NAVT -> RE: (Južna) Primorska (27.10.2007 23:24:15)
|
Malo sem pozna, pa da ne boste mislile da sem nevzgojena.... hvala za čestitke Brini in Neži za 3 mesece. Ni bilo časa, da bi kaj pokukala na rr. Glede avtosedežev. Mi smo Aljošo spravili iz jajčka pri skoraj 10-ih mesecih. To je bilo decembra, torej je bil jajček premajhen, ker je bil oblečen v bundico. Na relaciji Iz-Kp ga nisem v avtu slačla iz bundice. Mislim, da če bi bil star toliko sredi poletja, bi sedel v jajčku še kakšen mesec. Kupili smo MC Priori XP. Ful smo zadovoljni z njim, predvsem Aljoša. Računamo da ga bosta punci podedovali, saj ne bo starejši od petih let, ko ga bosta rabili. To je namreč neko priporočilo, da naj avtostolčki ne bi bili starejši od petih let. Nonotom smo za v avto tudi kupili tak stolček, čeprav je takrat na tržišču že bil Tobi, pa se zanj vseeno nismo odločili. Vsekakor pa je ob nakupu stolčka vredno gledati najnovejše teste. jaz sem za jajčka (dilema: s podstavkom ali brez) klicala celo v Ljubljano na Svet za vzgojo in preventivo v prometu (ali nekaj podobnega). Ful so prijazni, imajo tam celo enega zaposlenega ravno za področje otroških avto sedežev, z veseljem ti kaj povejo in razložijo. Ne sicer v smislu favoriziranja določene blagovne znamke, ampak bolj na katere značilnosti naj bi bili pozorni.
|
|
|
|