asso -> RE: (Južna) Primorska (2.11.2007 7:27:12)
|
Dobro jutro vsem. Ja, nisem v službi sem pa vseeno zgodnja... Zrak, zvečer mu lahko probaš dat kakšno riževo kašico. Meni so bile najboljše tiste, ki se jih meša z vodo (malo dražje, ampak...). Imela sem od Hipp-a in Alette (ta je bila navadna) od Hippa pa z jabolkom. Mimogrede imam en paking neodrt tako, da ob priliki ti ga bom šenkala... Jaz sem jima zvečer dala to in po tem še flašo... Za čez dan obroki pa sem jaz šele pri drugi ugotovila, da je najboljša varianta, če skuham npr. jabolko s rižem in vse skupaj zmiksam in to je ta druga še najraje jedla tako, da sem ji kar to dajala (no, še vedno ji dajam). Naredila sem pa nekako za 3x, dala v steklene kozarčke, včasih zaprla s Secoquickom (zrak bo že znala) in tako sem si prišparala packanje. No tako še vedno delam: - jabolka + hruška + prosena kaša - jabolka + suhe slive + riž Včasih sem tudi kombinirala z gresom. Pa sadje po letnem času. Ko je bil čas breskev sem na koncu (ko je bilo že vse skuhano) vmešala še breskev, ali pa češnje... Zelenjave nisem vmešala not, ker naši ne gre v rit. Ja, no večkrat sem le korenček na koncu zmiksala, predvsem ko je bila breskev zraven, da sem malo zamaskerirala okus. Seveda se lahko tudi zelenjavo zmeša not za tiste, ki jim gre v rit... Aja, za mesno-zelenjavne obroke sem pa skuhala npr. piščanca, kakšno zelenjavico, paštico in to vse zmiksala... To sem kuhala vse s Secoquickom, kar mi seveda zelo poenostavi delo. Zrak bo sigurno vedela kako to izgleda. Vas zapuščam in grem kaj naredit, ker me čaka ogromno dela... Uživajte...
|
|
|
|