dskubin
|
Čau pupe. Mi smo pa danes oddali v varstvo naša smrkavca - že dopoldne sta bla z nonotom in nono v Izoli, midva pa sva okrog iskala nov jogi in sesalec. Spet sem razočarana nad trgovci, ki mlatijo v prazno in sploh ne vejo, kaj prodajajo. Sicer sva že napol odločena oz. veva, kaj hočeva, sva se že konkretno pozanimala, zdej pa samo poslušava, kaj nam imajo za "prodat". Pol pa poslušava, pa dava eno konkretno (in tudi pomembno) vprašanje in , se kr neki zgovorijo - no, nalagat pa znajo, nalagat Zdej pa čakam, da se vsi 3 zbudijo, ker šibamo z obema v razvojno, pol me pa pelje na 5moških.com. Tamaledva pa se bosta razvajala pri nonotih - jih vrtita okoli, da ni za verjet, še posebej pa tedva, ki ju ne vidita vsak dan. Sem pa včeraj spet začela tečt, sem šla do svetilnika in nazaj in skor pljuča pustila nekje na poti. Da ne rečem, da si moram popravit pulzmeter, k po starem mi je cel cajt piskalo, ker sem imela pulz skoz v višavah, pa sploh nisem tekla ampak sem se samo po polžje premikala (edina tolažba mi je, da je bla burja in bo mogoče brez nje malenkost lažje). Ampak ne bo tako lahko prit nazaj v formo po več, kot 3h letih (no ja, če odštejem en teden vmes, ko sem poskusla, pa me je v hrbet šusnlo, zdej pa upam, da bo zdržal, predvsem pa upam, da bojo zdržala kolena, k to je pa najšibkejši člen). Sem pa vseeno mislila, da sem bolj fit