|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
12.2.2008 20:48:30   
helenav
kantina petek ok....user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
12.2.2008 20:54:33   
melaverde
ojli,

joj zrak, šele sedaj sem se spomnila da te nisem poklicala nazaj...ma je krepala muša a sem bila pri mami...midva bova jutri verjetno doma, Val ima v riti 39 vročine user posted image

ma gledate preverjeno ????? in vi mene skozi vabite v sončno in prijazno Izolo ???? boga ženska user posted image

helenav, ma si pridna user posted image  ma kje dobiš voljo ?!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
12.2.2008 20:57:56   
nektarina
VID vse nan naj....

user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
12.2.2008 20:59:14   
majrim
ja,gledam ja mela...user posted image user posted image user posted image ...****t ga...če je pa imela hčera enga divjaka za fantauser posted image
...jaz sem za petekuser posted image user posted image user posted image ...sem se že zmenla z dragim...thaiss...pa bi mi res posodla uni sesalecuser posted image user posted image ...plisssssssssssss
..jaz imam jutri ob 8 servis za avto,ko končamo pa pridemo v izolo na šetnjouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 4104
12.2.2008 21:00:15   
majrim
mela...kaj si mu kej tipala dlesni??

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
12.2.2008 21:00:45   
helenav
grem jaz na kavč....ker me  boli vrat...(sem delala trebušnjake z celim telesom...tudi z vratom)..

jutri bom delala za sexy nogeuser posted image user posted image user posted image ..uppppssss....nič ne bo od tega....jutri bo zajebala delo od danes, ker grem na večerjouser posted image

čauuu pupce

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
12.2.2008 21:04:57   
nektarina
Ojla. Danes bom bolj hitra, ker sem čisto ubogauser posted image user posted image . Imam takšen zobobol,da sem crknjena.Upam,da me bo jutri  zobozdravnik rešil. Sem spila  toliko tablet ,da  se komaj držim na nogah.
user posted image    samo, da mi spijo celo noč.

Mela: smo hitro rešile, kajne.   
Moji ta mali  so bili doma kot carji. So se najedli Mellin biškotov.  Kakšno presenečenje sem imela pa jazuser posted image user posted image   umazani od ust  do žab. Oni so uživali, jaz malo manj , ker sem jih  morala  na novo preobleč.V dnevni sobi pa je  bilo  toliko igrač.  KAko none cartajo svoje vnuke!!!!!

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
12.2.2008 21:05:51   
thaiss
nena26, zrak jaz bom jutri okoli 10.30 po Izoli; zjutraj grem v Koper rihtat papirje na Zavod.

majrim a ti ji boš že čevlje kupla????

ma gledate preverjeno ????? in vi mene skozi vabite v sončno in prijazno Izolo ???? boga ženska user posted image

nisem gledala, dej povej kaj dogajauser posted image

VAL eno veliko pikapoko da boš jutri zdrav!!!
user posted image

VID vse naj naj za 11ko!!! user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 4108
12.2.2008 21:07:12   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
...thaiss...pa bi mi res posodla uni sesalecuser posted image user posted image ...plisssssssssssss

SEVEDA user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
12.2.2008 21:07:44   
majrim
ma sem gledala,da imajo v lidlu eno akcijo...user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
12.2.2008 21:08:39   
melaverde

mela...kaj si mu kej tipala dlesni??

jap, ma ne čutim nič in niti ne opazim, da bi bilo zatečeno... user posted image  sem mu dala svečko in v roku pol ure mu ni nič ?! user posted image  pa kaj je tam notri extasy ???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
12.2.2008 21:10:32   
majrim
in zdej me mika,da bi ji šla kupit...5€user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
12.2.2008 21:12:37   
majrim
ma si dvignila gor ustnico,če se kej vidi???user posted image ...ma bogi....ma kaj misliš,da tako hitro reagira svečka al kaj??...ni malo prehitro??user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
12.2.2008 21:30:41   
majrim
punce...nočko....vidim,da niste resneuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
12.2.2008 21:38:16   
melaverde

punce...nočko....vidim,da niste resneuser posted image

ma kaj nismo resne, moja vrtavka prerije celo pojstlo preden zaspi user posted image
končno se je ugasnu user posted image

majrim, ma greš, pogledaš in ji probaš user posted image  v Petejanu vem, da še vedno merijo s tistim stopalom, v Trstu v Chiccotu pa sem mu jih mogla dajat na nogo...

nektarina, upam da boš spala user posted image  mi je žal, da te nisem počakala ampak sem imela avto parkiran skoraj na cesti. ma res pridna tvoja mama user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
13.2.2008 1:45:53   
dskubin
Samo vas pozdravim, k je že ksna ura in da pošljem Vidu 1ga ljupčka za včeraj. Še malo, pa bo tooooorta! Mi poznamo same ljudi, ki se ne znajo odpravit, mi patudi nimamo srca jih vržt na mraz - evo, do zdej polna hiša user posted image . Itak pa Diti carica nam je popestrila dan - vstala že malo pred sedmo, ob 4ih popoldne se je odvrtela 25 minut v kao spanju in šla zvečer spat ob 11.15. Ta otrok me bo spil celo.

majrim, tisto samo piše, da so čevlji, ma niso čevlji, so copati, k spodaj je blago! Pa moraš pazit malo številke, k znajo bit te nemške 1 večje, kot pri nas (vsaj v hoferju sem jaz mogla že 2x menjat, ko sem kupla škornje za dež, pa so bli too much preveliki). Drugače pa ja, v ciciban greš v trgovino pa prosiš prodajalko, če izmeri nogico, samo moraš Nežo dat stat al pa fajn pritisnit podplat, da se raztegne.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 4116
13.2.2008 8:24:16   
tejčica
Burje ni več!user posted image user posted image user posted image  Kolk jest nisem fenica burje. Prva leta ko sem prišla dol, sem ob burji vedno imela taaake glavobole  da je bilo noro. Sedaj jih nimam več, ma še vedno mi prav nič ne paše.

Naš fantina se zahvaljuje za čestitke za obmesečnico.user posted image Jap, naslednji mesec pa že 1 leto. Noro hitro!

Val, upam da vročine ni več.user posted image

Dskubin, uf, pri vas imate pa res ob "tapravih" urah obiske.

Nektarina, Žana, upam da sta danes že boljše.user posted image

Helenav, kaj se danes lahko premikaš?user posted image

Nena, super da Zala uživa na plavanju.

Midva greva danes k P, ker se je Vidu naredil na rokici en lišaj in noče stran.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
13.2.2008 9:19:45   
Žana04
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Nektarina, Žana, upam da sta danes že boljše.user posted image

Malo boljše je, hvala za poko. Grem pa popoldne k zdravniku, ker se mi zdi, da sem tokrat fasala samo zato, ker se prejšnjič nisem pozdravila. Zdaj, ko so otroci, se ne sekiram toliko za svoje zdravje. Ti lumpa, ti...user posted image
Še danes doma, da bom vsaj dva dni brez vročine, potem pa ven...user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, tudi jaz nisem pristaš burje, Tejčica. Zdaj bo pravo, juhu!!!
Za VIDA, ki se hitro približuje enki, pa VSE NAJ, NAJ

user posted image

LP!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
13.2.2008 10:28:38   
melaverde
Ciaooo

se martinčkate ne user posted image  srečne vi user posted image
mi smo imeli včeraj zvečer spet vročino in sem mu dala svečko, okoli 24:30 pa je spet tako narasla, da je samo jokal pa sem mu kar še eno dala...nisem vedla če je prav ker nima še enega leta ampak je bilo 4 ure in pol razmaka user posted image
pol smo pa itak jokali do 4h user posted image
skoraj sigurno so zobki ker noče dude, ful si pašta prste v usta, mojim pa ne dovoli....ma če bo tako za vsak zob ... user posted image

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
13.2.2008 10:59:14   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Ciaooo

okoli 24:30 pa je spet tako narasla, da je samo jokal pa sem mu kar še eno dala...nisem vedla če je prav ker nima še enega leta ampak je bilo 4 ure in pol razmaka user posted image
pol smo pa itak jokali do 4h user posted image
skoraj sigurno so zobki ker noče dude, ful si pašta prste v usta, mojim pa ne dovoli....ma če bo tako za vsak zob ... user posted image

Ojla, koliko pa mu vročina naraste? Če je to več kot enih 37,8 do 38°C najbrž ni od zobkov. Pri zobkih ni tako visoke vročine, je nižja in sitni so zato ker jih boli. Jaz skoraj dvomim, da je ta vročina zaradi zobkov, še posebno, če je po 4-ih urah spet precej narasla. Ja, svečke lahko daš v razmaku 4 ur. Pri visoki temperaturi in takšni ko se hitro vrne po paracetamol svečki so dobre Voltaren svečke, ker te zbijejo vročino za dlje časa. Jih pa se da manj (tretjino) svečke in dobi se samo na recept. Dr. Rončevič da recept za rezervo. Prejšnjič ko je ta manjša imela 39°C in je bila po dveh urah po paracetamolu spet boga sem ji omenila, če mi lahko da recept za Voltaren mi ga je dala kar brez datuma tako, da ga imam za nujne primere vedno pri roki.

Uf, se vidi, da me par dni ni bilo in pol od napisanega ne sledim. Mi smo uživali na snegu. Več kdaj drugič, ker sem tudi v službi zabasana ne do glave, še čez.

Lepo se imejte

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 4120
13.2.2008 14:40:57   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

nena26, zrak jaz bom jutri okoli 10.30 po Izoli; zjutraj grem v Koper rihtat papirje na Zavod.

ojla,
jaz sem vse jutro laufala po izoli za temi in onimi papirji, pol sm mogla še neki nest v službo za vrtec potrdit, tako da mi za sprehod sploh ni ostalo časa. Zdaj je Zala zaspala in tako bo verjetno sprehod danes odpadel Zadnje čase sploh noče spati, v vozičku gleda samo okoli, ko pa jo dam doma v posteljico pa se dere ko da bi jo nevem kaj delali z njo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
13.2.2008 14:47:30   
dskubin
Čau pupe. Mi smo pa danes oddali v varstvo naša smrkavca - že dopoldne sta bla z nonotom in nono v Izoli, midva pa sva okrog iskala nov jogi in sesalec. Spet sem razočarana nad trgovci, ki mlatijo v prazno in sploh ne vejo, kaj prodajajo. Sicer sva že napol odločena oz. veva, kaj hočeva, sva se že konkretno pozanimala, zdej pa samo poslušava, kaj nam imajo za "prodat". Pol pa poslušava, pa dava eno konkretno (in tudi pomembno) vprašanje in user posted image , se kr neki zgovorijo - no, nalagat pa znajo, nalagat user posted image

Zdej pa čakam, da se vsi 3 zbudijo, ker šibamo z obema v razvojno, pol me pa user posted image pelje na 5moških.com. Tamaledva pa se bosta razvajala pri nonotih - jih vrtita okoli, da ni za verjet, še posebej pa tedva, ki ju ne vidita vsak dan.

Sem pa včeraj spet začela tečt, sem šla do svetilnika in nazaj in skor pljuča pustila nekje na poti. Da ne rečem, da si moram popravit pulzmeter, k po starem mi je cel cajt piskalo, ker sem imela pulz skoz v višavah, pa sploh nisem tekla ampak sem se samo po polžje premikala (edina tolažba mi je, da je bla burja in bo mogoče brez nje malenkost lažje). Ampak ne bo tako lahko prit nazaj v formo po več, kot 3h letih (no ja, če odštejem en teden vmes, ko sem poskusla, pa me je v hrbet šusnlo, zdej pa upam, da bo zdržal, predvsem pa upam, da bojo zdržala kolena, k to je pa najšibkejši člen). Sem pa vseeno mislila, da sem bolj fit user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
13.2.2008 15:36:22   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Sem pa včeraj spet začela tečt, sem šla do svetilnika in nazaj in skor pljuča pustila nekje na poti.
¸

ma bravo user posted image user posted image  jaz te cenim že za to ker si našla voljo... jaz sem ponavadi tekla zvečer ampak zdaj mi sploh ne rata, takrat al likam, pešnajstič uspavam Vala, kuham kosilo za drugi dan....ma kako user posted image  

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
13.2.2008 16:03:39   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Sem pa včeraj spet začela tečt, sem šla do svetilnika in nazaj in skor pljuča pustila nekje na poti.
¸
ma si pridna user posted image  user posted image  

melaverde kako Val??????'
Midva zdej šibneva na sonček, user posted image  se nama pridruži po službi..sam še ne ve kdajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4124
13.2.2008 19:19:51   
majrim
dskubin...drugič bi lahko povedala in bi me vzela s sabouser posted image ..kaj sama tečeš??
...nič,grem počivat...po celodnevnem pohajanju...smo hotli domov ob 12,pa je naša piška zaspala in spala in spala,tako,da smo prišli domov ob 14...pol sem šla pa malo v akcijo...kuhinja eneralno,pa vse zavese dol...pa šipe...jojjjjjjjjjjjj,kaj dela je če človek hočeuser posted image
mela...user posted image user posted image user posted image user posted image ...poročaj...upam,da je boljšeuser posted image user posted image ...naši je danes tekla slina v potokih in glej ga zlomka...spet sta nova dva na vidiku...spodajuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Katero ime vam je bolj vseč ?
jagooda

Katero ime vam je bolj vseč?

Klemen (25%)

Luka (41%)

Nejc (34%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!