|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
14.2.2008 22:41:06   
dskubin
Vprašanje: ma kako je s to luknjo na glavi?? je pri vas še vedno velika ???

Ni glih velika, ampak je pa še. Po moje to nima neke veze s kapljicami, zapira pa se menda tudi do 2. leta. Sej zdravnica to vedno prečekira, tko, da ti niti ne veš - če bi blo kaj narobe, bi ti sigurno povedla, tko, da ne skrbi!

Pupe, a vzamete še mene zraven? Magari u kofano, ne bi blo prvič user posted image . Sej če nas bo več, kot za 1 avto, lahko peljem tudi jaz še enga.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
14.2.2008 22:41:40   
melaverde
Ja itak user posted image

Lahko oz. mirno noč vsem !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
14.2.2008 22:43:13   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Vprašanje: ma kako je s to luknjo na glavi?? je pri vas še vedno velika ???

Ni glih velika, ampak je pa še. Po moje to nima neke veze s kapljicami, zapira pa se menda tudi do 2. leta. Sej zdravnica to vedno prečekira, tko, da ti niti ne veš - če bi blo kaj narobe, bi ti sigurno povedla, tko, da ne skrbi!

Naša je ni pogledala še nikoli !!!!!!!!! user posted image

Pupe, a vzamete še mene zraven? Magari u kofano, ne bi blo prvič user posted image . Sej če nas bo več, kot za 1 avto, lahko peljem tudi jaz še enga.

Pa seveda, kako lahko sploh dvomiš  user posted image  user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
14.2.2008 22:46:24   
nektarina
Ciaoooo. Sem  sem malo zaspala, pa me je zdaj NIK prebudil.Sem mu dala čajčka in spi.
Mela. jaz te mečave sploh ne kapiran dobro.  NIk-u se ni nikoli vidla veliko in  jutri bom potipala, ker me prav zanima.Alex pa jo sigurno ima , ker se mu lepo vidi že na daleč. Imajo pa  tudi različne glave. Alex bolj podolgovato  in nežno ,  NIk okroglo in močno.   V razvojni  je Semičeva potipala in ni rekla nič, tako,da menim da je ok. Tudi jaz včasih pozabim na kapljice.

MA jaz kam čem jit. Niti iz hiše ne grem. Zjutraj  k zobarju in še to prikrita v šal in domov. Če  bo sončka  bomo naredili en giretto okoli hiše. Mogoče  tudi do ŠAlare. Če ne drugo vsaj bolečine ni več, ker niste ne privoščim nobenemu. MA saj ni prvič ,da me zaboli en zob ma tako kot tauser posted image user posted image user posted image  pa tudi natečena nisem bila še nikoli v življenju... moj je rekel, da samo če ga pikne  v ustih bo že tekel k dentistu.

a  ma ne ,da ne morem pit, niti jest ne morem , pa  čikole čakole z zaprtimi ustiuser posted image user posted image

a pa modrostne rajši populite  i  ne plombirate   

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
14.2.2008 22:46:54   
melaverde
Ma bo zanimivo... user posted image
                          user posted image user posted image   jaz se že pripravljam na dimljeno klobaso...

Neposredna povezava do sporočila: 4205
14.2.2008 22:49:06   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Ciaoooo. Sem  sem malo zaspala, pa me je zdaj NIK prebudil.Sem mu dala čajčka in spi.
Mela. jaz te mečave sploh ne kapiran dobro.  NIk-u se ni nikoli vidla veliko in  jutri bom potipala, ker me prav zanima.Alex pa jo sigurno ima , ker se mu lepo vidi že na daleč. Imajo pa  tudi različne glave. Alex bolj podolgovato  in nežno ,  NIk okroglo in močno.   V razvojni  je Semičeva potipala in ni rekla nič, tako,da menim da je ok. Tudi jaz včasih pozabim na kapljice.

MA jaz kam čem jit. Niti iz hiše ne grem. Zjutraj  k zobarju in še to prikrita v šal in domov. Če  bo sončka  bomo naredili en giretto okoli hiše. Mogoče  tudi do ŠAlare. Če ne drugo vsaj bolečine ni več, ker niste ne privoščim nobenemu. MA saj ni prvič ,da me zaboli en zob ma tako kot tauser posted image user posted image user posted image  pa tudi natečena nisem bila še nikoli v življenju... moj je rekel, da samo če ga pikne  v ustih bo že tekel k dentistu.

a  ma ne ,da ne morem pit, niti jest ne morem , pa  čikole čakole z zaprtimi ustiuser posted image user posted image

a pa modrostne rajši populite  i  ne plombirate   

ma čaki, si bla pol pri zobarju ??? ma ti je izpulil ???
ma vzami 3 lekadole !! druge bodo itak out in tvoje otekline nanka vidle ne bojo...pa še vse bo zadimljeno.... user posted image  ma razmisli do jutri....

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
14.2.2008 22:53:03   
nektarina
Kaj  je še kakšna tukaj?
Sem se  malo prej zbudila in zdaj moram  pokukat v hladilnik. SE mi je končno odprl apetit  ma moram jest samo tekoče kot user posted image .  Puding bo tudi OK.
Je dragi prinesel  čokolatine za Valentinovo ma so ostali  zapakirani, so prevelike kroglice za stavit v usta.  

Neposredna povezava do sporočila: 4207
14.2.2008 22:58:49   
nektarina
Ja Mela. ZObarja sem imela včeraj, danes in  jutri  grem ponovno . Rajši da ti ne povem kaj mi je delal. Pulit ne more, ker je otečeno. SAmo  na živo  brez  anestezije. Ma kaj smo ludi?????????   Pri dlesni se je naredil žepek in vse bakterije so šle tam noter dokler seni vnelo.

Ma veš kaj, tudi to bo šlo mimo  kot takrat ko sem  fasala mastitis in moji so vlekli jaz pa stiskala rit od bolečine.

Ma vidim,da ni več nobene. Allora buona notte.

< Sporočilo je popravil nektarina -- 14.2.2008 23:00:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 4208
14.2.2008 23:04:00   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

ma seveda!!!!!!!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
15.2.2008 7:31:44   
tejčica
Jutro čvekice!

Včerajšnji čvek v Izoli bo treba kmalu ponovit, ker je očitno tam nekaj v zraku, kar uspava našega Vida. Ko sva prišla domov je spal 2 uri in pol, pa še to ga je potem Taja s trkanjem na njegovo okno zbudila. Jaz kar nisem in nisem mogla verjet, da ta otrok še spi. Vas pa je pa čvekic v Izoli.user posted image

Danes bo pa tudi meni najbrž ratalo pridet na fešto.

Nektarina, ma groza tole z zobmi. Naj ti zobar čimprej uspešno poštima.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
15.2.2008 8:05:41   
tejčica

Zala, user posted image  za 8 mesecev.

user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
15.2.2008 10:06:48   
nektarina
user posted image

Zala vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Tejči za user posted image
mislim, da bom še mantranjauser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
15.2.2008 14:04:53   
dskubin
Zala - vse naj naj.

Pupe, povejte, kaj ste se zmenle za danes - a prnesem pizze, pa kdaj se gre?

nektarina - prdruž se, boš takoj boljš user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 4213
15.2.2008 16:26:15   
tejčica
Kje ste vse? Kako za danes?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
15.2.2008 16:58:08   
n€na
Zala praviuser posted image

Danes sva bile celi dan zunaj, sedaj ko je tako lepo vreme sploh nimam več časa biti doma in ko pridem zvečer na forum ni nikjer nobene večuser posted image .

Danes zvečer pa uživajte, jaz bi se vam z veseljem  pridružila pa nimam varstva za Zalo ker mojuser posted image dela.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
15.2.2008 17:58:20   
helenav
majrim kukašuser posted image ....

jaz sem naredila domačo nalogo za danes: pilatesuser posted image user posted image ....trebušne...in sem crknjena..pol bom spila eno pivo ( se že hladijo ) in se bo izničlo z vajamiuser posted image user posted image ...

see you

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
15.2.2008 18:54:05   
austen
ciao user posted image
pupce mene danes ne bo!
uživajteuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
15.2.2008 19:02:16   
majrim
zakaj ne austenuser posted image user posted image ...enkrat tolko bi ble vse na kupuuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
15.2.2008 22:28:54   
nektarina
Medtem ko vas večina  uživa na fešti user posted image   sem se  malce igrala z mojima in jih učila dajat pet " GIve me five"  in je ratala le ,da  sem hotela slikat in  digitalec vedno  posname sliko 5 sekund prekasno.  tako,da ni nič ratalo bom pa vsee nostavile slike katere so ratale.

E  pa naj se katera javi in pove kako je bilo   OK.
Pa vsaj  Mela, ker smo več v  konfidenci,  oziroma  edina ki jo osebno poznam  he heuser posted image user posted image

NIKI

user posted image

ALE

user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
16.2.2008 8:18:57   
thaiss
user posted image

Babja žurka uspela v nulo, sam cajt je prehitro zbežal!!!!

Nektarina lepe fotke!!! Kako zob???

Neposredna povezava do sporočila: 4220
16.2.2008 8:30:33   
helenav
user posted image

zrak hvala tebi za plac, je žurka uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala,kersi posodla jajček...bom danes popoldne sprovala in ti javim...na pogled je širša..zdej da vidim, kako bo madam notri uživala.

Punce kašna je bila sotuacija ob prihodu domov?

Naša je mirno spala( enkrat jo je šel samo pobožat)user posted image ....cico je zahtevala ob1h..torej še malo lufta bi imela, ampak jaz sem danes tak zombiuser posted image user posted image user posted image user posted image , ot da bi ga žurala celo nočuser posted image user posted image user posted image ..je to od dima??user posted image user posted image user posted image ..

Bem, grem sedaj....kosilo se že kuha...klara spi prvo kitico..še kaj pospravim in pol frizerkauser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
16.2.2008 8:34:41   
thaiss
zrak hvala še enkrat!!!! user posted image
moja dva sta spala ko sem prišla domov. Prvo bujenje smo imeli ob 1.24user posted image
Tko zakajena sem prišla domov, da je šlo vse v pranje!!!
helenav tudi jaz sem ko zombi....od dima in črnegauser posted image

joj helanav zdej sem se spomnila na uni tvoj pik...čohaj, čohajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
16.2.2008 8:44:54   
tejčica
Včeraj je bilo user posted image user posted image user posted image . Punce, super ste in upam da kmalu ponovimo.user posted image  Ampak nesemo ga pa, a?user posted image

Pri nas je bila situacija taka kot sem pričakovala. Maledva sta lepo spala, vsak v svoji sobi.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
16.2.2008 11:52:17   
zrak
ciaooo punce.. moramo ponovit, ker vidim da so vsi spali, ko ste domov prišle..

zala mi se pa poznamo.. krst smo imeli skupaj.. samo ti se ne spomeš, ker si spalauser posted image .. mi pa kot ponavadi noreli

V kantini nisem še bila tako da ne vem koliko smo zadimile... Meni pa je danes vse ok.. nič glavobola????  sicer drugič cigareti s krajšim filtrom,, ker to smo mogle vlečt ko zmešane..user posted image

zdaj pa šibam...

Austen??? kaj pa je bilo bolj pomembnega??

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
16.2.2008 13:30:03   
n€na
ojla,
Opažam da ste ga u nulo zafeštale in ste se imele fajn.

zrak se mi je zdel fantič na slikici full znan. Upam da se bomo večkrat srečali ne samo pri zdravniku.user posted image

poslušte tole izjavo, odkar imamo pa zalo je jpa vse umazanouser posted image , punca se niti še ne plazi, ko se hranimo pazim, da ja nebi tašči kaj umazla in potem slišim tako izjavo. Včasih se uprašam ali bi spakirala al kaj bi nardila. Mi je pritisk full dvignal in sm bla jezna kouser posted image .

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Stara imena
Ylenia

So stara imena vedno bolj moderna?

da (44%)

ne (17%)

nic bolj kot ponavadi (23%)

nisem opazil/a (15%)

Število vseh glasov: 590

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!