|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se vam je kdaj zgodilo??
10.7.2007 22:46:54   
Anonimen
Sem se sedaj nekaj spomnila,namreč delam v bolnici,kjer imamo opravka z bolniki-se razume,starimi od 18 do 99 let.user posted image Večkrat sem že naletela na kakega pacienta,ki mu je bilo treba nardit tudi intimno nego-sam ni mogel zaradi operacije ali je bil uspavan.In glej ga zlomka,ko primem v rtoke njegovega tička,fuj,fej,okoli polno smetane.user posted image Pa to ni en primer,to se večkrat zgodi.user posted image Pa tudi punce znajo bit zlo zanemarjene,čist zares.

Zdaj pa me zanima,ko greste prvič s tipom in se dol date,pa se vama zlušta oralno,kaj če naletite na tako zanemarjenega s smetano okoli ali kako hudo bejbo,potem pa ji hlačke slečete in ima že na njih fleke,kako še te mora tamalo imet?user posted image Se je že komu to zgodilo?Kako ste ukrepali?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se vam je kdaj zgodilo??
10.7.2007 22:48:39   
Anonimen
Mislim da bom sedaj šla bruhat.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2007 22:49:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Sem se sedaj nekaj spomnila,namreč delam v bolnici,kjer imamo opravka z bolniki-se razume,starimi od 18 do 99 let.user posted image Večkrat sem že naletela na kakega pacienta,ki mu je bilo treba nardit tudi intimno nego-sam ni mogel zaradi operacije ali je bil uspavan.In glej ga zlomka,ko primem v rtoke njegovega tička,fuj,fej,okoli polno smetane.user posted image Pa to ni en primer,to se večkrat zgodi.user posted image Pa tudi punce znajo bit zlo zanemarjene,čist zares.

To pa mi je dobro poznano,ja.user posted image
Iz prakse v zdravstvu,seveda...

Drugač pa s tem na srečo nimam izkušenj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2007 22:51:24   
kaja26
...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2007 22:51:54   
blue sky
In glej ga zlomka,ko primem v rtoke njegovega tička,fuj,fej,okoli polno smetane.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2007 22:55:30   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Mislim da bom sedaj šla bruhat.....

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2007 22:55:32   
eya
O, madonca, še dobro, da nisi prej te teme odprla, ko sem jedla sldoled s smetano.

Sicer pa ne, se mi ni to nikoli zgodilo.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2007 22:59:32   
Anonimen
user posted image  fuuuj pa feeej. Ni se mi nikoli zgodilo kaj takega in srčno upam, da se mi tudi ne bo!!!!!! Če sm sama lahko urejena, pričakujem isto od partnerja. Sicer pa takega packa si nikoli nebi zbrala, sej pa ja takoj opaziš packe!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2007 23:02:54   
najina pikica*
jaja tale "smetana" je tut pri men v praksi pogosta(zdravstvo seveda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2007 23:06:41   
Maleal
Žaži to nebo držalo,da takoj opaziš packe,še nisi slišala pregovora zunaj juj,notri fuj.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2007 23:10:14   
Anonimen
Kok si pa ti egoistična. Lahko da je tvoja češplja čista, smrdi pa po crknjenih ribah. In še po sreči ti sebe ne zavohaš.
Veliko sem takih stvari doživela, vendar sem poskrbela, da kolegica za menoj ni dobila umazanije. Na novih sprejemih smo včasih kopali še isti dan tudi po 3x, da je bil človek dostojno umit in predvsem čist.

Mislim, da zelo pretiravaš s takimi izjavami.Mogoče pa ti anogenitalno nego slabo opravljaš in kolegica za teboj isto, rezultat pa je seveda kar pišeš.
In ne, ne napadam te. Hočem ti samo povedat, da jaz osebno imam kakšen mesec veliko izcedkov, umivam se tud po 5x na dan, preoblečem tud 5x na dan, vendar tako pogosto umivanje mi ne prinese tega, da bodo hlačke čiste kot suza, ker izcedek je izcedek in ta ne pomeni nehigiene, temveč neko bolezensko stanje, če ga je seveda preveč.
Glede moških bom rekla pa samo to, res jih je veliko, ki imajo sirček, vendar če malo razmisliš iz kakšnih razmer prihaja pacient oz. kdo je, ne moreš kar tako obsojati vsakega. Recimo, dedek star 92 let, ki si še sam skuha, pospravi po stanovanju, umije 1-2x na teden (skopa) oz. 1x na 14 dni(kar je seveda zlato pravilo večina starejših), pridela in obdeluje svojo malo zemljo za preživetje, oddide v trgovino 1x tedensko, obišče ženin grob.....le lulčka nima zelo dobro umitega! Ga bomo zdaj obsojali? Da ima umazanega tiča? Ne, dedek se trudi po svojih močeh, tudi z umivanjem. In taki ljudje so vredni spoštovanja, ker se resnično trudijo do zadnjega in ker imajo ponos, da lahko nekaj opravijo sami.

Hočem ti povedat samo to, da majčkeno premisli kaj pišeš. Jezik je prehitel tvojo pamet!!!

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2007 23:10:45   
Maleal
Namreč enkrat smo imeli eno punco na praksi,ki je bila ful namazana,frizura v nulo,vsak lasek na svojem mestu,ko pa se je zjutraj preoblačla v garderobi in če si se zravn nje preoblačo si mogel hitro zapustit garderobo,ker je ful smrdela po starem švicu in parfumu.user posted image user posted image user posted image user posted image Bog ve kako še je med nogami mela.user posted image user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2007 23:13:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Žaži to nebo držalo,da takoj opaziš packe,še nisi slišala pregovora zunaj juj,notri fuj.user posted image

Ne nism slišala za ta pregovor user posted image user posted image  Ja to sm napisala iz lastnih izkušenj. Do sedaj nism mela slabih. Tudi pričakovala sm, da ne bom mela.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2007 23:13:19   
eya
Aja, da ne bo pomote-jaz za nehigeno pri bolnikih in starejših nobenega ne obsojam, moj odgovor se je nanašal izključno na tisto vprašanje o partnerjih.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.7.2007 23:15:44   
purple
Ja na žalost naletiš na marsikaj- delam v zdravstvu. Ne obsojam, sam prijetno pa ni za videt.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.7.2007 23:20:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

umivam se tud po 5x na dan

Ali ti mogoče veš, da tako pogosto umivanje vagine prinese še slabši rezultat...vnetja so vse bolj pogosta, ker sluznico popolnoma izpereš in nima možnosti naravne funkcije, torej telo ne more samo poskrbeti, da se pozdravi. Ni zdravo veš, vsak večer je čisto dovolj. Razen ob večjih dnevnih temeraturah, ko se pač več potimo. user posted image

Drugače se pa strinjam s teboj, lepo si napisala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2007 23:20:37   
Maleal
Pa kaj se razburjaš anonimna,a nisi prebrala kaj sprašuje prva anonimna,za higieno tistih s katerimi ste se dol dali in ne bolanih 90 letnih starčkov.user posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.7.2007 7:13:29   
srki
Ne, se mi ni zgodilo in če se ne morejo sami umivat, če jih morate vi, a je potem čudno, da so taki tam spodajuser posted image . Meni ne.
se podpišem
če je v bolnici se verjetno ni umil že nekaj časa ali pa vsaj 24 ur in rezultat je verjetno to kar opisuješ. Jaz si ne predstavljam tega pri moških, ker sploh nisem vedela da obstajauser posted image

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 11.7.2007 21:16:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.7.2007 7:17:15   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Pa kaj se razburjaš anonimna,a nisi prebrala kaj sprašuje prva anonimna,za higieno tistih s katerimi ste se dol dali in ne bolanih 90 letnih starčkov.user posted image

Zakaj pa potem tisti prvi odstavek v postu?

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.7.2007 7:28:14   
orhideja75
To se mi še ni zgodilo, res pa je , da intimnih moških ravno ni bilo tako veliko, da bi to lahko doživela. Sem namreč že v rosni mladosti spoznala že sedaj svojega partnerja-moža.
Mislim pa, da mora bit to grozno, da se človek ne umije vsak dan. Že zaradi higiene. Sej se ni treba umivat za druge, se moraš pač zase.
Ampak eni so pač taki, da jim je za to vseeno.
Vem pa eno zgodbo, ko je moj (sedaj že) svak bil na zmenku-dogovorjenem in je prišlo tudi tako daleč, da bi lahko....hm,hm.. in, ko je začel punco slačit je vedno bolj zaudarjalo (tam spodaj), da si je samo hlače zapel in odšel.
Tako, da niso samo moški tisti, ki ne skrbijo za higieno.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.7.2007 8:03:55   
nuala
Stara mama mi je vedno dopovedovala, da moram vsak dan oblečt nove hlačke in to za primer, da me povozi avto; ker kaj bodo pa rekli zdravniki, če ne bom mela frišnih gat na sebi... Se celo življenje držim njenih navodil ( sicer iz drugačnih razlogov ).
In ne, ni se mi še zgodilo, morda zato, ker ne delam v zdravstvu.
Če bi se mi pa privat, bi me pa itak kap.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.7.2007 8:49:40   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Stara mama mi je vedno dopovedovala, da moram vsak dan oblečt nove hlačke in to za primer, da me povozi avto; ker kaj bodo pa rekli zdravniki, če ne bom mela frišnih gat na sebi...

Zanimivo ..... men pa star ata, da moram met vedno frišne gate gor zato, ker nikoli ne moreš vedet, kdaj in kje se boš s katero dol dal  user posted image user posted image

Samo za intermezzo vrlim medicinkam tamle gor - tistmu "sirčku" se strokovno reče smegma. In je pri moških res izključna posledica nehigiene - pa še to le pri tistih, ki nimajo obrezanga ( kabrioleti, spet ste na boljšem user posted image  ). In rešitev, če ženska kdaj naleti na takega, pa bi ga naj pofafala? Ja seveda sta najmanj dve: ali ga takoj nagnat pod tuš, ali pa za pomoč pri fafanju vzet zraven kos kruha ali dva, pa bo prec lažje user posted image user posted image .

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.7.2007 9:40:25   
Taula
Stara mama mi je vedno dopovedovala, da moram vsak dan oblečt nove hlačke in to za primer, da me povozi avto; ker kaj bodo pa rekli zdravniki, če ne bom mela frišnih gat na sebi

A imava isto babico?user posted image  Meni je isto govorila.

Na srečo še nisem naletela na partnerja ki bi bil po domače povedano umazanec. Vem pa da mu ga pod nobenim pogojem ne pofafala če bi bil umazan. Fuj. Po moje bi prej bruhala.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.7.2007 9:56:13   
Anonimen
Fuj in fej, higiena intimnih delov,je pri meni še posebej izpostavljena. Ne samo, da se umijem (stuširam) zvečer, tudi ko pridem iz službe se stuširam, umijem pa intimne dele obvezno tudi zjutraj. V službi pa vsakič ko grem na WC vzamem vlažilne robčke za intimno nego, pa še sprej za intimno nego uporabljam, tako da, res morda malo pretiravam, vendar mislim, da prekomirna čistoča intimnih delov ni nikoli odveč.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
11.7.2007 10:46:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

Tako, da niso samo moški tisti, ki ne skrbijo za higieno.

Na mestnem busu dostikrat smrdi po pokvarjenih ribah... Pa jih ni... So samo neizmerno umazana ženska mednožja...user posted image

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?