|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
9.11.2007 19:08:47   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo pazi mela!!!!!!!!!!
...se ne bojim,da me bo grizla...je taka sesalka..bomo videli...ampak je prav hecna zdej ...ko vidiš tista dva kamenčka not...se mi zdi,kot da ne bo več dojenčekuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.11.2007 21:03:56   
melaverde
Ma sej ti nisem hotela nič prinjurit, verjami da se tudi jaz tega bojim...moja nečakinja ima 4 zobke, pa ne grize...samo dovolj mleka ji daj user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 877
10.11.2007 8:32:30   
austen
jutrouser posted image
Nežauser posted image user posted image   za zobke!
Mi imamo pa vse znake (od sline v potokih...pa do tea da si tlači v usta vse kar uspe prijeti) že kar nekaj časa, pa ni nič videt da bo kaj kmalu....očitno bomo tudi mikak mesec al pa več slabo spali preden bo kaj prikukalo venuser posted image
no ja.....saj se privajam...počasi....če bi mi lani ob tem času, (ko sem bila že dobra prijateljica z WC školjko in sem spala, spala, spala....) rekel, da bom čisto normalno funkcionirala z zelo malo spanja bi mu rekla, da je noruser posted image user posted image
evo zdaj pa je kar je

vprašanje: do kdaj ste prale stvari od user posted image ločeno od vaših? ste začele dodajati kaj mehčalca?

no zdaj pa šibam...se je že drugič danes pokakalauser posted image   .... sem vedla da sem nekaj pozabla omenit zgoraj.... kakamo tudi več kot smo.... včasih je bilo 1x na dan ali celo 1x na 2 dni  zdaj pa najmanj 2x na dan... je ratala pravi mali"seronja"user posted image
en velikuser posted image vašim user posted image pa lep vikend !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 878
10.11.2007 11:57:29   
majrim
dannnnnnnnnnnnnn...ob 8,32 smo pa me ble že na sprehodu...user posted image user posted image user posted image ...zdej paa klepetamo sto na uro...posesala sem,pomila,obesla perilo,zdej pa še kosilo naredim,pol pa do Strunjana po kakije...
...uživajte in imejte se radiuser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 879
11.11.2007 10:05:12   
melaverde
Jutrooo

Mi smo tudi vstali že zgodaj ampak čakamo obiske in ne moremo nikamor...sem že omenla da sovražim obiske !!!!

Austen, jaz sem prala ločeno res samo na začetku (prva dva meseca) sedaj pa kar vse skupaj. res pa še vedno likamo vse. Omehčalca ne uporabljam ker ga itak ne zaradi sebe.
O kakanju...mi še vedno kakamo 3x na dan in me prav zanima če bo sedaj z uvajanjem GH kaj drugače.

Majrim, ma dobro kolko rok imaš ti ženska ??? Jaz, da vse to naredim rabim cel dopoldan user posted image

Sem naredila čežano in sedaj se gremo smejat...danes je tretji dan uvajanja jabolka in še vedno ga kisli in dela neke face...ampak smo dosegli vsaj to, da proba user posted image

Lep vikend prav vsem !!!
user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 880
11.11.2007 10:06:39   
melaverde
Šele pol sem se zavedla kaj sem napisala...

lep preostanek nedelje !!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 881
11.11.2007 19:35:54   
zrak
ciaooo pupike..

upam,da ste preživeli lepo nedeljo..

Austen.. tako kot mela, jaz že kar nekaj mesecev prem vse skupaj.. prvi mesec sem prala ločeno in še to ne vse... Kadar dam mehčalec, dam še dodatno izpiranje, ker sicer imam občutek da je mehčalec še vedno na štracah.. glede likanja.. tudi likam vse..

Tudi jaz imam eno vprašanje.. Za darilo za user posted image  sem dobila eno lepo pižamico.. zdaj pa ne vem , če ga oblečem a mu moram dati tudi nogavičke (namreč pižama je iz majčke in hlač)..user posted image user posted image  verjetno ga bo zeblo v nogice če dam brez nogavičk.. ampak po drugi strani pa lastika od nogavičk stiska in da nosi to še celo nočuser posted image user posted image .. verjetno bo ostala v omari..

zdaj pa se gremo kopat...

lepo se imejte..

ciaooo

Neposredna povezava do sporočila: 882
11.11.2007 21:12:55   
majrim
user posted image ENEI...BRAVO ZA 5 MESECEV!!!!!!!!!!!!!!!!
..pa daj mela ne nori...sem od volje te dneve za delat...danes sem v eni uri zlikala dva stroja perila,skrajšala kavbojke in zakrpala pižamo,na drugi pa menjala lastiko...pol pa šla v dnevno na tla k dvema mojima otrokomauser posted image user posted image user posted image user posted image
...zdej pa pregledam še slike...bo treba spet kej razvituser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 883
11.11.2007 22:09:39   
thaiss
ENEI vse naj naj za 5 mini svečk!!!

pranje: vse skupaj, samo prvi mesec smo prali ločeno, Mehčalca pa ne uporabljamo, ker sušimo v sušilcu

mela a si preživela obiske?? Si jim spekla martinovo kosilo user posted image  
pa VSE NAJ NAJ za goduser posted image  user posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 884
11.11.2007 22:30:15   
austen
ojuser posted image upam, da ste preživeli lep vikend
glede pranja ste me kar pomirile....tudi jaz že nekaj časa perem skupaj, ma mi je zadnjič ena znanka pametovala, da bi morala prati ločeno.....user posted image
mi smo tudi imeli obiske ...včeraj in danes... ma meni je Ok da kdo pride. Je pa res, da glede na to da smo v bloku se vsi skupaj po hitrem postopku spravimo venuser posted image . Jih nimam kje imet, kljub temu da stanovanje ni majhno...ja čuden razpored ..no jauser posted image malo sem zabluzila.....
danes smo šli na praznik kakijev...ma meni je bilo ful breveze...zmanjkalo posušenih kakijev ( so nam ponujali ananas namesto), zmanjkalo kakijev, ki jih lahko trde ješ (se ne morem spomnit kako se jim reče...)   je bil pa lep sprehod to pa res!user posted image

Zrak...kaj pa če mu nabaviš ene nogavičke, ki nimajo tako močne elastike? Jaz sem dobila ene termo nogavičke ki so cele elastične in se ji skoraj nič na nogici ne pozna odtisov ...če se prav spomnim so bile kupljene v okaidi, ma nisem 100%. sicer pa mi nimamo teh problemov, ker imam za spanje samo pajace in ji kaj drugege niti ne pride v poštev,ker ful nemirno spi in bi si nogavičke sezula user posted image
a ja Enei - vse naj naj za mini RDuser posted image user posted image

thaiss ...kako kaj tvoje zdravje?

dovolj za danes...lepo ninajte, se kaj vidimo na user posted image ?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 885
12.11.2007 9:58:11   
melaverde
Dobro jutroo

Sploh ni dobro, ne vem zakaj se tako reče...počutim se kot 80letnica, vse me boli kot da bi čez noč traktor šol čez mene...pa sploh nisem nič delala user posted image
Da naredim vse to kar majrim se upokojim...user posted image  ne šalo na stran, sem bolj lena za pospravljanje zato je moj mož ful vesel ko pridejo obiski - vsaj vse spucam..

ENEI...ma kako sem lahko pozabla nate (mogoče zato ker še vedno mislim da si rojen 12. kot sem dobila sporočilo...)
user posted image  VSE najboljše !!!!!!!

Ma na obisk sem dobila sošolko iz faksa iz Ljubljane. namesto ob 9h je prišla okoli 11h in mi smo bili ob 14h že povabljeni na rojstni dan. Sem nekaj improvizirala ker najinega menuja ni jedla...

Thaiss, hvala za čestitke!! Včasih se niti ne spomnem da praznujem tudi jaz. Bolj možu pride prav, ko ga prijatli kličejo če gre na martina ..on pa njim, da če bo imel srečo gre zvečer na Martino ?! user posted image

Kje ste danes ?? že vse na sprehodu ?? val je nekaj zabluzu danes, je vstal ob 7h in ob 8 in pol je že ponovno zaspal...mama pa na RR user posted image

lep dan vam želim !!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
12.11.2007 21:15:20   
zrak
ciao pupike

hvala vsem za svečke in ljubčke..

samo na hitro , da pridemo nazaj na prvo stran..

Danes nismo nič pohajali po mestu in jutri tudi ne morem, ker imamo tle neke zidarje... če se kateri pije kafe, lahko pride k meni...

ciaoo

Neposredna povezava do sporočila: 887
12.11.2007 21:19:17   
thaiss
zrak a maš tudi ti bosančke okoli bajte, kot melaverdeuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 888
12.11.2007 21:20:21   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
....., ko ga prijatli kličejo če gre na martina ..on pa njim, da če bo imel srečo gre zvečer na Martino ?! user posted image

ta je pa dobra user posted image  user posted image  user posted image ...upam, da je bil doma včerajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 889
13.11.2007 8:48:50   
melaverde
jutrooo

Thaiss, valda je bil doma in upal za malo sreče... user posted image  Seveda po Valovem kopanju, likanju in pospravljanju je obupal in zaspal na kavču....drugo leto gre sigurno na martina user posted image user posted image

Ma dobro kje so vse te babe ???????

Zrak, da si nisi prilastila mojih b.... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 890
13.11.2007 11:27:22   
melaverde
Spet imam kasno paljenje...

VID vse najboljše za 8 mini svečk !!!!

user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 891
13.11.2007 16:45:58   
zrak
ciaooo
Ma kje steuser posted image user posted image  skozi nas prešaltuje na drugo stran..

Ha ha Mela.. mi imamo samo enega in se kliče Bajro.. Danes zjitraj sem mu skuhalo kavo in ga vprašam, da kako se kliče in on reče Bajro in jaz razumem Bojan... in še mu rečem BOJANuser posted image user posted image  IN pol on NE BOjan , BAJRO user posted image user posted image

Ma jutri bi pa rada šla malo pohajat.. dva dni doma me že daje klaustrofobija..

Thaiss kako je tvoje zdravje.. si že pripravljena za sprehod..??

Kaj gre katera jutri?? v Izolo, sevedauser posted image

Thais kaj za plavanje se moram rezervirat? Kaj voda je klorirana ali kako?? Ni nevarno, če jo spijejo??

Neposredna povezava do sporočila: 892
13.11.2007 16:48:44   
zrak
VID VSE NAJ NAJ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 893
13.11.2007 16:51:20   
Sibil_
Dan (no, že skor čer)!

Opažam, da je na tej temi večina Izolank, pa sprehodi so tut tam-bom morala malo motor kaj vžgat, če vas bom hotela spoznat.

Sicer smo pa še kar bolni in žal ne hodimo ven, jaz bi pa tako šla, tako sonce mi pa doma zaprti-šit no.Sem pa opazila, da ko sem več časa doma in nič kaj ne hodim na sprehod mi je pol muka kakšen daljši sprehod naredit-prav zašvicam.Grr, kot da zgubim kondicijo.To pa mal sovražim.KOmaj čakam luft!No če se boste kaj drug teden dobila mogoče pridem še jaz..user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 894
13.11.2007 20:30:22   
majrim
kake izolanke sibilRR...ene so izvožene,druge priseljeneuser posted image user posted image user posted image ...če pa je izola tako lepauser posted image ..no ja,jaz sem mislila,da bom peljala austen kaj v lucijo in portorož na sprehod,pa napovedujejo grdouser posted image ...da bi bilo za božič sneg,pa ne zdajuser posted image ...grem,malo dat noge v luft,sem potrebna masaže in enega vikenda v dvojeuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 895
14.11.2007 8:36:35   
melaverde
Majrim, kako te razumem...jaz bi tudi tak vikend !!!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 896
14.11.2007 14:29:36   
majrim
mela...kaj veš,mogoče pa k nama prileti dobra vila in nam uresniči  tri želje...user posted image ...zakaj pa ne prideš nič v izolo??

Neposredna povezava do sporočila: 897
14.11.2007 20:04:36   
thaiss
a gremo jutri na kofetka???????

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 898
14.11.2007 21:30:13   
majrim
koga ti to sprašuješ thaiss????????????????''...mi gremo vsak dan,samo ti ne vem,kje se skrivaš že en mesecuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 899
14.11.2007 21:57:15   
thaiss
pa tebe user posted image  user posted image   me vzameš?????

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?