dskubin -> RE: (Južna) Primorska (20.2.2008 22:39:00)
|
Vidiš, da te vseeno razumemo, sej ti je tudi majrim rekla, da si srečnica, ker si to lahko privoščiš. In verjemi, da bi marsikdo bil vesel, če bi lahko bil na tvojemu mestu (beri: bi imel to možnost izbire), pa čeprav si ti zdej najbolj nesrečen človek na svetu. Za one, na drugi strani, bi bila to sreča. Ljudje smo si različni in prav je tako, kašen bi bil če ne svet. Delat bom pa šla tja, kjer sem bla prej - no v resnici še ne vem, ker zgleda, da se bom neki premestila in po 3h letih koončno nekaj napredovala, samo z ogromno razliko v odgovornosti in ... V glavnem, ni glih nekaj, za kar bi takoj podpisala, ampak po treznem premisleku bom verjetno vseeno sprejela. Izkušnja več, novi ljudje, kaj pa vem, mogoče mi bo kdaj v prihodnosti prišlo prav. In čeprav bi ful rada ostala doma z otroci vsaj nekaj časa, to zame ne pride v poštev, ker nočem nekaj postavat in gnit. Doma mi je lepo, otroke obožujem, samo ratam ful tečna, če sem sama s sabo. To bi bla opcija samo, če bi imeli res visoke dohodke in bi potem zraven še kaj študirala (to je trenutno v mirovanju [sm=smiley36.gif]), ustvarjala ali kaj podobnega.
|
|
|
|