|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
6.10.2007 14:48:27   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Aja, Draž pa je faca ja, samo, ko se bo vam kaj tazga zgodilo, pa ne bo tko smešno user posted image

Tole si pa jaz tud mislim, ko se drugi smejejo vsemu kar Taja ušpiči. Počakte še mal, pridete vse na isto.user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.10.2007 19:26:55   
majrim
če je pa zanimivo brat take zgodbeuser posted image user posted image user posted image ...pa te spravi v smeh do solz

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.10.2007 21:32:40   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Aja, Draž pa je faca ja, samo, ko se bo vam kaj tazga zgodilo, pa ne bo tko smešno user posted image

Tole si pa jaz tud mislim, ko se drugi smejejo vsemu kar Taja ušpiči. Počakte še mal, pridete vse na isto.user posted image

Takrat se boste pa vi nam smejaleuser posted image  user posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
6.10.2007 21:44:47   
melaverde
Ojla,

a vse že spite ?? Jaz čakam da se posuši jedilnica ker sem pomila po tleh in grem likat...uauu ke sobota!! Pa smo mislili malo v Koper na Grašota in faraone, pa je zunaj -10....ne se hecam ampak je kar ohladilo !!

Majrim, joj mislim da bo pomota za zadnjič...res sem šla na Ogrlico ker je imela sodelavka roj. dan ampak previjali pa se nismo user posted image . Ma se me tvoj spomni še od takrat ko smo bili na ogledu porodnišnice ???? Joj, veste ke čudno je  v službi...bog ve če bom znala še delat drugo leto ?! user posted image

Thaiss, kako si ?? Te prav pogrešam veš...upam da se naslednji teden res kaj vidimo.

Glede moških ne...malo me je sram se pohvalit, ampak jaz Vala ponoči sploh ne slišim user posted image . Če ne bi bilo mojega user posted image  bi se verjetno že naveličal jokat in bi ukinili nočno bujenje...ampak ne morem pomagat če spim tako trdo ?!? In vsi so mi govorili, da se bo spremenilo...kdaj ?????

Lepo noč vsem !!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 504
7.10.2007 9:18:12   
tejčica
Včeraj je pa res dogajalo v Kopru. Sem na Markovcu slišala koncert kot da sem v mestu. Ognjemet se je pa videl iz stanovanja in sem poskušala zbudit Tajo, pa ni šlo. Ko ta otrok spi, spi zares.user posted image

Melaverde, tako je bilo pri nas za Tajo. Sicer ne čisto na začetku ampak tam po drugem letu. Mi je zjutraj moj pravil kaj se je ponoči dogajalo ali pa sem se zbudila in videla mojega da spi pri Taji, jaz pa sploh nič nisem slišala.user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 505
7.10.2007 21:27:03   
majrim
kaj je danes da ni nobene tu?????????user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 506
7.10.2007 21:43:06   
Sibil_
JAz sem tu!user posted image

Včeraj sem imela eno srečanje, danes smo pa lutali cel dopoldan, popoldan pa prespali, ma je pasalo.Edino pihalo je dopoldan za znort, to mi ne paše.

Smo kar ok, Lukas je še šmrkav revež, upam da se hitro pobere.user posted image

Thaiss-kaj si kupovala v Torri?(se navezuje na to, da je bila v šopingu in baje kupila stbvari samo zase, pa me firbec, hehe)

Drug vikend ima pa moj Patrik 3 leta in bomo imeli dva dni fešto, pa upam da bomo vsi zdravi in da fešta bo.No ja, če ne se pa prestavi.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 507
7.10.2007 23:57:33   
tejčica
O Sibil, a feštali ga boste. In kakšne dobrote boš pripravljala?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 508
8.10.2007 0:01:40   
Sibil_
Joj tejčica ne sprašuj, že zdaj me je groza.Pa še bajta je v razsulu, moram udarit čistko, pa še Patrik mi nekaj kiha-kar ni dober znak, ponavadi sledi prehlad.PA še LUkas se ni pozdravil, ma jaz bom popiz****.Ah ja, ma nekako bo že....user posted image

Drugače pa vem kako ti je za zdravnika, ma bo hitro mimo in pol ga ne viidš več, misli na to.Pa kakšen persen popij zdaj, da boš spala ok.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 509
8.10.2007 0:08:22   
tejčica
Sibil, pa kaj boš delala čistko, če bo potem v 5-ih minutah spet isto stanje.user posted image  Vsaj pri nas je tako. Naredi tako kot je meni Draja včeraj svetovala. Lukas naj ti po tleh počisti (itak so naši malčki sedaj najboljše metle in take parne user posted image ), Patriku pa kuho prepusti in bo tudi zadovoljen.user posted image

Nisem jaz za k zdravnikom, ne. Me je strah za jutri ko da grem k user posted image . Ampak tolko časa že odlašam s tem znamenjem, da je že zadnji čas da grem.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 510
8.10.2007 0:14:15   
Sibil_
Naj gre kdo s tabo k zdavniku.Kje pa imaš znamenje?A je kak bolj občutljiv del telesa?

Drugače pa Lukasa še ne dam na tla-posledično ne plazi oziroma ujame redke trenutke na postelji.In sem prav jezna, moram obvezno nabavit une puzle za po tleh in mu jih naštimat v spalnici, ker drugje ni placa.Pri Patriku je bilo čist drugače-je imal plac, pa puzle pa vse živo, zdaj pa vse napade in enostavno je Lukas prikrajšan.MA šit je to vse skupaj, pa še to ljubosumje mi živce para.user posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 511
8.10.2007 0:19:21   
tejčica
Saj pri nas tudi ni ravno varno za Vida na tleh, ker Taja cel prostor okupira, ampak da ga pa ne dam na tla se mu pa strena. Največkrat je kar v dnevni direktno na laminatu. Puzle ima v sobi, pa se v parih sekundah dol skotali/odplazi. V dnevni gre pa najraje pod mizo in se smeji na ves glas. Ma so posrečeni ti naši miški.user posted image

Znamenje imam ravno na takem mestu da mi gre rob hlačk čez in sem si ga že parkrat poškodovala.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 512
8.10.2007 8:26:25   
thaiss
Jutro,

gremo na sončka!!! Midva šibneva v Lidl pogledat une stvari za user posted image  ki so danes v akciji.

Tejčica eno piko poko za danes!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Thaiss-kaj si kupovala v Torri?(se navezuje na to, da je bila v šopingu in baje kupila stbvari samo zase, pa me firbec, hehe)

Ja, jauser posted image  moj sinko ni dobil nič!!! Vse mama zapravla zaseuser posted image  user posted image Sem si kupla dve trenirki,sem jih bla ohh potrebna!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 513
8.10.2007 10:35:42   
solatja
joj punce, jaz sem čisto pozabiča na vas user posted image user posted image user posted image

odkar se je naša matična (user posted image ) tema prestavila na OTROK, na starši čvekamo sploh ne gleda več... splaoh ne vem, zakaj user posted image user posted image jao jao jao user posted image user posted image user posted image

bom kasneje prebrala, o čem čvekate, zdej me pa nekaj zanima: v Palacu (Portorož, ta nov, ne obnovljen user posted image ) so zdej precej razširili program vadbe (aerobika, pilates, joga, kinesis, telovadba za otroke (1-3 in 3-5 let), vadba za mame po porodu ipd.) in trenutno imajo akcijo, da če se naročiš do 15. oktobra, ima drugi zastonj (se pravi, če gresta 2, plača eden oz. vadba po polovični ceni user posted image ). in jaz ne najdem nikogar, ki bi hodil z mano, ker bi hodila enkrat na teden dopoldan, ob 10h (takrat ko je tamala v vrtcu) na pilates. a je mogoče katera zainteresirana?? je pa možnost 2 načinov: plača se 8 ali 12 obiskov po 7 eurov na enega, se pravi, da pride nekaj čez 25 eurov za 2 meseca oz. 42 eurov za 3 mesece (verjetno še nekoliko manj, za ceno še ne vem točno)...

a je kera zainteresirana? lahko se mi javi tudi na zs!! user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 514
8.10.2007 11:02:08   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Midva šibneva v Lidl pogledat une stvari za user posted image  ki so danes v akciji.

A maš slabo vest, ker si zadnjič samo zase nakupovala in moreš mal not prinest?user posted image  In kakšna je roba v Lidlu?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 515
8.10.2007 11:53:14   
asso
Ojla,

ja, jaz sem bila tudi v Lidlu in boljše, da ne bi šla. Bi vsaj denarnica (oz. kartica) bila bolj polna.
Roba je meni v Lidlu od vedno (sem hodila še v Trst) super, še posebno za to ceno.
Jaz sem kupila spalno vrečo, kombinezonček, kapico z rokavičkami, tisto večjo kapo, ki gre lepo pod bundo, snežke, bodyje...

Sedaj moram samo doma preverit veličino in pogledat kaj imam v omari od ta starejše in najbrž bom kaj nesla nazaj, ker itak vedno pretiravam, na koncu pa ugotovim, da imam že doma...

Zdej grem na malico in kmalu tudi domov. Kako je lepo delat po 6 ur...

Lepo se napohajajte na sončku

Lp asso

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 516
8.10.2007 15:50:21   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Midva šibneva v Lidl pogledat une stvari za user posted image  ki so danes v akciji.

A maš slabo vest, ker si zadnjič samo zase nakupovala in moreš mal not prinest?user posted image  In kakšna je roba v Lidlu?

Ma ne ne, nič slabo vest.
Lidl - nič nismo kupliuser posted image  user posted image   Bodiji so največji 74user posted image , pajackov ne rabimo, kombinezon sintetikain sami majhniuser posted image ...v glavnem nič kupla!!

Baje pa je naša zrak pokupla pol Lidlauser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 517
8.10.2007 21:40:53   
zrak
heeelllooo

Ja ja Thaiss sem bila v Lidlu, sem kupila bodije št. 68 in 74, ko umijem bom videla kakšna je kvaliteta.. piše 100% bombaž, bomo vidli.. pa sem kupila samo eno spalno vrečo, ki jo bom imela samo za zamenjavo.. se mi zdi cela umetna.... no imam občutek  "pochi soldi poca musica.., . nekateri pravijo, da je kvaliteta ok..bom vedla povedat..

Ma sej kakšno kvaliteto pa lahko pričakujemo za teh par Eurov...

Kje si pa ti Thaiss pohajala.. z melo smo te mislile povabit na kavico, tebe pa nikjer...

Drugače pa po  KOpru sami vozički, ampak meni je še vedno lepše pohajat po Izoli... mogoče, ker mi je podarila 500 Eurov..

Austen si šla pogledat, če si dobila nakazano..

se kaj vidimo,, vsem želim prespano noč.. ciao

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 518
8.10.2007 21:51:28   
thaiss
me je mela klicala sam jz šema sem pozabla telefon domauser posted image   Mi ostane kafe v dobrem???

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 519
9.10.2007 8:08:12   
thaiss
VAL (melaverde) vse naj naj za 4 mini svečke user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 520
9.10.2007 8:22:52   
austen
jutrouser posted image ste dobro spali?
Val vse naj naj za 4 mini svečkeuser posted image user posted image user posted image
mi pa danes "praznujemo" 3 mini svečke....kar ne morem verjet....je šlo tako hitro mimouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 521
9.10.2007 8:48:34   
thaiss
ops austen

vse naj naj Erika za 3 mini svečke!!! user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
9.10.2007 9:25:17   
asso
Erika in Val vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Lidl ni več glih tisto kar sem pričakovala. No v Trstu je bilo vse malo boljše, ampak tudi pri nas za ta denar mislim, da je super. Bodiji so v redu, spalna je malo slabša, kombinezonček je super (itak so vsi kombinezoni sintetika - da ne prepušča), snežke za ta večjo tudi in kapice tudi, sicer bo za ta manjšo ampak vseeno. Mogoče kakšna kasnejša akcija bo imela kaj boljše spalne vreče...

Jaz pa denes zmrzujem user posted image user posted image  in to jaz, ki mi še sredi največjega mraza ni mrzlo in sem vedno v kratkih rokavih. Danes imam dolge in še konetjero pa me zebe kot... ledene roke imam, da o nosu sploh ne govorim. Pa kje je še sezona kurjenja pri nas. Moram hišnika malo spomnit name in mu naročit, da mi zrihta kakšno pečko, ker če ne grem res lahko le na bolniško. Še čaj se mi je shladil v petih sekundah, da se niti s čajem ne morem segret. Še to končam in grem malo v spodnji štuk k sodelovkam klepetat.

Zrak v soboto si vabljena okrog 15.30, v primeru lepega vremena bomo neki malega naredili...

Lepo se imejte, jaz se grem malo gret.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 523
9.10.2007 14:11:05   
austen
ojoj.... spet smo padle na drugo stranuser posted image
saj vem.... martinčkate na sončku ali pa delate družbo vašim user posted image pri popoldanskem spanjuuser posted image
medve sva prišle skuhat in pojest kosilo, potem gremo pa še malo okoliuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 524
9.10.2007 14:23:28   
tejčica
Val (melaverde) in Erika (austen), čestitke za obmesečnico.user posted image

user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?