|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PDP 17. december
6.11.2004 9:15:41   
pikapoka27
Pozdravljene,
kot sem do sedaj zasledila na forumu smo že štiri z rokom 17. december: Nataška, Soncek, boni* in jaz.
Še katera na isti dan pričakuje svojega :angel:?

pozdravček,
pikapoka

Se opravičujem Ronji5, da sem ji podaljšala PDP za 2 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   PDP 17. december
6.11.2004 9:33:46   
pikapoka27
Ojla :nosecka:!
Sem s Primorske.
Glede porodnišnice pa se še nisem dokončno odločila, ...

Midva z :angel: se za enkrat počutiva še zelo dobro (če odmislim težave, ki sem jih imela med nosečnostjo)in za enkrat se nama še ne mudi na svet. Res, da sem tako jaz, kot očka v velikem pričakovanju, ampak zgleda, da :angel: paše na toplem v meni. Če bo po meni, potem bo prekoračil PDP, če bo po očku pa nas zna presenetiti prej.

Pustimo času čas, do tedaj pa uživajmo kolikor se le da.

enega sončka za vse,
pikapoka

(odgovor članu pikapoka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PDP 17. december
6.11.2004 9:46:33   
BONI*
Jz sem Ljubljančanka in bom rodila kar v Ljubljanski porodnišnici.
Za enkrat tudi moj :duda: še nič ne namiguje, da bi se mu že kaj zlo ven mudilo. Bo že! Vse ob svojem času, samo upam, da ne misli kaj preveč podaljšati bivanja v mojem trebuhu.

Lp, Boni

Neposredna povezava do sporočila: 3
   PDP 17. december
7.11.2004 21:06:04   
ronja5
Pikapoka dva dni ni nič takega, sem prvič podaljšala kar za 15 dni, drugič pa za 4. Potihem upam, da bo tokrat kakšen dan prej!

LP! Ronja

Neposredna povezava do sporočila: 4
   PDP 17. december
8.11.2004 11:05:41   
Urška*
Ojla!

Sem iz Mb-ja, rodila bom pa tudi v Mariboru.

Tudi moj :duda: se ne nakazuje da bi rad prisel ven. Verjetno mu je se prelepo v maminem trebuscku.:)-:love:

LP:)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   PDP 17. december
8.11.2004 11:21:47   
Taj
;),

No, moj uradni datum je 16.12., kar pomeni, da se utegnemo družiti, ker verjetno bomo v resnici ene prej, ene kasneje, ene pa prav takrat ugledale svoje :love:. Moj notranji občutek, velikost malega in že doživeti popadki mi namigujejo, da bo mali pred datumom pokukal na svet. Tam od 1.12. dalje je to za naju povsem sprejemljivo:bravo:, pred tem bom pa malo pazila, kajti fino že je, da ni prezgodaj in mu kaj ne fali.Zato smo zaenkrat precej previdni in malo več mirujemo kot prej:metulj:.

Aja, rodila bom pa kar v Ljubljani.Kar bo, pač bo. Sem mislila v vodi v Postojni, pa se je ginekologinja ponudila, da bo poleg, zato sem opustila vodne štose...itak jih večina, ki planira Postojno, na koncu rodi v Lj, ker jih:duda: prehitijo.

Malo me je že strah, čeprav si dopovedujem, da so še vsi prišli ven in da mamice v glavnem tudi preživijo:zmeden2:.

Toplo se oblecite in prijazen pozdravček vsem:nosecka: in malim:sloncek:!

Taj:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   PDP 17. december
8.11.2004 18:31:54   
BONI*
No Taj, potem se bova pa mogoče še res srečale v Lj porodnišnici.

Lp, Boni & :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

FORD C-MAX
sarar

ali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?

da (70%)

ne (30%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!