dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Včeraj je bilo . Punce, super ste in upam da kmalu ponovimo. Ampak nesemo ga pa, a? Pri nas je bila situacija taka kot sem pričakovala. Maledva sta lepo spala, vsak v svoji sobi. Evo, lahko se podpišem pod vse. Zrak, hvala za plac, helenav, hvala za prevoz, vse včeraj prisotne pa hvala za super družbo unih par urc . Ponoči sem vstala samo 3x za dat Diti jest, zjutraj pa smo bli auf že ob 7.30. Pol sem poštimala oba, oddala tamalo k očkotu v gasilski in peljala Draža 1. na predstavo v gledališče. Nisem glih najbolj navdušena, ker je tam kup neodgovornih staršev, ki dovolijo otrokom jest, klepetat,... pa še sami se pridružijo zraven z nadvse glasnim klepetanjem skozi celo predstavo. Meni je pokvarilo dopoldan, Dražu pa ni bilo nič jasno - sem mu celo pot razlagala, da moramo bit tiho in sedet in poslušat, pa da se ne sme jest.. Pol pa se obrne okrog sebe pa vse drugače. Klepet je bil tako glasen, da niti jaz nisem slišala pol predstave, Dražu pa je še koncentracija popustila, ker ni vedel, za kaj se gre. Mislim, jaz ne vem, kaj ima pol otrok, ki so bili tam sploh od predstave? No, v bistvu lažem, vem, da otroci nimajo nič, samo starši se najbrž ponosno nosijo, ko zganjajo to (NE)kulturo s svojimi otroci. Me je prav imelo na koncu, da bi zahtevala šolde nazaj.