PDP 17. december (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pikapoka27 -> PDP 17. december (6.11.2004 9:15:41)

Pozdravljene,
kot sem do sedaj zasledila na forumu smo že štiri z rokom 17. december: Nataška, Soncek, boni* in jaz.
Še katera na isti dan pričakuje svojega :angel:?

pozdravček,
pikapoka

Se opravičujem Ronji5, da sem ji podaljšala PDP za 2 dni.

pikapoka27 -> PDP 17. december (6.11.2004 9:33:46)

Ojla :nosecka:!
Sem s Primorske.
Glede porodnišnice pa se še nisem dokončno odločila, ...

Midva z :angel: se za enkrat počutiva še zelo dobro (če odmislim težave, ki sem jih imela med nosečnostjo)in za enkrat se nama še ne mudi na svet. Res, da sem tako jaz, kot očka v velikem pričakovanju, ampak zgleda, da :angel: paše na toplem v meni. Če bo po meni, potem bo prekoračil PDP, če bo po očku pa nas zna presenetiti prej.

Pustimo času čas, do tedaj pa uživajmo kolikor se le da.

enega sončka za vse,
pikapoka

BONI* -> PDP 17. december (6.11.2004 9:46:33)

Jz sem Ljubljančanka in bom rodila kar v Ljubljanski porodnišnici.
Za enkrat tudi moj :duda: še nič ne namiguje, da bi se mu že kaj zlo ven mudilo. Bo že! Vse ob svojem času, samo upam, da ne misli kaj preveč podaljšati bivanja v mojem trebuhu.

Lp, Boni

ronja5 -> PDP 17. december (7.11.2004 21:06:04)

Pikapoka dva dni ni nič takega, sem prvič podaljšala kar za 15 dni, drugič pa za 4. Potihem upam, da bo tokrat kakšen dan prej!

LP! Ronja

Urška* -> PDP 17. december (8.11.2004 11:05:41)

Ojla!

Sem iz Mb-ja, rodila bom pa tudi v Mariboru.

Tudi moj :duda: se ne nakazuje da bi rad prisel ven. Verjetno mu je se prelepo v maminem trebuscku.:)-:love:

LP:)

Taj -> PDP 17. december (8.11.2004 11:21:47)

;),

No, moj uradni datum je 16.12., kar pomeni, da se utegnemo družiti, ker verjetno bomo v resnici ene prej, ene kasneje, ene pa prav takrat ugledale svoje :love:. Moj notranji občutek, velikost malega in že doživeti popadki mi namigujejo, da bo mali pred datumom pokukal na svet. Tam od 1.12. dalje je to za naju povsem sprejemljivo:bravo:, pred tem bom pa malo pazila, kajti fino že je, da ni prezgodaj in mu kaj ne fali.Zato smo zaenkrat precej previdni in malo več mirujemo kot prej:metulj:.

Aja, rodila bom pa kar v Ljubljani.Kar bo, pač bo. Sem mislila v vodi v Postojni, pa se je ginekologinja ponudila, da bo poleg, zato sem opustila vodne štose...itak jih večina, ki planira Postojno, na koncu rodi v Lj, ker jih:duda: prehitijo.

Malo me je že strah, čeprav si dopovedujem, da so še vsi prišli ven in da mamice v glavnem tudi preživijo:zmeden2:.

Toplo se oblecite in prijazen pozdravček vsem:nosecka: in malim:sloncek:!

Taj:rozica:

BONI* -> PDP 17. december (8.11.2004 18:31:54)

No Taj, potem se bova pa mogoče še res srečale v Lj porodnišnici.

Lp, Boni & :duda:

Stran: [1]