dskubin -> RE: (Južna) Primorska (23.2.2008 13:45:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Tejčica, Dskubin imate prav. Lahko me vsak moment preseneti. Zaenkrat gre le na kolena in kuka kje smo mi, ker imamo posteljo zraven. Pa spi počez tako,da ima noge vedno med tistimi palicami .... ponoči vstajam,da ga popravljam.Se non stop vrti enkrat na boku , enkrat na trebuhu, drugič na drugi strani. Sem razmišljala ,da kupim tisto potovalno posteljico, katera nima palčk in ga tam notri stavim ponoči al pa s tatijem in mamo na postelji. Včeraj je spal z mano pa me je skoral kap , ker ko sem se zbudila je bil že na koncu postelje.. Ma kakšna razlika je med temi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] . Alex se niti za cm ne premakne. Nas je tamala tudi fajn presenetila, k je bla res ful zgodnja za vse (no, razen za hodit ji ni - se je zgleda odločla, da nas bo še malo izkoriščala in šparala tačke [sm=smiley36.gif]). Pr 6ih je sama vstajala in se z vseh štirih poskusla vržt gor, pa ujet za rob postelje, zato smo jo takrat prestavli v prenosno posteljico (ker se je z glavo butala ob les na vrhu [sm=zmeden.gif]). Samo pazi, če boš to naredila, te zna križ zaj..., ker se moreš močno noter sklonit za otroka dvignit. no ja, tebi itak spijo ponoči, tko da ni tak problem - jaz sem jo mogla miljonkrat na noč popravljat [sm=jezicek.gif]. Zdej pleza in pleza in pleza - na tamalo otroško mizo (stolčke smo ji umaknili, da ne bi plezala na omaro, ampak smo jo samo spodbudili še k višjemu dvigovanju noge in zdej že uspe prilezt na tip-trap, na navaden stol), tko da samo čakam, kdaj jo bom našla z nogo čez posteljco - pol pa ne vem, kam jo bomo dajali spat.
|
|
|
|