|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
11.2.2008 22:00:29   
melaverde
Jaz sem ZA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
11.2.2008 22:01:34   
helenav
zaradi mene lahko tudi v četrtek....

pa daaaajjjj..pa ja se ne boste stiskale za Valnetionovo...????Dejte se en dan prej  in en dan pole....user posted image user posted image   pa se boste stiskale dva bota in ne enga user posted image user posted image

jaz grem na kavč....danes je mož okupiral računalnik user posted image user posted image user posted image

oriua

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
11.2.2008 22:06:54   
zrak
Jaz sem ZA

PETEK AL ČETRTEKuser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
11.2.2008 22:08:12   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Mela saj sem ti povedala da jih imajo za 11 E.. pa nisi pokazala navdušenja..??

zato ker mi je rekla prodajalka v BC, da je majhen kot dve škatli od čevljev...pol pa vidim Matičkota noter user posted image

Kaj si kupila v Ikei?? Kako je bilo v Valom v avtu??

pridi k meni in ti bom pokazala user posted image , ma ful prčkarij... Val se je imel fino z nono doma...bi mogu bit s sestričnami ampak je Nina staknila trebušno...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
11.2.2008 22:10:16   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Jaz sem ZA

PETEK AL ČETRTEKuser posted image

zmeraj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi se imamo radi celo leto... user posted image user posted image
bo pa večina za petek...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
11.2.2008 22:55:05   
melaverde
kolko je že ura, ma nektarine in žane ni.... user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4081
11.2.2008 22:58:09   
dskubin
Enei, čestitke za 2/3 tudi od nas!
user posted image

Meni tudi odgovarjata oba dneva, nimam še nič v planu. Danes smo bli cel dan doma, ker je imela Diti včeraj vročino, danes pa je bila sitna, kot 2 user posted image . No, zvečer je bla spet stara, razen tega, da že 2 dni je glih za vzorček. Upam, da gremo lahko jutri ven, ker če ne se mi bo zmešalo sami cel dan z obema notri.

Moram pa prav pohvalit moja dva moža, sta bla danes tko pridna. Popoldne sem zalegla z Diti za 2 urce user posted image in ko smo vstale vse spucano in pospravljeno - posesano, pobrisano po tleh, pobrisan prah, še radiatorje sta spucala user posted image .

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 4082
11.2.2008 23:02:27   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Moram pa prav pohvalit moja dva moža, sta bla danes tko pridna. Popoldne sem zalegla z Diti za 2 urce user posted image in ko smo vstale vse spucano in pospravljeno - posesano, pobrisano po tleh, pobrisan prah, še radiatorje sta spucala user posted image .

uauuu, kje se to kupi ????????????????????? user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
11.2.2008 23:07:24   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
zato ker mi je rekla prodajalka v BC, da je majhen kot dve škatli od čevljev...

In ti še vedno zaupaš prodajalkam v BC - jaz sem obupala nad njimi, s prijaznostjo in potrpljenjem itak nič ne dosežeš. Zadnjič mi je prav prekipelo in sem eni kar rekla, da naj mi ne laže v faco in če me bojo še nategovale, bojo šle naprej pritožbe z imeni vred. user posted image

uauuu, kje se to kupi ????????????????????? user posted image

Ni naprodaj za nobene šolde user posted image . Bi bla pa tudi jaz vesela, če bi blo to redno. No, ampak se izboljšuje, je videt, da ima user posted image malo več časa, ker zdej pol leta je bil čez grlo v delu. user posted image Je moj prebral en članek, da je treba otroke vključit v vse, kar delaš in tko zadnjič pridem s kafeta in oba kuhata - Draž na stolu, oba s predpasnikom, ma, padeš dol. No, kar tko naprej, se nič ne pritožujem.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 4084
11.2.2008 23:10:04   
NAVT
No, pa je še naša Neža dobila drugi zobek!!! Sem mislila da ga čutim že en teden nazaj, pa je bil falso alarme.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
11.2.2008 23:19:03   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

No, pa je še naša Neža dobila drugi zobek!!! Sem mislila da ga čutim že en teden nazaj, pa je bil falso alarme.

Bravoo Neža user posted image user posted image  Jaz jih tudi napovedujem že...ulala... user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
11.2.2008 23:21:05   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

user posted image Je moj prebral en članek, da je treba otroke vključit v vse, kar delaš in tko zadnjič pridem s kafeta in oba kuhata - Draž na stolu, oba s predpasnikom, ma, padeš dol. No, kar tko naprej, se nič ne pritožujem.

ma meni je to super !!! Pa vsaka mu čast, da mu rata user posted image
moja mama se tudi trudi z vnuki ampak na koncu obupa in pop user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
12.2.2008 10:10:19   
Žana04

kolko je že ura, ma nektarine in žane ni.... user posted image  user posted image

Bila, bila, v postelji z vročino user posted image . Kar naenkrat sem zakuhala, pred tem pa se tresla, da sem morala v posteljo oblečena za v hribe (celo jopico iz pajla-flisa sem si oblekla - grave). Danes se bom malo čuvala in se držala doma, čeprav ne vem, kako bom zdržala do štirih sama z Julijo, ki se non stop dviguje in šiba naokoli, jaz pa na pol koma. V najslabšem primeru - avto in via...vsaj fizično bo lažje.
Aja, Mela, stolček je treba naročiti in ga imajo v treh barvah (natur-bukev, bela in češnja).
Se že pritožujemo, ker smo v stajici... user posted image  Se mi kar zdi, da bo treba upaliti avto... LP vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4088
12.2.2008 13:59:48   
helenav
sem nas našla na drugi strani,pa sem mogla nekaj napisat....

vreme je čudovito..jaz čakam da se Klara zbudi, jo podojim in gremo še enkrat ven.....
končno je nehalo tako ful pihat....user posted image

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
12.2.2008 17:13:28   
thaiss
ojla, pa kje ste vse danes??
Vas je burja odpihnila user posted image user posted image
Midva sva bla v Ljubljani, zdej pa greva en giro, tati je še v službiuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
12.2.2008 17:35:45   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Midva sva bla v Ljubljani, zdej pa greva en giro, tati je še v službiuser posted image

ma packa !!! si mogla rečt, da bi šla ven, bi prišli mi v Izolo ... user posted image  čeprav je Val sitennnn, če ne pride ven en zob...grrrr

o, da vam povem...sem spoznala nektarinooooo user posted image user posted image  nam je gin. ordinacija vsojena user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
12.2.2008 17:41:13   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ojla, pa kje ste vse danes??
Vas je burja odpihnila user posted image user posted image

jaz pa sem se ravnokar iz sprehoda vrnila......cel dan šetanje...kosilo pri mami....e cosa vuoi di piu dalla vita....user posted image user posted image user posted image

jutri pa grem v Kp...z mamo...pleničke in baby center...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
12.2.2008 17:46:21   
majrim
dannnnnnnnnnnnnnnn...evo nas domauser posted image user posted image user posted image ...ta teden bo bolj pohajaški se mi zdiuser posted image ...sem vidla,da je dala aria predlog za petek???user posted image user posted image
ej punce,kako naj vem kako številko čevljev kupit za Nežo???

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
12.2.2008 17:49:53   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ej punce,kako naj vem kako številko čevljev kupit za Nežo???

tako da ji pomeriš !!!!!!!!!!!!!! al je ne bo zraven ???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
12.2.2008 17:56:43   
melaverde
Vid, vse najboljšeeee !!

user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4095
12.2.2008 18:14:11   
n€na
ojla,

midve sva danes celi dan pohajali okoli, zjutara smo ble v žusterni, kjer sva se udeležili  vodne vadbe za dojenčke. Sva se pridružili kar na polovici tečaja, Zala je full uživala in je po vadbi bla zelo zmatrana je takoj zaspala ko sem jo dala v stovček v avtu

potem je doma sledilo kosilo in nekaj minut počitka in potem spet en giro od belvederja do pirana vmes sm pa spoznala še Sibil.

Jutri pa bom v giru po Izoli tako da se lahko kje srečamo, moram urediti stvari za vrtec, naslov, osebno....en kup stvari je ki jih še nisem zrihtala upam da bo ostalo kaj časa za sprehod.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4096
12.2.2008 20:12:56   
majrim
pa dobro,kje ste vse zdej????user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
12.2.2008 20:15:00   
majrim
dskubin....dej,reci tvojemu user posted image  da pove mojemu,kako je užival v delu...user posted image ...sej se ne smem pritoževat,ampak taka presenečenja pa bi tudi jaz rada imelauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
12.2.2008 20:45:24   
helenav
majrim jaz semtu..ampak krepana do amena....sem si povlekla pilates iz netain sem sedaj delala 20minut trebušnjake

user posted image

in me že zdej vse boli...kaj bo jutri aj aj aja j

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
12.2.2008 20:46:13   
zrak
ciaooooo vsemm.. bo kera jutri v Iz?? Jaz bom kar prišla za kakšno urco.. ne vzdržim doma, ša posebno , če je zunaj tak lep sonček..

Kantina petek... zgleda da je četrtek dan za ljubav.. katera se javi za petek..

se vidimo jutri, ciaoo

VID vse naj naj

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?