Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 11.7.2007 10:54:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ogabno Mi je pa en kolega enkrat govoril, da je bil v diskotu eno soboto, pa najdu eno punco in sta šla v avto. Pa k jo je začel slačit da je začel tko smrdet.....da jo je kar tam pustu pa letu not Pa ženska je bla kao uštimana v nulo, vse, make up, frizura, hude cunje.... Ogabno v glavnem.
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 11.7.2007 11:16:27
|
|
|
|
petraz
|
.... bez besed... ugabno...
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 11.7.2007 11:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
se mi ni zgodilo. ampak tista k je pa začela omenjat kašni so nekateri v bolnicah bi se pa loh zamislila nad sabo, ne vem no ampak se mi zdi da ljudje ki tam ležijo nepokretni ne morjo bit ne vem kako zrihtani...to je pa to k mamo tak folk v zdravstvo...na žalost
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 11.7.2007 15:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Že spet me samo bruhat sili, pa tako fajn sem se najdla.....Kaj za vraga sem šla spet to brat....
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 11.7.2007 16:19:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak tista k je pa začela omenjat kašni so nekateri v bolnicah bi se pa loh zamislila nad sabo, ne vem no ampak se mi zdi da ljudje ki tam ležijo nepokretni ne morjo bit ne vem kako zrihtani...to je pa to k mamo tak folk v zdravstvo...na žalost Lahko so, če le opravljaš dobro nego . In sem tista, ki je pisala o bolanih 90 starčkih. Mislim ej, kakšne izjave. To so ljudje, ki se kljub svoji starosti in bolezni trudijo. In taki delajo v zdravstvu???? Ni čudno, da je kakor je.
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 11.7.2007 20:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da anonimna ni mislila na uboge starejše ljudi. Ne, ne obsojam nikogar, sam mislim, da so vaše izjave dvorezen meč- če se ne obriješ po intimnih delih si najbolj umazan človek, če pa pride kdo na recimo na operacijo in ga mora medicinka obriti in urediti (po intimnih delih), pa naleti na obsojanje, češ kaki ljudje delajo v naših bolnicah.
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 11.7.2007 22:23:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem anonimna,ki je odprla to temo.Pa folk kaj je z vami nekaterimi?Vidim,da nekateri niste dojeli bistva.Govorila sem o pacientih,ki pridejo na predvideno operacijo od doma in mu rečeš prej naj se stušira pred posegom,naslednji dan ga seveda sama umijem in vidim,da že dolgo ni videl vode in mila.Tak,da nismo mi sestre tiste,ki slabo izvajamo nego. Ampak nisem želela glede tega komentarjev,ampak glede drugega odstavka.Glede tega kar vidim v svojem poklicu me je pač zanimalo kako je to v zunanjem svetu,ok? A ni možno,da greš ven,malo spiješ,spoznaš hudega tipa,kemija naredi svoje,pristaneta na zadnjem zicu avta,se strastno poljubljata,cunje letijo z vaju,potem pa šok,ko odvrže hlačke. ........no nadaljevanje od tukaj me je zanimalo,....seveda,če se je komu to zgodilo.
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 11.7.2007 22:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez veze. Od kdaj pa sestre umivajo za predvideno operacijo? Lepo te prosim no, ne mi s takimi.Umiva se take, ki sami ne zmorejo. Sam ne mi solit pameti, predolgo delam v tem poklicu. Kaj takega. Za vse ostalo pa valda ste sami v kolektivu krivi, če strgate raznorazne sirčke dol. Sem mislila, da malo bolj spoštujete svoj poklic, pa ni temu videti tako. Me prav zanima kaj bi rekla tvoja nadzorna, ko bi tole prebrala.
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 11.7.2007 22:57:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Brez veze. Od kdaj pa sestre umivajo za predvideno operacijo? Lepo te prosim no, ne mi s takimi.Umiva se take, ki sami ne zmorejo. Sam ne mi solit pameti, predolgo delam v tem poklicu. Kaj takega. Za vse ostalo pa valda ste sami v kolektivu krivi, če strgate raznorazne sirčke dol. Sem mislila, da malo bolj spoštujete svoj poklic, pa ni temu videti tako. Me prav zanima kaj bi rekla tvoja nadzorna, ko bi tole prebrala. Ti si tak zadeta ali si blond??????????? Napisala sem da se umijejo pred op sami,naslednji dan po OP pa jih sestra umije in najde pol sirček gor,ki pa ni nastal čez noč.Ma si res blond.
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 11.7.2007 23:07:40
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirin IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sem se sedaj nekaj spomnila,namreč delam v bolnici,kjer imamo opravka z bolniki-se razume,starimi od 18 do 99 let. Večkrat sem že naletela na kakega pacienta,ki mu je bilo treba nardit tudi intimno nego-sam ni mogel zaradi operacije ali je bil uspavan.In glej ga zlomka,ko primem v rtoke njegovega tička,fuj,fej,okoli polno smetane. Pa to ni en primer,to se večkrat zgodi. Pa tudi punce znajo bit zlo zanemarjene,čist zares. To pa mi je dobro poznano,ja. Iz prakse v zdravstvu,seveda... Drugač pa s tem na srečo nimam izkušenj! Jst tut delam na kirurgiji, pa sem to doživela samo 1x pri enem starem decu...in ja še jst bi šla skraj kozlat, ko sem tole prebrala, pa imam dober želodec! fuj, fej
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 12.7.2007 6:47:30
|
|
|
|
srki
|
Pazite, mladenke, ko boste stare 80 let, da bo vaša še vedno vsa sveža, spedenana in predvsem DIŠEČA . Upam, da vam bodo roke dobro služile .
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 18.7.2007 16:40:31
|
|
|
|
puppa
|
Lahko je obsojat.... Ne vem kako je pri moških ali pri drugih ženskah. Vem le da imam obilni izcedek (sploh med ovulacijo). pa če bi se umivala 5x na dan ne bi pomagalo prav nič (le uničila bi si flori v nožnici). Vsak dan se stuširam , še posebej poskrbim za mednožje. Pa imam eno uro po tuširanju flekce na hlačkha in " sirček" v mednožju. Mi je prijetno? Vsekakor ne. Nihče pa mi ne bo solil pameti da ne skrbim dovolj za higieno. Sicer pa.... prava nehigiena smrdi ko hudič. In to tudi jaz obsojam, sem pa previdna pri svojih izjavah. Mislim, da bi lahko bile zdravstvene delavke vsaj še 2x bolj previdne z obtožbami.
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 18.7.2007 16:44:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Pazite, mladenke, ko boste stare 80 let, da bo vaša še vedno vsa sveža, spedenana in predvsem DIŠEČA . Upam, da vam bodo roke dobro služile .
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 18.7.2007 17:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Fuj in fej, higiena intimnih delov,je pri meni še posebej izpostavljena. Ne samo, da se umijem (stuširam) zvečer, tudi ko pridem iz službe se stuširam, umijem pa intimne dele obvezno tudi zjutraj. V službi pa vsakič ko grem na WC vzamem vlažilne robčke za intimno nego, pa še sprej za intimno nego uporabljam, tako da, res morda malo pretiravam, vendar mislim, da prekomirna čistoča intimnih delov ni nikoli odveč. A se ti ne zdi, da precej pretiravaš. S tem uničuješ vso svojo naravno zaščito tam spodaj. Ja sej, eni v eno, drugi pa v drugo skrajnost.
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 18.7.2007 17:59:11
|
|
|
|
CeluLitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Stara mama mi je vedno dopovedovala, da moram vsak dan oblečt nove hlačke in to za primer, da me povozi avto; ker kaj bodo pa rekli zdravniki, če ne bom mela frišnih gat na sebi... Se celo življenje držim njenih navodil ( sicer iz drugačnih razlogov ). In ne, ni se mi še zgodilo, morda zato, ker ne delam v zdravstvu. Če bi se mi pa privat, bi me pa itak kap. Meni je pa moja mami govorila enako. Samo, da je ona še dodala, da se je treba tudi umiti vsak dan.
|
|
|
|
RE: Se vam je kdaj zgodilo?? 18.7.2007 20:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš anonimna eni samo v soboto zakurijo,da se kopajo,če pa imajo operacijo v četrtek ali petek pa že smrdijo. Se hecam ampak res bolano,če se vsaj za bolnico ne morejo umit,če se zase že ne morejo fuj.No,če se zjutraj stuširaš in popoldan v taki vročini se kaj zgodi,da moraš nujno v bolnico razumem,da ne moreš biti čist in dišat ampak smetrana se pa še naredi tako hitro.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?