pa ga kej prešineuser posted image
thaiss...user posted image ...da se čimprej spraviš v red!!
austen...itak bomo šle...v sredo ima Neža cepljenjeuser posted image ...v četrtek pa bi šlo...se zmenimouser posted image
...zdej pa...počasi ležat...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 943
19.11.2007 6:33:09   
helenav
Klara nagaja, ko se zbudi in je v vozičku..potem jo je potrebno nosit in ker glavice še ne drži trdno, jo moram z dvemi rokami držat...voziček pa poriva mama:-))))) Pa včasih nama niti kavice ne pusti spit.....Jaz sem iz Jagodja in preden pridem do dol..oziroma preden pridem nazaj rabim nekja časa....

Ma itak da bo vsak dan bolje...je že zdej..samo sedaj še ta mraz zafrkava..prej sem jo podojila kar odzunaj..sedaj pa gledam da s vrnem domov to opravit....premrzlo zame..ona je pa oblečena tako,da niti ne bi prišla zravenuser posted image user posted image .

Kje pijete kavico ponavadi? Jo pijete kar zunaj? Jaz ponavadi ja..ker je ful oblečena, pa bi jo slačanje v lokalu prebudilo.Pa kdaj ste na sprehodih?

Majrim naše pupice so točno mesec razlike..jaz sem rodila 28.8.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 944
19.11.2007 6:56:15   
helenav
Majrim naše pupice so točno mesec razlike..jaz sem rodila 28.8.

dva meseca razlikeuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 945
19.11.2007 9:39:24   
melaverde
ciao pupe,

jaz sem že pri mami, sem prišla z user posted image  že ob 7h (raje kot pa bit cel dan doma).
zdaj pa je zunaj tak lep sonček...a ste že vse zunaj??
se dobimo ta teden???

Vprašanje: a svojim user posted image dajete že žabice pod hlače???

Pa dobrodošle vse nove !!!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 946
19.11.2007 16:32:12   
thaiss
Ojli

evo nas iz popoldanskega spanca... dve urci user posted image  user posted image  
Zjutraj smo pohajali po Izoli, pa še Austen sem srečala, kje ste ble ostale, pa tako lep sonek je bil!!???

DaniNeli dobrodošla na čvek, tvoja pupa pa je samo par dni starejša od mojega. Vabljena da se nam pridružiš na kafetku!!!
Helenav ponavadi, no ja bolj vedno kafetkamo zunaj, Bariera user posted image

mela jaz sdem mu žabice dala samo dvakrat do zdej, drugače pa ima dokolenke.

Neposredna povezava do sporočila: 947
19.11.2007 19:01:10   
zrak
Thaiss joooojjjj zopet ledvičke.. čimprej se pozdravi .. veš, da se mi zdi da sem te danes vidla, ampak nisem sigurna... sem napol slepa in pol mi je nerodno mahat za ljudmi, ki ugotovim, da sploh niso tapravi in pol me gledajo kot da sem prišla z lune.-.. si sedela e eno punco na kavi v Izoli tam v tistem baru.. kaj je že  The Walluser posted image user posted image  

Jaz sem tudi danes pohajala po Izoli pa nisem nobene srečala... prav čudno se mi je zdelo..bilo je pa fuuul lepo.. kot bi bila pomlad..

helenav in Dani Neli... dobrodosle.. pridite kdaj se sprehat z nami... saj verjetno smo se že velikokrat srečali pa ne vemo kdo smo...Helenav mi smo vajene že vsega.. tudi jaz ga včasih nosimo. samo potem se umiri iin se vozimo naprej..

Jutri, če bo lepo pridem v Izolo... Mela prideš tudi ti??

Glede žabic. jaz mu jih še nisem oblekla.. dokolenkice..

SE VIDIMO

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 948
19.11.2007 19:11:09   
majrim
no,jaz sem šla pa malo kasneje v šetnjo,ker je zjutraj dragi doma, pa smo malo dlje v postelji (v troje, da ne bo pomoteuser posted image )....in itak pol ni blo nobene več po izoliuser posted image
mela...jaz ji že nekaj časa dajem žabice,ker je ful mrzla v noge...če ne njurka ji zgleda paše..user posted image ...pod tiste pajace se mi zdijo dokolenke premrzle..kaj vem...glede na to,da samo leži in premišljujeuser posted image
helenav...a veš kdo sem??user posted image user posted image ...sem ti zadnjič rekla,da ko sem te videla z mesec staro pupo,da so me primli gušti po še eni pupiuser posted image ...se ti kaj sanja??
...grem zdej dokončat mineštro,da imam pol malo mirauser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 949
19.11.2007 19:20:34   
melaverde
Jaz jutri pridem v Izolo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se dobimo ????????????????????

Moj user posted image  pa... user posted image   !!! Thaiss, če te kje gleda kak motorist postrani in nabija na gas, poglej da ni ... user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?