Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 8.7.2007 9:27:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Sej mi, k priznamo, smo še OK. Hujš so une čistunke, k blefirajo, kolk so oh in sploh, pol pa tkole razmišljajo, kukr mi zdele. Jaz nisem čistunka. Daleč od tega. Samo ne vem, zakaj se ona tako sekira zame. Zakaj me ne pusti na miru? A hoče biti ona podobna meni, ali pa hoče, da bi bila jaz podobna njej. Samo, zakaj že
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 8.7.2007 9:39:38
|
|
|
|
caillou
|
A si sigurna da je ona tista, ki se preveč obremenjuje s tabo ?
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 8.7.2007 9:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou A si sigurna da je ona tista, ki se preveč obremenjuje s tabo ? Ja, sem. Vsakič, ko že mislim, da zdaj je pa končno nehala, prileti spet kaka bedarija od nje. Recimo, ko sem mislila, da bo mojega otroka končno pustila na miru, ga je šla nadlegovat v VRTEC! Vzgojiteljice so bile čist PAF. Še otrok se je ustrašil, ker jo ne pozna več. Prej je bila bolj besedna vojna, zdaj pa je prekoračila mejo. Najprej s približevanjem mojemu otroku, potem pa z avtom. Zanima me, kaj bo naslednja njena poteza? Praska na avtu, spuščena guma, ... preveč se je začela približevat. Again. Ko sem mislila, da sem jo "odrinila" dovolj daleč.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 8.7.2007 10:04:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Dokler šunta mojega tasta proti meni in vse svoje prijatelje, me (tako kot pravi Kerensa) zaboli ljevo jaje. Ampak, ko pa se je spravila na mojega otroka in na mojo osebno lastnino, jo pa ne bom več prenašala. Sem mislila, da ko bo noseča, da zdaj bo pa dala mir. Neee, še kar naprej. Prav utrujena sem že od tega ukvarjanja z njo, ker se sploh nočem, pa me stalno nekaj špika. Kot en siten komar je.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 8.7.2007 10:13:31
|
|
|
|
caillou
|
Zoprno ja, samo tako kot pravi Colt, ima vsaka palica dva konca. Če se počutiš ogroženo jo prijavi. Čeprav, dokler se nič ne zgodi, so to le gluha ušesa. Pa srečno, caillou.
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 8.7.2007 10:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenci imamo dva primerna pregovora za tako "stanje": 1. Žlahta - strgana plahta. 2. Gliha v kup štriha. Pa s Coltom se tudi strinjam, da ima vsaka palica dva konca. Samo zaradi povečane relativne vlažnosti zraka v sosedovi garaži se sigurno ne dogaja vse, kar se vama dogaja... Ampak dogaja pa se vama, jap...
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 9.7.2007 11:35:48
|
|
|
|
jagoda77
|
ma ne morem verjet, kva folk počne. Ma tale tekmovalnost je tudi meni zelo znana. Pa sem misla, da ljudje z leti to prerastejo, pa ne gre. Od mojga brat ima eno bejbo, ki zadnje čase zlo tekmuje z menoj. Zakaj, sam bog bi vedel? Pa se čist tko kej pogovarjamo, pa je ona tud bla tam, pa še kje drugje pa še kej več vedno naredila... ma dej get a life Pol pa enostavno zbiram besede in rečem samo take stvari, kjer se ne more primerjat, pa vem da jo grize
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 9.7.2007 12:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 Pol pa enostavno zbiram besede in rečem samo take stvari, kjer se ne more primerjat, pa vem da jo grize Dobra ideja. Daj kak predlog. Kaj npr.?
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 9.7.2007 12:42:22
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 Pol pa enostavno zbiram besede in rečem samo take stvari, kjer se ne more primerjat, pa vem da jo grize Dobra ideja. Daj kak predlog. Kaj npr.? v bistvu to težko povem kaj točno, ker vsak zase ve s čem se ukvarja in s čem se "nasporotnik" ne. Midva delava hišo, onedva ne, tko da veliko o hiši govorimo
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 11.7.2007 9:55:30
|
|
|
|
andie
|
Naredi eno fino mešanco-jajčke, moka, med, sadni sok,... vse najbolj lepljivo, kar najdeš. Pa pazi, da ne bo noben vedu. Pa pejt ponoč s tem njen avto polit, obvezno po držalu za vrata. Sej ne bo mogla nič. Včas se je dobr spustit- al pa dvignt na nivo nekoga drugega, ker pol tak človek vsaj zašteka, da je kreten. Aja, preverjeno
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?